Jump to content

Свети уреднички сабор ЖРУ хиротонисао новог главног администраторa и новe уредникe друштвене мреже Поуке.орг

Оцени ову тему

Препоручена порука

Posto mi na statusu obrisase komentar i to dva puta, da napisem ovdje, katastrofa a Borealisa ne znam :)

Šta fali Paradoxi? Cool lik skroz.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 513
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Šta fali Paradoxi? Cool lik skroz.

Feministkinja je a to je antipravoslavno. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ја не знам шта рећи на ова нова поставленија. Дефинитивно је форум пропао.

Поставити за уреднике овог Бореалиса који је слаб или можда чак и никакав националиста и ову једну феминисткињу и то на СРбСКОМ православном форуму, ееееј!!!

Па где ово иде људи моји?!

И при том нико ме није ни питао за мишљење!

Да је Бићанић присутан колико није ово се никад не би десило!

Подели на овим сајтовима

Поставити за уреднике овог Бореалиса који је слаб или можда чак и никакав националиста и ову једну феминисткињу и то на СРбСКОМ православном форуму, ееееј!!!

Шта је следеће? LGBT админ!?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Честитам, Бореалисе, биће лепо видети да модератор носи Радулову слику на аватару. :)

Ћути, имам 15ак посто шансе да носим срп и чекић ако Трамп не издоминира...   :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Честитам, Бореалисе, биће лепо видети да модератор носи Радулову слику на аватару. :)

Ма ја сам мислио и тебе да предложимо за уредника али просто си у погрешној партији. Кад прођу избори и кад пропане ДЈБ онда ћемо гледати шта ћемо с тобом.

Подели на овим сајтовима

Дуго се вагало и за тебе, мислим био би одмах постављен, али си ушао у политику, а у администрацији су нестраначке личности, а и са тим аватаром као модератор, треба да нам уплашиш и растераш чланове.

Ех како ти завлачиш човека нећеш да му кажеш истину да смо сви у радикалима.

Подели на овим сајтовима

Дуго се вагало и за тебе, мислим био би одмах постављен, али си ушао у политику, а у администрацији су нестраначке личности, а и са тим аватаром као модератор, треба да нам уплашиш и растераш чланове.

Чуо сам да су о мени изречене неке ружне ствари, ал' нема везе...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...