Баба Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Zasto je to najbitnija stvar u Srbiji? Nije vazno dal pises neznam ili ne znam, nije vazno dal poznjaes kulturu pisanja i srpski jezik koji tolko satro branis al zato ako pises cirilicom sve ti se oprasta. Nama bi bilo bolje da radimo na opismenjavanju naroda a ne na ocirilicavanju... Eno kod mene u Nisu, sve zgrade ispisane grafitima "ZIveo krv i cast" to sto je recenica totalno nepismena nema veze al siri ideju i napisana je na cirilici, dakle - zivela Srbija...medj sljivama... Битно је и једно и друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Klinac sam bio, 4-5 godina, pitam dedu da li je bio u ratu... Bio, kaže, u četnicima pa u partizanima. I još nešto između je spomenuo, ne sećam se više, Ljotić čini mi se. Kako, čudim se ja, kako i četnici i partizani? E kako, kako koja vojska prođe kroz selo pokupi muške, pa ideš sa njima i gledaš kako da sačuvaš glavu i pobegneš kući. Tako moj deda tri puta išao u isti rat. Баба, Човек Жоја and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Ова антифа је гора од најгорих "националистичких" организација које су означене као крајње десно. Толику мржњу нисам видео, као они што је имају. Смета им све што је српско. Далеко су они од антифашизма. http://de.wikipedia.org/wiki/Antifa Колико сам успео да схватим, или ако је бар судећи том по логотипу, сама организација ( is a militant extra-parliamentary network in Germany, Netherlands, Sweden, Denmark and other countries http://de.wikipedia.org/wiki/Antifa ) је из "немачке кухиње". Прилично је и апсурдно да тог нацизма и фашизма данас више нема ни тамо где је измишљен, већ га ваља овде код нас по Србији тражити. Crveni Baron and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 А могу да се кладим да су ти барем прадеда или прабаба, ако не и деда/баба или отац/мајка, одрасли међ' тим шљивама. И шта фали шљивама, ако можеш да образложиш? Укратко. Naravno."Medj' sljivama" je referenca na deo jednog dela iz srpske knjizevnosti, necu ti reci kog autora da te inspirisem da sam potrazis i naucis nesto, koji je jos pre mnogo godina uputio kritiku srpskom drustvu pretocenu u poeziju. I upravo je problem u tome sto vaskoliki branitelji srBstba i cuvari srBskog jezika em sto su nepismeni nego ne bi na prstima jedne ruke mogli da nabroje velike srpske knjizevnike, koji bi da su zivi, propali u zemlju od sramote u kakvu smo naciju izrasli... Ne bas identicna ali slicna stvar je po sredi sto bi mnogi "dali dusu za kosovo" a srbe sa kosova (tzv. kosovare) ne mogu da smisle... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Синоними. 30 slovnih karaktera ce bez problema nauciti svaki petogodisnjak dok je opismenjavanje proces koji traje citav zivot, ukoliko si za njega zainteresovan, naravno... Ako nisi onda ti je i tih 30 karaktera dovoljno da zivis u velikosrpskoj, nepismenoj, iluziji... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Битно је и једно и друго. Slazem se donekle. Ja nisam neprijatelj cirilice ali smatram da je vaznije STA pises od onoga cime pises... Sta ti vredi sto pises cirilicom ako si tutumrak? Takodje, da li treba odbaciti bisere umnosti i umetnosti samo zato sto su napisane na latinici? Kafa u kaficu "Pouke" nije nista gora od kafe u kaficu "Поуке"... Kafa je najbolja tamo gde umeju dobro da je naprave... (Nadacu se da je jasno da ne pricam o kafi vec da se radi o stilskoj figuri koja se zove "metafora") пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 И шта фали шљивама, ако можеш да образложиш? Укратко. Ништа. Нарочито ако су ферментисане, па продестиловане... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 30 slovnih karaktera ce bez problema nauciti svaki petogodisnjak dok je opismenjavanje proces koji traje citav zivot, ukoliko si za njega zainteresovan, naravno... Ako nisi onda ti je i tih 30 karaktera dovoljno da zivis u velikosrpskoj, nepismenoj, iluziji... *30 слова Ако би већ да описмењујеш, не би било лоше да познајеш језик. Што се између осталог подразумева под оним што си малопре назвао оћириличавање ил како већ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 @@cloudking, Аман човече, ко те пита за књижевност и тумачење књижевних дела, поезију, језик, описмењавање и великосрбе. За шљиву те питам, за шљиву... Ене Ne bih znao, posto o sljivama nigde nisam govorio... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 @@cloudking, Аман човече, ко те пита за књижевност и тумачење књижевних дела, поезију, језик, описмењавање и великосрбе. За шљиву те питам, за шљиву... Ене Престани троловати. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Морам мало, кад може Клауд свуд редом да тролује и провоцира могу вала мало и ја. А и не видим шта се конкретно то тебе тиче. Тиче ме се много, јер ова тема заслужује много бољу расправу. Таман људи почну аргументовано расправљати, ја уживам, и онда крене троловање. По ко зна који пут више. Да, себичан сам овдје, јер рехабилитација Драже је питање које ме веома занима. Једно је конструктивно троловање, да покажеш апсурд или нелогичност нечијег става или понашања. А друго је чисто скакање на противника. Клауд је макар изнио неке аргументе за своје ставове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Морам мало, кад може Клауд свуд редом да тролује и провоцира могу вала мало и ја. А и не видим шта се конкретно то тебе тиче. А што се тиче @@cloudking, ту поезију коју ти сад овде помињеш и хоћеш да испадне као да си нешто много паметан и образован, да не кажем елита (сачувај ме Боже такве елите), ми смо још у гимназији, и мимо наставног програма, морали да знамо за 2, значи за прелазну оцену. Толико. Pa da... Ti sto uce samo za dvojku nam sad vode drzavu.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Е па мораш мало да се коригујеш и да скапираш да не може увек и све да буде по твојој вољи, и да прогуташ који тролујући пост иако ти се и не свиђа (онолико их је по форуму). Просто га прескочиш као да га и нема. А админ. је ту па нек брише, са тим немам проблем. Види ти то, управо то и ја теби говорим око троловања У задње вријеме често знам рећи "Не храни трола". Тако да ако неко тролује, претрпи, прескочи. Искористи савјет који си мени упутио. А сад да ти само појасним мој бунт. Кажеш да прескочим теме са троловањима? Е па, фора је што сам их милион прескочио, десетине тема су упропаштене од стране тролова. Мурамаса је недавно покушавао тако нешто са расправом о слободној вољи, ти сад са шљивом, Барон гдје год би Милосављевић писао. Као грађанин ЖРУ-а, износим јавни протест ( иако узалудан ). Јесте, примјетио сам тако нешто код Клауда, али и код атеиста генерално. Али и код вјерника такође. Но конкретно, за ову тему, троловао или не, Клауд је дао неке аргументе и самим тим његове ријечи имају неку вриједност и не заслужују гобљење времена бесмисленим троловањем. Аргументовано троловање је нешто друго, корисно је чак и пожељно. Али безвезно троловање је губљење времена, ко год то радио. Иронија је што се на овој теми читају осуде подјела међу Србима и непријатељско понашање ка неистомишљеницима. И онда се управо то деси. Ма молим те... Иронија не може бити већа. Толико од мене. Само се надам да ниси ово схватио лично. Моја критика је упућена на једно шире питање. Avocado and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 29, 2015 Пријави Подели Написано Мај 29, 2015 Не знам, ваљда га боли то што је сконто да није најлепши, најбољи, најпаметни итд, а може бити и да се скида са траве Uu, ovde si svaku stavku skroz omasio. Prelep sam i prezgodan muskarac, najbolji sam u skoro svemu cega se latim, a pametan sam za pun kamion sljiva. Trave da se odreknem necu nikad :-D Inace evo prvi put javno priznajem da moje trolovanje sluzi da vidim to pravoslavlje na delu. Da makar jednom u zivotu cujem to svedocenje vere kroz primer... Procitaj npr. ceo ovaj tvoj post i zamisli da je isus sedeo pored tebe dok si ga kucao (ozbiljno, zamisli situaciju), sta bi ti on rekao? "Tako je brate, urnisi ga prozivkama" ;-) Jednom cete mozda ukapirati da ja pisem uvek dobronamerno. Ko zna, mozda je mene bas bog poslao kao test... Na kom konstantno padate (pojedini) ;-) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Božena Написано Октобар 16, 2020 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2020 Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука