feeble Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Mišljenja jednog konobara me apsolutno ne dotiču, jasno? Zasto to, citavu grupu ljudi si izbacio iz dijaloga sa tobom? Nijedan konobar nema sta pametno da kaze? александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Zasto to, citavu grupu ljudi si izbacio iz dijaloga sa tobom? Nijedan konobar nema sta pametno da kaze? odnosi se samo na dotičnog konobara, jer je sam potegao pitanje moje kompetencije, obrni malo ranije, naći ćeš... poštujem svakog čoveka koji pošteno zarađuje svoj hleb, ali ne i ovoga ovde. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Ok, ispalo je da nipodastavas konobare na sta svakako imas pravo, ali malo nije korektno. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Ok, ispalo je da nipodastavas konobare na sta svakako imas pravo, ali malo nije korektno. taman posla, to sebi kao hrišćanin nikada ne bih dozvolio ni da pomislim. Ali isto tako ne dam na sebe...Jer ako sam sebe ne braniš i ne držiš do sebe, ko će to da čini za tebe... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 taman posla, to sebi kao hrišćanin nikada ne bih dozvolio ni da pomislim. Ali isto tako ne dam na sebe...Jer ako sam sebe ne braniš i ne držiš do sebe, ko će to da čini za tebe... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Ali najsmešnije od svega je koliko će se samo ispaliti svi ovi anti-makedonski likovi na forumu i to kada MPC postane punopravna, kanonska crkva, sa svim njihovim sadašnjim klirom i ostalom ekipom koju sada ovde pljuju! A to je pitanje dana. Još će i Stefana i ove njegove mangupe morati da spominju u molitvama; da ne kažem ruku da im ljube Данче*, w.a.mozart, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Braćo, da ne ispadne posle da ja vrtim istu stvar 4 dana али вртиш ) :bendoff: да извиниш на изразу, ту исту ствар Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Ali najsmešnije od svega je koliko će se samo ispaliti svi ovi anti-makedonski likovi na forumu i to kada MPC postane punopravna, kanonska crkva, sa svim njihovim sadašnjim klirom i ostalom ekipom koju sada ovde pljuju! A to je pitanje dana. Još će i Stefana i ove njegove mangupe morati da spominju u molitvama; da ne kažem ruku da im ljube Prevedi na bugarski da bi bio shvaćen - srpski ovde i nije baš ispičuturli (ispičuturli - imati dobru prodju, manastirski sleng) Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 (ispičuturli - imati dobru prodju, manastirski sleng Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Како знаш да је из ината? И није тачно да иначе пише на српском, човек час пише српски час македонски. Доста постова сам му читао на македонском. Чак мислим да их употребљава и равноправно. А и оно што пише српски више личи на македонски. И никоме не смета, и нигде нисам видео да се неко због тога љутио, праскао и правио драму. Претпостављам да је из ината због тона којим је одговорио Горану. Ти се не би наљутио да ти неко каже да лупаш глупости? Да подсетим, "лупање глупости" је предлог да се на насловну страну не каче саопштења расколника. Ти си против дијалогот со МПЦ? Не не` сакаш во единство со вас? Затоа вакви глупости трескаш? СПЦ постави услов да престанат прогоните (за перење пари, за слично го анатемисавте дедо Артемије), а МПЦ поставува услов да пазите на устите и прстите... lab_man је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Претпостављам да је из ината због тона којим је одговорио Горану. Ти се не би наљутио да ти неко каже да лупаш глупости? Да подсетим "глупост" је предлог да се на насловну страну не каче саопштења расколника. Сад за тон не бих знао имам само слику. А мож' бити да је овај први рек'о нешто што не одговара другом па други оплео по првом, па први онда наставио и тако....... А Артемијев одговор може на насловну, ене https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/1346435757/%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B5%D0%B3-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D1%83-%D1%81-r5070 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Сад за тон не бих знао имам само слику. А мож' бити да је овај први рек'о нешто што не одговара другом па други оплео по првом, па први онда наставио и тако...... :-| А Артемијев одговор може на насловну, ене https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/-/1346435757/%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B5%D0%B3-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85%D1%83-%D1%81-r5070 Тад још није био изопштен. Свеједно, није у реду онако реаговати на предлог да се не стављају расколничка саопштења на насловну страну. Узгред, у истом посту је поновио оптужбу према Архиепископу Јовану за прање новца и упоредио га са бившим монахом Артемијем. То ти исто не смета? w.a.mozart and lab_man је реаговао/ла на ово 2 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 :-| Тад још није био изопштен. Свеједно, није у реду онако реаговати на предлог да се не стављају расколничка саопштења на насловну страну. Узгред, у истом посту је поновио оптужбу према Архиепископу Јовану за прање новца и упоредио га са бившим монахом Артемијем. То ти исто не смета? Ал је у реду наскакати на човека због матерњег језика, јел, то је у реду. Јао, кад почнете да ми цепидлачите и тражите длаке по јајету, значи невероватно. Тад још није био изопштен, мош мислити није био изопштен а хаос и џумбус прави годинама. А то је све зато што је смоква олистала а рода немаааа... Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 @, Мирославе неодољиво ме подсећаш на Млађонија. Узгред, у истом посту је поновио оптужбу према Архиепископу Јовану за прање новца и упоредио га са бившим монахом Артемијем. Ово сам незграпно написао. Не мислим да је Ортофил оптужио +Јована, само је споменуо став МПЦ. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Мирославе неодољиво ме подсећаш на Млађонија. Ене, једаред те подсећам на овога, једаред на онога, не знам више ни на кога те подсећам. То ти је зато што људе мећеш у фиоке и разврставаш по фасциклама. Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука