w.a.mozart Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 da, u pravu si. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Dragana sestro slatka...dakle prvo kazes imam informacije od coveka koji uredjuje sajt eparhije,na sajtu eparhije stoji ime coveka koji to radi,neko to objavi ovde i ti sad napravis frku sto je to neko napisao kad ti to nisi zelela i smela da kazes ime tog coveka,ko da je Snouden u najmanju ruku. I pritom zbog toga napadas mocarta,ajde sad proceni situaciji i razmisli da li je mozda malo bezveze ova prica na ovoj strani. Srecan praznik! Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 @@МилошБГ, Сад добро отвори очи: Ако сам рекла свој извор, нисам дала дозволу да овде то објавите. Могли сте да погледате сајт и да не објављујете овде: Веруј да Моц боље разуме ситуацију. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Свашта .. п.с. Трице унд кучине .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 24, 2015 Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Koliko mi je poznato, mati Jelena je opet igumanija Žiče Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 24, 2015 Гости Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Koliko mi je poznato, mati Jelena je opet igumanija Žiče Јесте Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 Јесс Богу 'фала и слава ... А био и еп. Јевтић са све колега - Максимом код Јулета у Жичи, о Спасова-дне .. Да утврде градиво .., ценим .. . الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука