w.a.mozart Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 Pa da, tako sam i mislio. Ne poričeš da je vladika djavo : ) Ja sam o vladikama uvek razmišljao kao Mark Tven o Bogu - Bože, oprosti moje male šale koje su bile na tvoj račun a ja ću tebi velike šale na moj račun : ) Mилена КШ, Срђан Шијакињић and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 Pa da, tako sam i mislio. Ne poričeš da je vladika djavo : ) Ja sam o vladikama uvek razmišljao kao Mark Tven o Bogu - Bože, oprosti moje male šale koje su bile na tvoj račun a ja ću tebi velike šale na moj račun : ) хехе...на твоју жалост,у овој причи ђаво је ђаво а Владика је био свет човек zuti car је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 Значи још једна званична верзија коју су писале владике : ) Ја верујем да кад човек у одређеној мери задобије благодат и освети се (као наше владике) он и заборави да ђаво постоји. Отуда вероватно беспоговорна послушност ономе који је ван ђаволског домета Лазар Нешић, Mилена КШ and Рилски је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 Ajde onda da se pozabavimo apsolutnom istinom i nepristrasnošću POLITIKE .. A ajmo sada da vidimo šta kaže o tome RTS istog datuma .. Pitanje je prosto i logično: Zašto su prevideli činjenicu da je mati Jelena vraćena za igumaniju? A po tvojoj priči, ako je +Justin bio u dogovoru sa Sinodom, možda tu ipak ima nečega. Rilski šećeru, opusti se bejbe....dvoje su se tako smuvali. Sa mnom je mnogo lakše izaći na pivo, nego na kraj. Kiss, kiss...chao, chao!!! Требало нам је 4 страница да проговоримо правим - опуштеним језиком .. али успело је прво узвратићу пољупце и признати: шећер јесам заиста А нигде нисам рекао да је ''политика'' носиоц икакве истине а поготову не неке ''апсолутне''.. и то уме да буде јако велики проблем, неко би то назвао злонамерним, ја нећу, ја ћу то назвати само неопрезном интерпретацијом саговорникових речи .. А оно што говори РТС, заиста бар за мене нема никакву релевантност, поготову кад се сетим како су ''извештавали'' о прогону П.О.А. у БЈРМакедонији .. Чињеница да је Мати Јелена игуманија ..заиста треба расветлити.. суштински она то није више.. бар тако све говори. А да је +Јусто био у ''договору'' са Синодом како и јесте, показаће и долазећи Сабор - Богу хвала, кога већ унапред називају Историјским.. Пиво баш и не волим (много) али ''помучићу се '' поготову због сестринске Љубави а и ових пољубаца, наравно, које већ узвратих на самом почетку .. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 Celo vreme covek koji vodi sajt eparhije mi govori da je sve u redu. Ali, aj dokazi tvrdoglavima. Ко је ''човек'' тај ..? الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 po svemu sudeći Информативна службаУрош С. Памучар, админ. интернет сајта[email protected] http://eparhija-zicka.rs/kontakt/ p.s. gledajući sajtove raznih eparhija čovek ne može a da ne primeti da svaki link vodi do vladike. Fale samo još popapovi sa vladikom Плутон, Драгана Милошевић, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 p.s. gledajući sajtove raznih eparhija čovek ne može a da ne primeti da svaki link vodi do vladike. Fale samo još popapovi sa vladikom Не могу да се сетим ко рече - благо католицима, они имају само једног папу! Manolis, Mилена КШ, w.a.mozart and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 Čuo sam da je ovaj spot radjen po žitiju jednog sveštenoslužitelja iz jedne od eparhija. Čovek je živ (još uvek) i čeka premeštaj ali papa ne da otpust p.s. da, znam... spamujemo temu Плутон and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 11, 2015 Пријави Подели Написано Мај 11, 2015 po svemu sudeći Информативна служба Урош С. Памучар, админ. интернет сајта [email protected] http://eparhija-zicka.rs/kontakt/ p.s. gledajući sajtove raznih eparhija čovek ne može a da ne primeti da svaki link vodi do vladike. Fale samo još popapovi sa vladikom Иначе, ако ме сећање не вара, исти господин и брат у Христу (Урош Памучар) је уредник сајта Тимочке епархије а и сам је из Тимочке епархије. Питање је колико је и како упућен у дешавања у Жичи. Ево једног лепог предавања на коме сам био http://eparhija-timocka.org/primena-interneta-u-zivotu-crkve/ Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа тимочког г. Илариона Епархију тимочку су представљали теолози Драган Блинџов и Урош Памучар који су говорили на тему: „Примена Интернета у животу Цркве и реализацији Верске наставе“. Том приликом посетиоцима је представљена званична интернет презентација Епархије тимочке и њен значај и допринос у животу Епархије, комуникација и сарадња са другим сајтовима и локалним медијима. Рилски and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Srećan ve praznik!!! @Mozart Ček, ček ček...ovde niko ne govori o papizmu tj nepogrešivosti. Kao što rekosmo, time se bave odgovorni ljudi za to. Rasprava je bila o tome da li smo mi slepi kod očiju, kao što Rilski reče: "Зашто тако потпуно затворених очију гледаш на ствар." Dakle ovde govorimo o relevantnosti izvora i pokušaja davanja jedog drugačijeg pogleda na stvari, tzv "what if". Ajde opet da sumiramo, s jedne strane imamo izjavu protosindjela za RTS (kratka, sažeta, bez ikakvog komentara dopisinka), tu je i zvanični sajt na kojem je izveštaj sa LITURGIJE, izveštaj u kojem se Jelena naziva igumanijom (sa sve fotografijom gde sedi pored episkopa i nosi krst). Sa druge strane imamo POLITIKU koja navodi da to nije tako. Rilke POLITIKU ocenjuje: "Кад ''Политика'' нешто пише то је друга прича, .. не што је то ''ПОЛИТИКА'' него што је то озбиљно гласило уствари најозбиљније које имамо и кад они о нечему пишу ту је нешто озбиљно у питању. ..За толико знамо." A za RTS kaže: "А оно што говори РТС, заиста бар за мене нема никакву релевантност, поготову кад се сетим како су ''извештавали'' о прогону П.О.А. у БЈРМакедонији .." Ajmo sad da vidimo šta kaže ta ista POLITIKA za POA: https://www.pouke.org/forum/topic/9128-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B8%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B5-%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%83/page-251 (Rilke brate pa ti si ga postavio) I namerno navodim link sa foruma zbog prisutnih komentera. DVOSTRUKI ARŠINI, ZAR NE?!?!?!? E sad moja poenta je: umesto da pričamo o argumentima (a jedino imamo ovo gore navedeno), tu ne računam rekla-kazala), mi komentarišemo na osnovu ličnih simpatija ili antipatija, uz odredjenu dozu navijačkog duha reality programa (svojevrsni mix Igre presola, Dvora and CO, i slično). Ako imamo pretenziju na nepristrasno komentarisanje, zašto nije niko odgoorio Srdjanu na ovo: "Можда би било корисно за читаоце да се каже која су тачно права владике према монасима и обрнуто. Да ли владика има право да смени игумана и да нареди монаху премештај или је за то потребна још нечија сагласност, манастирског братства како пише у тексту Политике или нешто друго. Да ли је владика везан нечим када доноси одлуке (у смислу да мора да их образложи, да се позове на неки разлог и сл.) или је све до његове воље?" I da ne smaram više, a ni manje, Rilke tebrax, pošto ne voliš pivo ajde onda časti jedno dečansko ili tvrdoško, a može i žička loza. I obezbedi nam molim te, sedišta u prvom redu za SAS, a ja donosim sendiče i kokice. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 E i da...moj prvi komentar na temu sam poslala i na POLITIKU, i znate šta??? Pa nisu ga objavili!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 I da ne smaram više, a ni manje, Rilke tebrax, pošto ne voliš pivo ajde onda časti jedno dečansko ili tvrdoško, a može i žička loza. I obezbedi nam molim te, sedišta u prvom redu za SAS, a ja donosim sendiče i kokice. A meni moze jedan sladoled od cokolade ...i casa vode ... Bruka ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 po svemu sudeći Информативна служба Урош С. Памучар, админ. интернет сајта [email protected] http://eparhija-zicka.rs/kontakt/ p.s. gledajući sajtove raznih eparhija čovek ne može a da ne primeti da svaki link vodi do vladike. Fale samo još popapovi sa vladikom Моци, сад ми дође да те "помазим" малко! sFun_bat Да сам хтела и смела, рекла бих вам одмах. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Моци, сад ми дође да те "помазим" малко! sFun_bat Да сам хтела и смела, рекла бих вам одмах. Ja sam samo pretpostavio, ništa ne tvrdim. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 @@w.a.mozart, ок, нека ти буде. Човек је свршени теолог, кандидат за свештенство. Дал морам да ти причам колико је ризично повлачити нечије име у ова смутна времена? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука