Н И Н Е Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Mnoge eparhije u Srpskoj pravoslavnoj crkvi imaju i manastire koji služe kao faktički „regrutni centri" – gde se za monaštvo šalju najzgodniji mladići. Te manastire po pravilu često posećuju vladike. Ма даааај... :aman: Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Претера га... ко да смо сви дошли у Цркву само да би нашли геј партнера ?! Ne znam da l' je ovaj text fabrikovan il' sta, al' mogu da ti potvrdim iz licnog iskustva da je Crkva puna pedera. Tol'ko ih ima da sam nisam mogao da verujem. Upoznao sam i jednog monaha i svestenika, obojica pederi. I to se sve zna. Zna se kojih desetak vladika su pederi, zna se ko je sta od bogoslova ili studenata teologije, monaha... ima cak i nekih manastira koje neformalno nazivaju pederskim. Cak taj jedan monah koji je ovde u Bg nimalo ne krije sta je, i to sam bukvalno licno doziveo, nije rekla-kazala. Znam i za jednog drugog monaha koji momcima s kojima se vidja poklanja ikone koje sam pravi. Mogu do sutra da ti pricam o hriscanima gejevima. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 @@Зосима, Zokili, ti da si se nekim slučajem rodio u Jerusalimu i živeo u Hristovo vreme, pa ti bi bilo u prvim redovima onih koji su raspinjali Hrista - toliko ne trpiš kritiku zvanične religioznosti i toliko zadrto braniš birokratski poredak stvari. Deki992 and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Боже, свашта. Што ова тема уопште има оволико страна? Нека реше своје фрустрације сами са собом, ово је стварно бљутаво читати. Боље би им било да се моле да их Бог ослободи од тако нечег одвратног. Што некад не причате о позитивним примерима у Цркви, него само неке будалаштине?? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Боже, свашта. Што ова тема уопште има оволико страна? Нека реше своје фрустрације сами са собом, ово је стварно бљутаво читати. Боље би им било да се моле да их Бог ослободи од тако нечег одвратног. Који "они"? Deki992 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Бити геј- бити главна тема у медијима. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Па хомосексуалци, о њима причате. Не знам што им уопште придајете оволико пажње и шта је циљ ове теме. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 @@Зосима, Zokili, ti da si se nekim slučajem rodio u Jerusalimu i živeo u Hristovo vreme, pa ti bi bilo u prvim redovima onih koji su raspinjali Hrista - toliko ne trpiš kritiku zvanične religioznosti i toliko zadrto braniš birokratski poredak stvari. ...ма бре,био би међу апостолима,Он је волео пецароше... Шалу на страну, нисам ја противу критике,чињеница је да многе ствари не штимају,али ми се чини да се баш претрује и као да је у питању организована хајка,где су многи па и несвесно узели учешћа... На крају крајева,сви смо ми Црква,где је наша одговорност за настале проблеме,или смо ми хетеро,па нас то као оправдава... Лазар Нешић, Gordana ., Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Anika, Ponekad pomislim da si ti trol. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Anika, aj se smuvamo Срђан Шијакињић, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Какав бре трол? Мисли шта хоћеш, твоја ствар. Имам своје мишљење. Као неке бабе разглабате о глупостима, бавите се људи нечим другим. Мени се тренутно не спава, па читам шта има овде и налетим да је најпопуларнија ова тема. Господ ће вас за друге ствари питати, а за ово не верујем. Не знам како вас не мрзи. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Dijasporka, never ever. Стрејт сам од главе до пете. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Dijasporka, never ever. Стрејт сам од главе до пете. Ha, vi takvi ste najsumnjiviji.... Kaludjerovic Sreten, Драшко, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Какав бре трол? Мисли шта хоћеш, твоја ствар. Имам своје мишљење. Као неке бабе разглабате о глупостима, бавите се људи нечим другим. Мени се тренутно не спава, па читам шта има овде и налетим да је најпопуларнија ова тема. Господ ће вас за друге ствари питати, а за ово не верујем. Не знам како вас не мрзи. па добро, форум је, по дефиницији, место за разглабање зар не можда ће нас Бог питати колико смо разумевања и подршке имали за ону браћу и сестре који су желели да живе црквено али их је мучила природа коју нису бирали... Deki992, Драшко, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 8, 2015 Пријави Подели Написано Мај 8, 2015 Vracajte Mladjonija, pocinju da mi nedostaju teme o libertarijanizmu! Milan Nikolic, Mилена КШ, lab_man and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука