Jump to content

Гагина запажања

Препоручена порука

Еех, први дневник сам избрисала онда кад добих титулу зеленог свемирца...

Некако је право време за овај други, јер сутра почиње ново поглавље у нашим животима.

Окрећемо нови лист, бео неисписан. Вучемо боллна сећања, разочарења. Ране на души које видиш само Ти, Надо моја. Ове видљиве ране су већ примиле боју бледила; ако ћу право нису ни болеле.

Стреле заривене у срце, у душу, још су ту. Лебде, парају уши. Око мене сви помињу ћутање. Питам се какво црно ћутање кад мени дође да бијем на сва звона. Сувише боли да би послушала. Ха, замислите да сте јако повређени, неправедно кажњени, набивени бесом - добијете савет ћути.

Хришћанско ћутање подразумева наду и радост. Да  ли ће моје бити такво? Нешто сам сумњичава. Ћутање ваљда значи опроштај, на који нисам спремна. Нешто ми се не шврљају идулгенције . Била бих лицемур над лицемурима.

:351780: :351780:

:bu: :bu: :0426_feel::((

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 95
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

Па, ја ћутим и кад желим да се смирим, обуздам или удаљим од нечега, дистанцирам, издигнем... Није то лош савет уопште.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Док су свеже најлакше их исчупаш. Да се не укорене у души, па више и не знаш где је коров посејан.

Да опростимо прво себи, јер нам Господ опрашта, а нисмо ми ваљда изнад њега.

Подели на овим сајтовима

Боже сачувај! Као да ти није доста бола... Неки људи су одвратни. То бре треба пријавити. Не знам ко је и о чему се ради, али ако не би било другог решења, ја бих вала право у полицију отишла. Насилници само испољавају своју слабост и држе жртву у страху. Њима треба показати да их се не бојиш.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Пробај да опростш па ако и не заборавиш. Од личне немоћи разбесни се и помрачи  свест  па и  рука на своје чедо подигне.

пс

:) ,ал ако си баш нешто дебело забрљала нек те је и шљепнуо малко  :bleh:​ 

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

А јок, ово је Балкан. Мушка рука закон пише.

То је мени блиска особа, сем тога сутра долази из болнице.

Закључите саме ко је, да не пишем баш све.

Подели на овим сајтовима

Пробај да опростш па ако и не заборавиш. Од личне немоћи разбесни се и помрачи  свест  па и  рука на своје чедо подигне.

пс

:) ,ал ако си баш нешто дебело забрљала нек те је и шљепнуо малко  :bleh:​ 

Како си знала?

Па није баш малко, при том је сасуо цео рафал оптужби, утепао у појам.

Чекај није мога да каже шта му фали, него ћути и прави лом.

Забрљала нисам ама баш ништа

Подели на овим сајтовима

Мени је једном на послу једна особа нешто запретила. Небитно. Врло сељачки и примитивно. Само сам рекла шефу буде ли се било шта слично поновило, одмах идем да пријавим и врло сам озбиљна по том питању. Нема зезања. Будала нека. Мене је нашао. Душу бих му узела, не бих имала милости да ми је длака с главе фалила.

Ти у твојој ситуацији види, заиста не знам. Једино што могу да кажем је да се јежим насиља и да нису сви полицајци увек на мушкој страни, мало су се времена променила. Распитај се о својим правима и могућностима заштите. Немој мене да слушаш, него покушај да се прибереш. Најгоре је кад те ти најближи искушавају. Страшно.

Подели на овим сајтовима

Ма јасно мени, у току сам, није обичај ал ових дана одлично повезујем ...

:bighug:

хтедох да напишем и да преломиш  да одеш у посету  ал кад већ сутра стиже спреми му се  :D

Ееее,  ем Балкан, ем (чини ми се) Монтенегрин ,..... незгодна комбинација....

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Запад је за ово закон! Тамо се такве ствари не толеришу, нити се гледа кроз прсте...

Подели на овим сајтовима

Па није баш малко, при том је сасуо цео рафал оптужби, утепао у појам.

Чекај ,није мога да каже шта му фали, него ћути и прави лом.

ЗабРљала нисам ама баш ништа

Одлично, радује ме,......... тим лакше....

Е, а има негде, сад не знам која и чија књига о томе како се наше мане манифестују  на здравље и која мана ( да не кажем баш грех, а и то би било примерено)  који орган квари. 

Нпр.... жуч нападнута,  погрешно каналисана  огромна горчина, немоћ,неспособност, јед...

(Питај Џеси, има негде на форуму видео на коме тај писац све детаљние разјашњава)

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

И што се лечим пет год. од депресије?

Да би ми рек'о све и свја..

Ништа, од сутра обијам џаду по град, овако дрхтим ки струна на гитари.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...