Поет Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 Леле , ево ће прекршим обећањеееееее. Вади спортске реквизитееее. Ситуација се закућавааааа ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 @БанеЛ Где ми је певач? Mоже ли једна преко реда, не питам пошто коштаааааааааа Лапис Лазули and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 @Поет Поет је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 31, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 @Драшко Nije laka pesma. Probacu sutra da otpevam ije postavim. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 Dosta si odmorio vracaj se na binu! @banel Kad smo kod srče , ocu da narucim i ovu! Поет, Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 https://voca.ro/9z94H3jorjH Milica Bajic, Flojd and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 :pare bacam na binu: :flaša o glavu: :da sam musko pobila bi se s bilo kim ko oce, nista licno, iz gušta: A izjutra(sto mu pada prekosutra dok se otreznim) bozezdravlja u crkvu ko svaki wannabe bekrija! Драшко, Milica Bajic and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 пре 1 сат, БанеЛ рече Хвала! Узвраћам! Чиме сам заслужио? A kako zašto, brate mooooooooj БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 Па ај да и ја нешто додам. vocaroo Рапсоди, Flojd, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 Neće da snima Ali, evo starog snimka sa jedne probe... kad sam počinjala sa pevanjem Vesna_-_For_Sentimental_Reasons.mp3 PredragVId, Драшко, БанеЛ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 uh usudih se da snimim sonnet br 18 plus mala muzicka podloga (svidja mi se ova igra) https://voca.ro/6LWhHhRQo80 БанеЛ, Milica Bajic, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 31, 2020 Пријави Подели Написано Мај 31, 2020 On 21.11.2016. at 21:22, Ayla рече Predivno, Biljana... naslijedila sluh od mame. Da se pohvalim i ja svojom djevojčicom. Moja Ksenija pjeva. Nisam stigla još da ostavim novije. Ovdje je bila još djevojčica malena. Predivna ♥️ PredragVId, Рапсоди, Ayla and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 1, 2020 Пријави Подели Написано Јун 1, 2020 Aj opet da živne tema. Od pre dve godine. Vocaroo | Online voice recorder VOCAROO.COM Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs. Лапис Лазули, PredragVId, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 1, 2020 Пријави Подели Написано Јун 1, 2020 пре 15 часа, Milica Bajic рече Predivna ♥️ Hvala Milice, draga djevojčice БанеЛ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јун 1, 2020 Пријави Подели Написано Јун 1, 2020 Vocaroo | Online voice recorder VOCAROO.COM Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the... Лапис Лазули, Flojd, БанеЛ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука