Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Znači datum Датум брале, датум... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Вероватно свеопште васкрсење које се још није догодило. A Bogorodica koja je vaznesena je li ona u preobraženom eshatološkom telu ili kako ona boravi na nebu? Матусал је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 2 минута, Давор73 рече @Матусал да, рекао сам да сам навео погрешан пример. Неразумем. Питање за Богородицу је одлично. Гопод је зачет безгрешно и није имао греха, а смрт је плата за грех. Он је Богочовек и једини такав. Али шта је са Богородицом, Апостолом Јованом? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече A Bogorodica koja je vaznesena je li ona u preobraženom eshatološkom telu ili kako ona boravi na nebu? За њу бих рекао да јесте у есхатолошком телу, али бих такође рекаао да је изузетак по многим питањима па и по том. Мислим да не може она бити правило за остатак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Матусал рече Неразумем. Питање за Богородицу је одлично. Гопод је зачет безгрешно и није имао греха, а смрт је плата за грех. Он је Богочовек и једини такав. Али шта је са Богородицом, Апостолом Јованом? Ilija. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ko ti je to rekao? Kako se smešno vadiš a upleo si se ko pile u kučine.100 puta da te pitam ima da begaš ko đavo od Krsta Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Давор73 рече За њу бих рекао да јесте у есхатолошком телу, али бих такође рекаао да је изузетак по многим питањима па и по том. Мислим да не може она бити правило за остатак. Dakle može. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Kako se smešno vadiš a upleo si se ko pile u kučine.100 puta da te pitam ima da begaš ko đavo od Krsta Niti sam ja pile niti ti možeš biti toliko inteligentan da bi bio kučina barem. Dakle sve je nastalo kroz Isusa Hrista. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 2 минута, Матусал рече Неразумем. Питање за Богородицу је одлично Рекох, мислим да је она изузетак и да јесте у есхатолошком телу већ за ралику од свих осталих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Niti sam ja pile niti ti možeš biti toliko inteligentan da bi bio kučina barem. Dakle sve je nastalo kroz Isusa Hrista. Znači imao je telo pre stvaranja sveta?Ajde gukni lepo ko čovek ,izgovori to.... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Dakle može. Све може али није ,изузев ње... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Давор73 рече Рекох, мислим да је она изузетак и да јесте у есхатолошком телу већ за ралику од свих осталих. A drugi su samo osuđeni na datum? Iako su proslavljeni u Hristu potpuno poput svetitelja? A ostali koji su vazneseni u kakvom su oni sad stanju osim Bogorodice? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Znači imao je telo pre stvaranja sveta?Ajde gukni lepo ko čovek ,izgovori to.... Dakle ako me pitaš da li je imao Isus Hristos telo pre nego što je imao telo, moj odgovor je naravno da nije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Све може али није ,изузев ње... Vidi, što se tiče ljubavi prihvatam ali eto što se tiče tehničkog detalja izgleda da mu je to moguće a to mi je važnije sada da konstatujemo. Матусал је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Dakle ako me pitaš da li je imao Isus Hristos telo pre nego što je imao telo, moj odgovor je naravno da nije. Kao što rekoh kao đavo od Krsta,menjaš pitanje ,sve ćeš da uradiš samo da ne odgovoriš jer znaš da ćeš time da uništiš teološku koncepciju o Bogočoveku. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука