Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Privodili smo ti svetoga Nikolaja koji govori o živim svetiteljima. A ko priča o mrtvim? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 2 минута, Давор73 рече Шта ради Пресвета Богородица? с десне ти стране стоји царица у офирском злату. Псалм 45 Одлично питање, или рецимо Јован Богослов, који се такође успео у телу. И зашто се каже успење? Volim_Sina_Bozjeg and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Ja mislim da je u eshatološkom telu Ја мислим да не. Његово есхатолошко тело још је у кивоту и није се остварило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече A ko priča o mrtvim? Šta je duša Kratose? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Formuliši pitanje. Pitaš me da li je Sin Božji imao telo pre nogo što je imao telo? Šta ti mene opšte pitaš? Pitam te da li je Logos u telu stvarao svet? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Šta je duša Kratose? Ikona Božija.Imago Dei. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Давор73 рече Ја мислим да не. Његово есхатолошко тело још је у кивоту и није се остварило. Šta ga sprečava da se ostvari? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Pitam te da li je Logos u telu stvarao svet? Sve je kroz Isusa Hrista postalo, tako kaže Sveto Pismo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 @Матусал да, рекао сам да сам навео погрешан пример. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Ikona Božija.Imago Dei. A? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Ја мислим да не. Његово есхатолошко тело још је у кивоту и није се остварило. Sa će ti objasni da on šeta moštima po Ostrogu i da mu zbog toga redovno menjaju čarape. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Šta ga sprečava da se ostvari? Вероватно свеопште васкрсење које се још није догодило. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Sve je kroz Isusa Hrista postalo, tako kaže Sveto Pismo. Znači imao je telo pre stvaranja sveta? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Давор73 рече Вероватно свеопште васкрсење које се још није догодило. Znači datum Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Znači imao je telo pre stvaranja sveta? Ko ti je to rekao? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука