Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Преведи ти мени ово. Несам школовао...) Ако мислиш привремено мислим да си у праву, не верујем да је Тавита васкрснута на вечност, а ни удовичин син. Nema vaskrsenja pre Hristovog Vaskrsenja. Čitaj Matejevo evanđelije. И гле, завјеса храма раздрије се на двоје, од горњега краја до доњега; и земља се потресе, и камење се распаде; 2 Мој:19:182 Мој:26:312 Дн.:3:14Псал.:18:7Мар.:15:38Лука:23:45Ефес:2:14Ефес:2:18Јевр.:6:19Јевр.:10:19 52 И гробови се отворише, и устадоше многа тијела светих који су помрли; Псал.:68:20 53 И изишавши из гробова по васкрсењу његову, уђоше у свети град и показаше се многима. Жика је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Ima tema ,sve piše,ko hoće može da pročita. Imaš ti i citat neki pa citiraj, naravno da ima tema zato i tvrdim da lažeš i to ne dolikuje jednom čoveku. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Nema vaskrsenja pre Hristovog Vaskrsenja. Шта је са Лазаром? На "коју врсту" васкрсења мислиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Čitaj katihizis svetoga vladike Nikolaja. Privodili smo ti svetoga Nikolaja koji govori o živim svetiteljima. Жика је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Давор73 рече Шта је са Лазаром? На "коју врсту" васкрсења мислиш? Vaskrsenje za Carstvo. Давор73 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Да ли неко има одговор, шта душе сада раде и у каквом су стању? Volim_Sina_Bozjeg and Жика је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 VSB da li je Logos pre stvaranja sveta bio bestelesan? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Vaskrsenje za Carstvo. Ту се слажемо. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече VSB da li je Logos pre stvaranja sveta bio bestelesan? Kratose čitaš novine. Жика је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Матусал рече Да ли неко има одговор, шта душе сада раде и у каквом су стању? Шта ради Пресвета Богородица? Матусал and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Давор73 рече Шта ради Пресвета Богородица? Nema njenih moštiju. Жика and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Kratose čitaš novine. Ne smeš da odgovoriš na pitanje.....hehe kaki si..nemo da ti frka... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давор73 Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Nema njenih moštiju Да ту сам промашио пример. АЈ опет (мени омиљени) св Василије Острошки? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Кратос рече Ne smeš da dgovoriš na pitanje.....hehe kaki si..nemo da ti frka... Formuliši pitanje. Pitaš me da li je Sin Božji imao telo pre nogo što je imao telo? Šta ti mene opšte pitaš? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Управо сада, Давор73 рече Да ту сам промашио пример. АЈ опет (мени омиљени) св Василије Острошки? Ja mislim da je u eshatološkom telu. Жика је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука