Таша Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 U istom studiju ali bez svadje. Neka iskustva pa procenite sami. Mislim da je i Isidora Bjelica koristila kao deo terapije u svojoj borbi. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Чак, према неким светим оцима, људи који умиру од канцера улазе у Царство Небеско као мученици. Који св. Оци су у питању? Има неки текст да се пронађе? Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Деки, и једно и друго. И трпљење и лечење. Како другачије? Па ето, мени је сумњиво да је уље од канабиса потенцијални лек. Врло је танка прича. И мислим да би било много злоупотребе. Надам се да смо се разумели. Meni nije. Pogotovo mi nije sumnjivo kada vidim ove nase "strucnjake" kako kolace oci na njegov pomen. Imam neke razloge za takve stavove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Је л' ти мене тролујеш? Ne brate, u PMS-u sam, ne zameri... :0102_laugh: Ne unistava alkohol nego ljudi koji ga konzumiraju i kojima je stvar izmakla kontroli.Isto tako je i sa ostalim psihoaktivnim supstancama, bilo da su one sinteticke ili prirodne. I ako imas takvo misljenje o alkoholu, koji je psihoaktivan, kako mozes da se zalazes za legalizaciju marihuane ili jos gore koke... :.mislise. Stvarno mi nije jasno... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 I ako imas takvo misljenje o alkoholu, koji je psihoaktivan, kako mozes da se zalazes za legalizaciju marihuane ili jos gore koke... Stvarno mi nije jasno... Па одговорила си. Ne unistava alkohol nego ljudi koji ga konzumiraju i kojima je stvar izmakla kontroli.Isto tako je i sa ostalim psihoaktivnim supstancama А кока (не концентровани коакаин у праху!) није гора од марихуане. Кажем ти, продају је у неким земљама у облику чајева и тако тога. Само је нама чудно све што није изашло из лампека. Због коке шаљемо људе на робију, а лампек-мајстор нам председник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Jos ovaj klip. Ovaj nesrecni otac me je naveo da razmisljam u pravcu podrske legalizacije kanabisa. Kada si ocajan i kada zvanicna medicina kaze "mi dalje ne znamo" ne mogu da ne saosecam i podrzim. A price o trpljenju i spasenju kroz bolest i razumevanje sustine petogodisnjeg deteta ... Molim vas!? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Срђане, за то сам чула од поузданог црквеног човека који нас је водио на ходочашћа и који пуно тога зна, али не могу сад да се сетим тачно имена тих светих људи о којима је причао. "Рак није ни заразан, нити прелазан, каже отац Тадеј. Господ је открио тајну како се лечи рак. Храном се уносе отрови у организам који изазивају рак, па га храном треба и лечити. " " Болесни од рака треба да иду у цркву, јер тамо налазе мир Божији, тамо се смирују, а када смо смирени, онда сви наши органи правилно раде. Богу да се моле и Пресветој Богомајци, да посте (не да гладују, већ да посте), да се причешћују и све ће бити добро." - о.Тадеј "Kasnije, citajuci Zitije Svetog Serafima Sarovskog, saznala sam, da taj Sveti Starac, naravno, Bog njegovim molitvama, mnoge ljude nije u potpunosti iscelio. Bilo je moguce ziveti, ali su neke posledice bolesti ipak ostajale. Sveti je to objasnio time, da nam nije korisno da budemo potpuno zdravi, jer cemo Boga brzo zaboraviti i ponovo se pogruziti u predjasnju sujetu, u kojoj nema mesta za Boga. Podseticu, kako je Spasitelj iscelio 10-oricu gubavih, od kojih se samo jedan vratio da Mu zahvali, a drugi su nastavili da grese i dalje kao da se nista nije ni desilo (Lk.17, 11-18). " "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Многи коришћење уља од канабиса у медицинске сврхе, користе као добар аргумент за легализацију тог наркотика, само као да би могли слободно да га купе и пуше. Koliko se marihuane ispusi dnevno u Srbiji a koliko je uhapsenih ljudi dnevno , radi preprodaje ili koriscenja privedeno u policiju ili barem zabelezeno u policijski dnevnik? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Ovde diskusija vec ide u pravcu toga da se vise ne dovodi u pitanje da li marihuana uopste ima bilo kakvo korisno dejstvo vec se to uzima kao resena stvar a upravo je to problem jer kako je lepo objasnila gospodja sa onog videa, supstance koje imaju nekakvog efekta su vec sintetizovane i nalaze se u nekim lekovima. I nema nikakve potrebe za legalizavijom bilo cega u medicinske svrhe. Ma ako moze da pomogne bolesnom coveku a nema drugog leka u redu je koristiti i marihanu i bilo sta drugo. Ako pomaze. Ali ja cisto sumljam da pomaze vec se izvlace neki razlozi nazor za legalizaciju, jer ono sto je korisno u ulju je vec sintetizovano i nalazi se vec u lekovima. Шта онда радије бираш између корпе воћа и синтетизованог Ц витамина у облику пилула? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Шта онда радије бираш између корпе воћа и синтетизованог Ц витамина у облику пилула? A sta ti preferiras, Aspirin ili kuvas koru vrbe i pijes? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
туриста Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 A sta ti preferiras, Aspirin ili kuvas koru vrbe i pijes? Бијели лук. Аспирин не пијем. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Бијели лук. Аспирин не пијем. Ja po potreebi pijem Aspirin i to onaj sumeci sa vitaminom C .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 23, 2015 Пријави Подели Написано Април 23, 2015 Milan Nikolic, Човек Жоја, Odahviing and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука