Juanito Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 rakijom " neumivacom" Проценили су да око 2.5 милиона људи годишње у свету умре од разних последица алкохола (било болести, било повреде). О растуреним породицима, насиљу и осталом да и не говоримо... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 И мирна ти је савест док подржаваш да ме ухвате и стрпају у затвор због биљке? Не видиш никакав проблем с тим? Znas li onaj Kantov odgovor na pitanje sta je moralno? Kaze, ako mi na vrata pokuca covek i zamoli me da ga sakrijem jer ga neko juri, ja cu to uciniti. Ako mi nedugo posle toga pokuca taj sto ga juri i pita me da li sam pustio unutra tog koga juri reci cu da jesam. Sad ne znam moze li ovo posluziti kao odgovor, ali zasto bih ja imala nemirnu savest ako tebe ili mog komsiju privedu zbog marihuane, kad ti ili taj moj zamisljeni komsija znate moguce posledice svoje radnje. Naravno nikada ne bih potkazala ni tebe ni mog komsiju niti bilo koga drugog jer me se to apsolutno ne tice. Ticalo bi me se ako ti ili moj komsija sadite marihuanu i prodajete mojoj deci....e tad bih reagovala.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Проценили су да око 2.5 милиона људи годишње у свету умре од разних последица алкохола (било болести, било повреде). О растуреним породицима, насиљу и осталом да и не говоримо... Zato je i treba zabraniti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Проценили су да око 2.5 милиона људи годишње у свету умре од разних последица алкохола (било болести, било повреде). ljudi umiru svaki dan iz raznih razloga, ali to nikakve veze nema sa legalizacijom marihuane....ne menjaj temu. Koje dobro moze da donese jedan dzoint na dan? E to bih volela da mi neko odgovori....ajde vi sto podrzavate legalizaciju... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Ni vencanje u crkvi nije jeftino... ne znam sta mozemo slobodno reci da stoji iza toga... Cemu medicina onda? Извини, молим те. Мој неки принцип је да избегавам разговоре овог типа са неким ко је атеиста. Ништа лично, али не волим бесмислене разговоре. Свако добро! Деки, не разумемо се очигледно. Доктори су од Бога дати и на тај начин доживљавам ту струку. И сама сам била на једној операцији (не овог типа) и нисам правила фаму око тога, нити сам икада "пљувала" по тој струци. То ми је страшно. У сваком доктору треба гледати људско биће и што ти више њему као човеку лепше приступиш можеш да очекујеш и бољи третман. Хоћу да кажем да не треба имати подозрење према њима, а самим тим исказујемо поверење у Бога да ће нас послати код праве особе. Друго, наши људи немају елементарно медицинско образовање и тек кад нешто дебело зашкрипи "узму се у памет". А дотле, живе као да им је све дозвољено. Нити иду на редовне контроле, нити се труде да се здраво хране, ма ништа... А онда су им доктори криви и дужни су да измисле чаробно решење. Знам жену која је преминула од карцинома јетре, иако је имала упозоравајуће сигнале из организма, али она није ишла на контроле и дозволила је да то уђе у фазу када више није било спаса. Рак је рак, не знам како очекујете да се кроз то пролази безболно. Боже, повредиш прст, па те боли... Подршка породице и снага воље самог болесника је кључна за излечење. Ако хоћете, Исидора Бјелица је јавно посведочила да су јој највише помогле молитве - не само за себе, већ за њене ближње и за непријатеље. Али, ми то главно заборављамо. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Trava je idealna za nekog ko ne zna šta će u životu. Srbima je najbolje da je duvaju. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 ljudi umiru svaki dan iz raznih razloga, ali to nikakve veze nema sa legalizacijom marihuane....ne menjaj temu. Је л' ти мене тролујеш? Хајде да нацртам још једном. Имаш супстанцу која се зове алкохол. Та супстанца годишње убије 2.5 милиона људи, растури гомилу бракова, оштети економију за ко зна колико милијарди... И поред свега, та супстанца је легална. И не само да је легална, него је друштвено прихватљива. И не само да је прихватљива, него се често сматра и некаквим важним симболом и подстиче на овај или онај начин (нпр. шљивовица). Алкохол за пиће је неопходно произвести једним хемијско-технолошким процесом, не можеш само да узмеш воћку, осушиш је и напијеш се. С друге стране, имаш једну биљку која се зове марихуана и која је вековима расла и конзумирала се у овом или оном облику. Као и алкохолна пића, та биљка садржи психоактивне супстанце, само што није неопходан хемијско-технолошки процес за њихово добијање, супстанце су већ ту. Та биљка је нелегална и за њено поседовање и коришћење може да се иде у затвор. Слична је ситуација и са коком. Лишће коке се вековима користило на јужноамеричком континенту за опуштање (као што у нашој култури користио алкохол). И данас је тамо могуће купити то лишће, чај и слично. Код нас би можда због тога могао да заглавим робију, кад бих пробао да унесем (све уредно запаковано и декларисано). Зашто се противити легализацији коке и канабиса - биљака које природно расту, а истовремено немати ништа против легалности једне друге изузетно опасне синтетичке дроге, која се назива алкохол (етанол)? Odahviing, Deki992 and туриста је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Извини, молим те. Мој неки принцип је да избегавам разговоре овог типа са неким ко је атеиста. Ништа лично, али не волим бесмислене разговоре. Свако добро! Tvoje predrasude, tvoja stvar... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Извини, молим те. Мој неки принцип је да избегавам разговоре овог типа са неким ко је атеиста. Ништа лично, али не волим бесмислене разговоре. Свако добро! Деки, не разумемо се очигледно. Доктори су од Бога дати и на тај начин доживљавам ту струку. И сама сам била на једној операцији (не овог типа) и нисам правила фаму око тога, нити сам икада "пљувала" по тој струци. То ми је страшно. У сваком доктору треба гледати људско биће и што ти више њему као човеку лепше приступиш можеш да очекујеш и бољи третман. Хоћу да кажем да не треба имати подозрење према њима, а самим тим исказујемо поверење у Бога да ће нас послати код праве особе. Друго, наши људи немају елементарно медицинско образовање и тек кад нешто дебело зашкрипи "узму се у памет". А дотле, живе као да им је све дозвољено. Нити иду на редовне контроле, нити се труде да се здраво хране, ма ништа... А онда су им доктори криви и дужни су да измисле чаробно решење. Знам жену која је преминула од карцинома јетре, иако је имала упозоравајуће сигнале из организма, али она није ишла на контроле и дозволила је да то уђе у фазу када више није било спаса. Рак је рак, не знам како очекујете да се кроз то пролази безболно. Боже, повредиш прст, па те боли... Подршка породице и снага воље самог болесника је кључна за излечење. Ако хоћете, Исидора Бјелица је јавно посведочила да су јој највише помогле молитве - не само за себе, већ за њене ближње и за непријатеље. Али, ми то главно заборављамо. Pa jesam li ja negde rekao ovde nesto lose o doktorima? Ja samo kazem, kao sto si ti bila na operaciji pa si dobila neki anestetik npr, nisi verovatno mislila u sebi: Bozja volja je da trpimo bol, ja necu anesteziju zbog toga. Pogotovo u vezi ovog ulja. Njega niko ne propagira u medicinske svrhe kao opijat za pacijente (njih ima vec dosta na trzistu), ne, u pitanju je potencijalnj LEK, kapiras? Evo pogledaj tvoj post i uporedi ga sa onim prvim koji sam ti komentarisao. Ja sam tvoje i Obijevo razmisljanje shvatio kao: "Rak je po Bozijem dopustenju, to treba trpeti". Mozda sam pogresio, ne znam, ali ako nisam onda je ovaj tvoj poslednji post u potpunoj kontradiktornosti sa tim stavom. Da, treba trpeti situaciju koja nas je snasla ali je treba i resavati, zar ne? Nece se Bog ljutiti na nas zbog toga. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 E, a kako se to ulje koristi zna li ko? Mislim da se pije. I daleko je od prica o halucinacijama i ostalim tripovima i uzivanju. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Деки, и једно и друго. И трпљење и лечење. Како другачије? Па ето, мени је сумњиво да је уље од канабиса потенцијални лек. Врло је танка прича. И мислим да би било много злоупотребе. Надам се да смо се разумели. Deki992 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Жестока свађа у студију... Učini mi se: Жестока пића у студију... Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 22, 2015 Пријави Подели Написано Април 22, 2015 Ma ako moze da pomogne bolesnom coveku a nema drugog leka u redu je koristiti i marihanu i bilo sta drugo. Ako pomaze. Ali ja cisto sumljam da pomaze vec se izvlace neki razlozi nazor za legalizaciju, jer ono sto je korisno u ulju je vec sintetizovano i nalazi se vec u lekovima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука