RYLAH Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ишо сам у цркву редовно, хтео сам нова кола. Кад сам видео да немам нова кола, схватио сам да нема разлога да даље верујем и идем у цркву, јер је цела та верска прича само још једна лаж и заслепљивање народа. Докле ћемо више да се уздамо у натприродно?! Засучимо рукаве и радимо, ништа нам неће пасти с неба! Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Arsenija and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Кхм https://www.pouke.org/forum/topic/17869-šokantne-misli-svetih-otaca-koje-su-vam-se-dopale/?p=1279457 Празне претње. Где је био тај твој бог кад су мени била потребна нова кола? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Које сте ви легенде... Плутон, ИгорМ, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ali hit je da pacijentkinja gubi veru,kakva god da je, jer žarko želi dete, a ova joj ladno govori da je sva sreća u osmehu i dodiru njene dece,ono kao "moša,ja sam se realizovala kao majka" - za terapeuta zaista fail ! Dijasporka, -Владимир- and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Nezgrapno sam ovo rekla,ali kapirate na šta mislim. Снежана and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PetarP Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ali hit je da pacijentkinja gubi veru,kakva god da je, jer žarko želi dete, a ova joj ladno govori da je sva sreća u osmehu i dodiru njene dece,ono kao "moša,ja sam se realizovala kao majka" - za terapeuta zaista fail ! Није она то одговорилиа тој клијентикињи, већ говори уопштено, када је људи питају. Прочитај пажљиво још једном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Zatim je nastavila: “Znam da bih se trebala osloniti na Boga. I svi misle da imam snažnu vjeru. Idem u crkvu svake nedjelje, vodim susrete za žene i biblijska razmatranja. Sve do sada pokušavala sam živjeti ispravno, ali prava je istina da sam posve uništena. I da budem iskrena, ljuta sam na Boga. Osjećam da sam svoj dio odradila. Kad ću napokon biti sretna?” Ова жена је мој узор. Камо среће да сам и ја свој део одрадио. Био бих радостан да сам на њеном месту. Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Када будемо као синови, да извршавамо вољу Очеву не као роб од казне ни као најамник за плату него из љубави. A kad ce moja deca mene tako da slusaju? :.mislise. Kod njih nista bez stapa i kanapa a ponekad bogami ni bez bica i batine Драгана Милошевић and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Није она то одговорилиа тој клијентикињи, већ говори уопштено, када је људи питају. Прочитај пажљиво још једном. Nije odgovorila klijentkinji,ali je "slepa" da vidi šta klijentkinju boli, jer ona lično taj bol nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Ова жена је мој узор. Камо среће да сам и ја свој део одрадио. Био бих радостан да сам на њеном месту. Ma kakav deo ... Ako postoji moj deo,postoji i Bozji ... OMG ! Nepotrebni sluga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Кад будем ја запала у овакву кризу, послаћу ти пп., од тебе очекујем реални , духовни шамар, за буђење Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Nedavno je u moju ordinaciju došla neudata žena u kasnim dvadesetima. Sjela je na kauč, prekrižila ruke i priznala: “Znam da će zvučati grozno, ali trenutno mrzim odlaziti u crkvu i zadnje što želim činiti je moliti.” Pa da . Namerno je ovo napisano. Zna se i zbog cega. Ona sve radi na slilu ,mehanicki ,ocekujuci da joj venac padne na glavu ... Ne znam ... Ne postoje pravila. Kad postis,svi misle da si neki gresnik, da moras da se iskupljujes zbog neke tajne koju krijes od ociju sveta..Kad ides u ckrvu ,svi misle da se molis da te prati sreca ...Da nesto izmolis od Gospoda,a da to nije pomilovanje i vecni zivot...I sve u krug. Ljudi misle....Idem sad da upalim svecu za povecanje plate,a Bog ,ako ne ucini da mi se plata poveca 20% vise nije dobri Bog ,vec neki tiranin koji mi ne da da idem u Rim ...i sad zbog njega ja ne mogu da se slikam za fejs i da svi vide gde sam bila,pa posle nek crknu .... On je zao i ne mogu vise na slilu da mu trazim ono sto mi nece dati. To me frustrira ... Ja necu da radim ono sto ne zelim i sto ne volim i niko me nece naterati na to ...jer ja to ne zelim. Ja necu daidem u crkvu ,jer stalno nesto dajem,a nikad da dobijem ono sto trazim ... Ja hocu da me Bog nagradi vec jednom ,sta ceka ,sta on misli ,ko je on uopste ...Sram ga bilo. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 A kad ce moja deca mene tako da slusaju? :.mislise. Kod njih nista bez stapa i kanapa a ponekad bogami ni bez bica i batine У праву си потпуно...док је лепо, лепо свима...него кад нама стигне бич и батина онда кукамо, а што нама кад смо тако фиииини, ми то ниииисмо заслужили, ми смо такооо дообри...а уопште не капирамо да нас тако учи нечему,па бар да се запитамо... ( надам се да је некоме јасно оно што сам сад нажврљала овде ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 У праву си потпуно...док је лепо, лепо свима...него кад нама стигне бич и батина онда кукамо, а што нама кад смо тако фиииини, ми то ниииисмо заслужили, ми смо такооо дообри...а уопште не капирамо да нас тако учи нечему,па бар да се запитамо... ( надам се да је некоме јасно оно што сам сад нажврљала овде ) Pa to i kazem, kad me deca dovedu do ivice zivaca, samo se zapitam: a kako li je tek Bogu sa mnom?... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Април 21, 2015 Пријави Подели Написано Април 21, 2015 Мислим да је овај текст одговарајући овој теми и ономе што говори Дијаспорка http://atma.hr/korijen-stetnih-uvjerenja/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука