виноградар Написано Јун 25, 2017 Пријави Подели Написано Јун 25, 2017 АлександраВ and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 geronymo, Страле and виноградар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 виноградар and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Tavita, виноградар and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Јул 1, 2017 Пријави Подели Написано Јул 1, 2017 AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 2, 2017 Пријави Подели Написано Јул 2, 2017 Драшко and виноградар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 15, 2017 Пријави Подели Написано Јул 15, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Август 11, 2017 Пријави Подели Написано Август 11, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=3Cyp-eZI4DY Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Is95TGxVYJ4 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука