Jump to content

Чекање...

Оцени ову тему

Препоручена порука

beautiful-sky-line-rose.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

najtezi-dio-zivota-je-cekanje-najbolji-d

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Sve se svodi na cekanje. Da dodje, da prodje, da ode, da dodje…..

Stojis, sedis, lezih, hodas, places, smejes i cekas. Da se nesto desi, da se nesto ne desi, da nesto sto brze prodje, da nesto nikako ne prodje, da neko dodje, da neko ode, da neko progovori, da neko zacuti, da dejstvo krene, da prestane, da se upali zeleno, da padne noc, da osvane jutro, da stigne rezultat, da provri voda za kafu, da ode posta, da zazvoni telefon, da prestane da zvoni, da zahladi, da otopli, da okrecis stan, da se osisas, da dodje ciklus, da ne dodje, da dodje beba, da legne plata, da se red na kasi pomeri, da udjes kod lekara, da odes na more, da dodje bus, da zavrsis skolu, fax, da se zaposlis, da odes u penziju, da umres, da se ostvare snovi…ceka se sve.

Da, zivot nosimo i vodimo mi, a ustvari je sve cekanje. I onda se probudis i docekas starost, i zelju za zivotom, tad je najveca, i zelju za zdravljem, tad je najjaca…tad se ima malo vremena za cekanje.

A, zivot je proveden u cekanju i ucenju strpljenja da se saceka sta god da se ceka. Paradoks.

https://zelenavrata.wordpress.com/2008/09/14/cekanje/

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Најтеже од свега је разграничити шта је чекање, а шта губљење времена. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Најтеже од свега је разграничити шта је чекање, а шта губљење времена. :)

Za mene su cekanje i gubljenje vremena skoro pa isto jer pod izgovorom cekanja cuci opravdanje za nedelanje. Pogotovo kada ti grune u svest da neces ziveti 500 godina bilo kakvo cekanje osim cekanja Njega tesko da ima dublji smisao. :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Necemo. Ozbiljno te pitam da li vozis bajs.

Да ме ниси видела за ускрс,возио сам...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...