Снежана Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Avion Vlade Srbije prijavljen za Red Bull takmičenje u letenju Read more: http://www.njuz.net/avion-vlade-srbije-prijavljen-za-red-bull-takmicenje-u-letenju/#ixzz3XZjVFFuq Ромејац, Manolis, Adelaida and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 ) Poodkidali su se ko grlice ... Od sada samo redovnom linijom leti ... ) http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=04&dd=17&nav_category=11&nav_id=981751 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 "Nikolić u Kremanskom proročanstvu nije našao ništa o susretu sa papom" http://www.njuz.net/zasto-je-nikolicev-avion-prinudno-sleteo/ ) Koje su lujke ovi iz njuza ... Данче* and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Kraj avio-službe Vlade Srbije? Još jedan otkaz motora, još jedno potresno svedočenje putnika o “drami u vazduhu” i jedna, do sada nezabeležena, izjava nepoverenja u Avio-službu Vlade Srbije. Kako je jutros prvo preneo Tanjug a zatim i drugi mediji, Falcon 50 (YU-BNA) doživeo je manji incident iznad Crne Gore (ne Jadranskog mora kako je prvobitno javljeno) kada mu je jedan od tri motora otkazao u toku leta. Predsednik države i njegovi savetnici koristili su letelicu Avio-službe Vlade Srbije kao prevoz do Rima na sastanak sa Papom. Uprkos tome da je letelica imala još dva ispravna motora, savetnica za medije predsednika republike dala je izjavu: – Samo zahvaljujući velikom profesionalizmu i izuzetnom umeću našeg pilota izbegnuta je tragedija. Verujte da smo u jednom trenutku bukvalni padali kao kamen. Verujte da sam još u šoku i, što se nas iz Predsedništva tiče, mi više nećemo ulaziti u Vladine avione, koristićemo redovne linije. Slavićemo ovaj dan kao drugi rođendan – izjavila je Stanislava Pak Novostima. Kako prenose Novosti, osim šefa države i Stanislave Pak, u Falkonu su bili i predsednikovi savetnici Ivan Mrkić, Oliver Antić i Jasmina Mitrović Marić: – Preživeli smo pravu dramu u vazduhu i mogu da kažem da su predsednik Nikolić i njegovi saradnici nepovređeni sleteli u Beograd samo zahvaljujući neverovatnoj prisebnosti i veštini pilota i kopilota. Krenuli smo iz Beograda oko osam sati i iznenada je jedan motor, oko devet sati otkazao. Letelica je postala nestabilna, tresla se, mi smo bukvalno leteli po avionu. Tvrdim da smo ostali živi samo zahvaljujući pilotu! – Mrkić napominje da je avion kojim su leteli star 34 godine, i da je on lično, leteći njim, pet puta preživeo razne incidentne situacije, pišu Novosti. Kraj avio-službe Vlade Srbije ili hitno nova letelica? Nezabeležena izjava nepoverenja ljudi iz Predsedništva u državnog vazduhoplovnog provajdera sasvim sigurno će ostaviti ozbiljnije posledice na Avio-službu. Neverovatan je niz odsedam većih incidenata u poslednjih pet godina od kojih su barem tri bili otkazi motora. Lear Jet 31A (YU-BRZ) proizveden 1991. godine imao je znatno manje otkaza i incidenata od tromotornog Falkona koji je sa prozivodne linije u Bordou sišao 1981. godine. Avio-služba Vlade nema AOC budući da svi letovi koje obavljaju spadaju pod kategoriju “državnih letova” a kada se predsednik nalazi u letelici let se prijavljuje kao “HEAD”. Zbog činjenice da nisu kompanija i da ne posluju komercijalno za treća lica odustali su od obnavljanja svog AOC-a, negde u isto vreme trajanja FAA audita u Srbiji. Petar Vojinović, TangoSix Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Kraj avio-službe Vlade Srbije ili hitno nova letelica? Ni jedno ni drugo...neka ih, neka lete..... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Kaže moja majka "Gleda onaj odozgo sve." Данче* and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 "Celicna ptica ce vratiti vozda Serbskago ako i pokusa videti velikog jeretika rimskoga" KP 12,36 Mitar Tarabic, Kremna 1812 Juanito, Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Бар да не споменуше Јадранско море https://www.facebook.com/photo.php?fbid=667101006768434&set=p.667101006768434&type=1 Manolis је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Tresla se gora, rodio se - kvar na motoru! I to ne na jednom jedinom (kako se moglo protumačiti iz jutrošnjeg izveštavanja medija), već samo na JEDNOM od ukupno TRI "falkonova" motora! Sa pilotskog stanovišta, situacija je sve samo ne dramatična - ali neprijatnost koja svakako zahteva povratak aviona bilo na matični aerodrom, bilo na prvu pogodnu alternaciju. Sve ostalo mogli bismo smatrati nabildovanom dramatikom kojoj u realnim okolnostima - s čim bi se sigurno složili i piloti "falkona" na ovom letu - nema mesta. Istog časa sam i ja bio pozvan da za jedan od nacionalnih TV kanala dam svoje mišljenje o ovom događaju i prokomentarišem sistem održavanja Vladinih, ali i civilnih vazduhoplova uopšte. Naravno, zahvalio sam se na pozivu, objasnivši, prvo - da radije ne bih u svakoj čorbi da budem mirođija, drugo - da događaj (izuzev činjenice da je jedan od aktera baš predsednik države) sam po sebi nije posebno značajan i treće - nisam preterano upućen u timarenje i negu Vladinih aviona. Ali evidentno je da poverenju u neveliku Vladinu flotu lagano teče odjavna špica. "Falkon" ima 34, "lirdžet" 24 godine. Nije problem u njihovoj relativnoj starosti (ionako je dobro poznata maksima da su najsigurniji avioni koji su "prebacili" dvadeseti rođendan, ali o tome drugom prilikom), već je i ovog puta kriva besparica i nemogućnost detaljnog servisiranja "od A do Š". Izgleda da su to mnogo bolje znali članovi prošle Vlade, jer su u većini slučajeva iznajmljivali nove i savršeno održavane avione privatne avio-kompanije čiji sam pilot slučajno bio i ja. Protokolarna Vladina avijacija i tada je imala i sada ima povremenih problema, ali, kada ste na čelu države, onda ste po pravilu u debelom procepu i u opasnosti da vas "prozivaju" ako koristite prevoz van protokola - ali to ponekad ume poprilično da vas omete u redovnom državničkom poslu. Eto, kao što je bila i ova nesuđena poseta Papi. Zoran Modli obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Авион не пада као камен чак и ако откажу сви мотори. Које ми кловнове имамо на власти, то је страшно... Плутон, Данче*, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Rašo, Милан Ракић, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Koliko Zapad lako uspeva da manipulise s narodom video sam kada se narod pimio na satanizaciju i omalovazavanje Vojislava Kostunice, a sada je po sredi isto sa Tomislavom Nikolicem. Vi mnoge stvari ne znate, T.N. je u dobrim odnosima sa nasim patrijarhom i poslusan je u velikoj meri. Napadate pogresnog coveka. Gordana . and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Koliko Zapad lako uspeva da manipulise s narodom video sam kada se narod pimio na satanizaciju i omalovazavanje Vojislava Kostunice, a sada je po sredi isto sa Tomislavom Nikolicem. Vi mnoge stvari ne znate, T.N. je u dobrim odnosima sa nasim patrijarhom i poslusan je u velikoj meri. Napadate pogresnog coveka. Ovo je u velikoj meri tacno. Posle strajka gladju, ipak je Patrijarh pristao da ga pricesti posle tri dana ( moralo se malo i postiti? ) i spasao mu i zivot i ono malo obraza. Definitivno je nastupila transformacija posle toga. Ipak ima jedan problem....ne sedi se na dve stolice... Politika koju vode V. I N. je dijametralno suprotna, i dovodi do toga da se narod paralise zbog kontradiktornih informacija. Meni je drago da se avion " pokvario". https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 – Preživeli smo pravu dramu u vazduhu i mogu da kažem da su predsednik Nikolić i njegovi saradnici nepovređeni sleteli u Beograd samo zahvaljujući neverovatnoj prisebnosti i veštini pilota i kopilota. Krenuli smo iz Beograda oko osam sati i iznenada je jedan motor, oko devet sati otkazao. Letelica je postala nestabilna, tresla se, mi smo bukvalno leteli po avionu. Tvrdim da smo ostali živi samo zahvaljujući pilotu! Eto tako lete nealkoholisani piloti!!!! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Април 17, 2015 Пријави Подели Написано Април 17, 2015 Шта да се друго и очекује са летилицама које се упуте ка Ватикану... добро су и прошли... Сећате ли се оних белих голубова што су (по)летели са Ватиканских прозора... како их вране нападоше и погубише... Crveni Baron and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука