Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Гледаш, је ли, мога коња,Господару стари?Не знаш је ли коњ ил' птицаЛаставица?Скидај наочари —Не можеш се нагледати,Већ хајде пазари!Ти још питаш за ПутаљаДа ли ваља!Немај бриге!Да не ваља, не би биоОн код Циге,Не можеш га у царевојНаћи штали —Само Цига што не умеДа га хвали.Да га поспе сувим златомКо не штеди,Још и онда један дукатВише вреди.Ако имаш, једе сено,зоб и сламу,Ако немаш, он не иште,Не треба му.Немој да му гледаш зубе,Мој голубе,Ни ја му их нисам гледо,Немој ни ти —Тај не може остарити.— Што га дуже тераш, куме,Све је млађи,Па де сад муПара нађи!А што питаш: хоће л' моћиКакав јендек да прескочи,Јендек, јендек — какав јендек!Тај се није још родиоКој' он није прескочио —Прескочи га тако лакоКао да је пиле неко,И то уздуж, не попреко. Ја га јашем без седла —Седласта му леђа.— За пасош га не питај,Јер — то њега вређа.Иди, куме, иди, иди —Још ме питаш: како види?То је да се приповеда:Види остраг ко и спреда,Види ноћу ко на дану,А на дану ко у ноћи —Такве су му очи.А што питаш, мој пријане,Има л' мане —па зато га и продајем,Мој пријане,Јербо нема мане —Такви коњи нису за нас,за Цигане.А брзина каква му је?Малко ј' бржи од олује.Сад ћеш чути,Казаћу ти:Једном сам се из ЕрдутаВраћо с пута.Мада нас је пљусак вијо,Он се није уморио.Муња севне, а он рже —Пљусак брзо, а он брже;Пљусак пишман на мог хата,Па га хвата,А Путаљ га преко гледа,Па се не да.Пљусак лети да полије —Тек што није!Кад стигосмо под шатора,У цигански дворац леп,На мом коњу све је суво,Покисо му само Плутон је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Hahha... aman covece shvati vise da taj tvoj pseudo sarkazam vise ne prolazi ni kod likova ko sto je kordun... nije frka nastavi, ali totalno jalov poso radis, samo da znas... Pa vidis kako se ti lepo zabavljas i uvek se slatko nasmejes kada te podsetim kako trebas biti radostan zbog izbornih rezultata?Samo zbog toga vredi se truditi ... ... a tvoja radost ce biti jos veca nakon sledeceg izbornog poraza DS-a, LDP-a i slicnih ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Pa vidis kako se ti lepo zabavljas i uvek se slatko nasmejes kada te podsetim kako trebas biti radostan zbog izbornih rezultata? Samo zbog toga vredi se truditi ... ... a tvoja radost ce biti jos veca nakon sledeceg izbornog poraza DS-a, LDP-a i slicnih ... Ај `Бароне не сери! Juanito, cloudking, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Ај Бароне не сери! Е Ракићу,Ракићу, ЖРУ-админе бајни........... што се брукаш овако бре човече! Милан Ракић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Ај `Бароне не сери! Uze mi rec iz usta... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Ај `Бароне не сери!Pih bre, ovde covek ne sme da pomene DS i LDP ... K'o da smo na zvanicnom sajtu SNS-a ...Evo obecavam da necu vise da ih pominjem .... Samo cu pominjati SNS , Nikolica i ostale relevantne stranke a ostalu boraniju necu ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Е Ракићу,Ракићу, ЖРУ-админе бајни........... што се брукаш овако бре човече! Све што имате каз`ти, а против уређивачке политике Форума, исто можете учинити на https://www.pouke.org/contact.php Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Е Ракићу,Ракићу, ЖРУ-админе бајни........... што се брукаш овако бре човече! Дакле! https://www.pouke.org/contact.php Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Е Ракићу,Ракићу, ЖРУ-админе бајни........... што се брукаш овако бре човече! Шта сам ја то и где погрешио? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Све што имате каз`ти, а против уређивачке политике Форума, исто можете учинити на https://www.pouke.org/contact.php Дакле! https://www.pouke.org/contact.php Шта сам ја то и где погрешио? Чекам одговор!? Жив нисам... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Uze mi rec iz usta...Koju rec konkretno ti je uzeo iz usta?) I evo obecao sam da necu vise pominjati stranke ispod cenzusa, DS i slicne , bez obzira sto je to tebe radovalo ... Moram da poslusam administraciju ... Милан Ракић and nana је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Чекам одговор!? Жив нисам... Жив био, Христос Воскресе! Речник бато, ништа друго,...пијачарски, шлосерски. Знаш оно као.... јавна реч, највећи Правславни форум, функцијја обавезује,.. итдисл. Crveni Baron and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Жив био, Христос Воскресе! Речник бато, ништа друго,...пијачарски, шлосерски. Знаш оно као.... јавна реч, највећи Правславни форум, функцијја обавезује,.. итдисл. У реду. И!? Ви мени спочитавате речник-пијачарски, шлосерски и прочаја,," У реду! Функција обавезује!? У праву сте! Хоћете ли због мене и мојих иступа и даље посећивати овај Форум? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 У реду. И!? Ви мени спочитавате речник-пијачарски, шлосерски и прочаја,," У реду! Функција обавезује!? У праву сте! Хоћете ли због мене и мојих иступа и даље посећивати овај Форум? Или нећете!? Због свих шлосреа, пилота и пијачара? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 У реду. И!? Ви мени спочитавате речник-пијачарски, шлосерски и прочаја,," У реду! Функција обавезује!? У праву сте! Хоћете ли због мене и мојих иступа и даље посећивати овај Форум?Ma pusti Nanu, samo te iznervirala bez potrebe ...Sva sreca pa nam je Nikolic preziveo ovu nezgodu u vazduhu pa ce on sa Vucicem sve polako dovesti u red u Srbiji ... Sto naravno sve nas raduje kao ljude prvenstveno, pa kao Srbe, a narocito kao Hriscane jer nam je druga zapovest da ljubimo Predsednika kao sebe samoga ... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука