JESSY Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 наравно, тема намењена женском делу форума.... познајем доста припадница лепшег пола која се ужасавају евентуалне кише....зашто?...па зато што ће им покварити фризуру, шминку поквасити обућу...биће мокре....можда ће се и прехладити....код њих ћете у торби увек наћи мали склопиви кишобран...свако вече гледају временску прогнозу..... у неку руку ми их је жао....гледам децу или неке младе особе како су опуштени, уживају у киши...не маре за мокру косу, одећу, обућу.... да ли мислите да то има везе са годинама..?...да ли је опуштеност одлика само млађих генерација.....? да ли ви волите да шетате по киши....? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ма какви, још ће и киша да ми смета. Не, не, ок је и ако се мало покисне, шта фали. Не плашим се, не смета ми, некад јој се баш обрадујем кад је дужи сушан период. ines, JESSY and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ма какви, још ће и киша да ми смета значи, млађа си особа.... :4869: ines је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Ево ја сам матора,па баш волим кишу... :1312_womens: Јелина, Samo Ana, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Хаха, Зосима! Ма Џеси, младост је стање духа. Ја се осећам као девојчица, а данас ми каже једна моја сестра да се осећа као баба, 10 год је млађа од мене. Е то ти је једна од клинки што се монтирају. Нормално да ће да јој смета киша кад се сатима сређује, што фризура, што шминка, да полудиш. JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Хаха, Зосима! Ма Џеси, младост је стање духа. Ја се осећам као девојчица, а данас ми каже једна моја сестра да се осећа као баба, 10 год је млађа од мене. Е то ти је једна од клинки што се монтирају. Нормално да ће да јој смета киша кад се сатима сређује, што фризура, што шминка, да полудиш. Дај слике, да видимо да ли стварно изгледа као баба. Samo Ana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Не изгледа, него је рекла да се тако осећа. Узгред, заузета је. Џеси, мислим да то нема везе са годинама, верујем да ми неће сметати киша и кад будем старија. Преусмериш се на нешто друго ако не можеш напољу да радиш и то је то. Чак не разумем људе који неће да изађу нигде кад је киша. Имаш кишобран човече и готово. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Не изгледа, него је рекла да се тако осећа. Узгред, заузета је. Па и ја сам заузет. Нисам рекао да ћу да је женим, само хоћу да видим слику. Естетски и метафизички мотиви. Ево, види шта је теолог рекао. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2015 младост је стање духа сигурно... :good2: Ја се осећам као девојчица исти случај.... али морам рећи да не волим кишу... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2015 само хоћу да видим слику шта ће ти слика.... Anika and Juanito је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Па и ја сам заузет. Нисам рекао да ћу да је женим, само хоћу да видим слику. Естетски и метафизички мотиви. Ево, види шта је теолог рекао. А, не могу да испуњавам те жеље преко форума, жао ми је. Шта је с вама људи, умете ли ви мало да контролишете своје очи? Никад да се нагледате. Па не знам, нисам меродавна, мени неке жене које ставе доста маскаре изгледају као ракуни, мало ме плаше, тако да ми то никако није лепо. Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 шта ће ти слика.... Слика је огледало душе... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Слика је огледало душе. да....наравно..... Зосима је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 12, 2015 Пријави Подели Написано Април 12, 2015 Znam da se zene cesto plase grmljavine uz pljuskove, ali da se plase kise to mi nije jasno. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука