JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Not to pick bad from bad, but by bad mend! ...не да одабере лоше из лошег, већ да лошим поправи... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 a koji lik? Отело... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Отело... Desdemona "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Jedan od najčistijih likova, Dezdemona iz Otela U prevodu stoji Nek' mi Bog dâtakve osobineDa mi se duša - od zla ka vrlini vine! Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 @@Драшко,... not to copy people who do bad things but learns from them how to be a better person... Драгана Милошевић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 definitivno mora slobodnije da se prevede Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 10, 2015 Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Jessy, šalio sam se za Lorensa, pogodila si - mada mu je puno ime David Herbert Richards Lawrence JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Desdemona oh...."she''.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 10, 2015 Jessy, šalio sam se za Lorensa, pogodila si - mada mu je puno ime bas htedoh da te pitam..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Rakic mrzeo zene i alkohol (sovinista obican) Ово ми још стоји у глави , не могу да пређем преко тога. Молим те образложи ово за жене. Он је писао предивне љубавне песме, не могу да га замислим као женомрсца. Да ли си то написала само због "Искрене песме"? Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 @@Ниџока 1.1, Sala, Nikola. Zaista se ne bih nikada ozbiljno bavila takvim stvarima. Poslednje sto me (ne)zanima jesu takve trivijalne stvarcice. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 hajmo bolan krenut sa pitanjima JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 "Искрене песме" Meni je malo ta pesma " sumnjiva" :.mislise. Zbog onoga : A ti ces bedna zeno kao vazda slusati ove reci lazne.. Mada, sve ostalo u pesmi je bas dobro i na mestu. Ali ovaj stih...nekako... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 @@Adelaida, Та песма би комотно могла да има своју тему на форуму. Отвара очи наивним девојкама какав мушкарац може да буде скот и колико је јака моћ пожуде. У стању смо да паднемо веома ниско ради задовољења својих нагона... Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 14, 2015 Пријави Подели Написано Април 14, 2015 Slazem se , mada kao sto rekoh, ok mi je pesma cela i dopada mi se, ali onaj stih je stvarno sporan. Ali covek je iskren Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука