Jump to content

Зашто интелигенција и студенти ћуте?

Оцени ову тему

Čale89

Препоручена порука

Па види, верујем да се ми ту слажемо. Реко би `вако, једном у пар стотина година народи добију шансу да нешто промене па онда имамо "државотворце" који расчисте претходно и направе ново, боље уређење. То јесте креативан и важан посао. Али сви ови пре и после тога су само чиновници попут оне тетке на шалтеру. Само што тетка ради нешто колико-толико корисно за разлику од њих.

Једном у тој некој историји имаш Пашића или Џеферсона, али не говоримо овде о њима...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па види, верујем да се ми ту слажемо. Реко би `вако, једном у пар стотина година народи добију шансу да нешто промене па онда имамо "државотворце" који расчисте претходно и направе ново, боље уређење. То јесте креативан и важан посао. Али сви ови пре и после тога су само чиновници попут оне тетке на шалтеру. Само што тетка ради нешто колико-толико корисно за разлику од њих.

Једном у тој некој историји имаш Пашића или Џеферсона, али не говоримо овде о њима...

Ali ti treba kontinuitet politike i politicara da bi se pojavili Pasic ili Dzeferson ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Anquilla non capit muscas!!!

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

српством влада неки специфични дух српства а сви наши политичари су само људи који су се прилагодили томе духу те су се на тај начин укоферили на администрационе фотеље. реаговати на неке лоше ствари у држави обично не пије воду. сем тога срби су крштен народ и једини лијек нам је да пођемо путем светитеља. кад го се ослонимо на своју интелигенцију и дигнемо се да правимо нашу државу ми у ствари направимо вавилон па завршимо под: турке, аустроугаре, титуистичку југославију, европску унију и друго.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...