Zayron Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Све идеологије су потрошене, људи више не верују ни у шта. Ma jok potrošene, ova ideologija je nepotrošiva a tek na početku koliko je vidjet! Mladenci se grnu do toga svom snagom i bespoštedno, ko vilama da ih neko goni! Sex, droge i alkohol daju djeci osjećaj da su odrasli http://www.novinky.cz/zena/deti/117334-sex-drogy-a-alkohol-davaji-detem-pocit-dospelosti.html https://www.facebook.com/pages/Sex-Drogy-Alkohol/127509824065091?fref=ts Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Studenti nisu nikakva inteligencija. Danas prosecan fakultet zahteva intelektualnog truda kao nekad srednja skola, jos malo pa neka zanatska, trogodisnja. Плутон and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Не знам одакле фасцинација студентима. Обзиром да сам једно врњме био у вођству студената, могу одговорно да изјавим да студенти нису неко са ким треба рачунати. А то изјављујем кад сам максимално фин. https://www.youtube.com/watch?v=8VzBQZjGM6E Човек Жоја and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Претпостављам да је он та ”интелигенција”? Нисам рекла да јесте, али далеко од тога да је глуп. Свашта. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Valjda se ocekuje nesto vise jer su mladi, pa bi trebalo da imaju vise energije, a usput bi trebalo i da su obrazovani. Pa se zato mozda racuna na njih... Nemaju decu, pa stoga ni straha ni svakodnevnih obaveza koje uz njih idu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Шта значи "глуп", шта се подразумева под "глуп"? Na primer nepoznavanje tog termina spada u domen znacenja termina... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Не знам. Женско сам, па не могу да ти одговорим, јер ви жене сматрате глупим. Неко паметнији ће ти већ одговорити. Поздравчић. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Svi cute zato jer su ubijeni u pojam. I studenti i radnici i penzioneri i nezaposleni i svi.... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 A inace, sta se ocekuje da se uradi, neka revolucija? Deki992, RYLAH, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 A inace, sta se ocekuje da se uradi, neka revolucija? to je jos jedan od razloga zasto svi cute...ne znaju sta da rade. Лидија Миленковић, feeble and Čale89 је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 A inace, sta se ocekuje da se uradi, neka revolucija? Па отприлике постоје 2 верзије шта ће се десити. Или неки бунт у народу или ће се сви учланити у странке, завршити мегатрендове, а онда питај Бога шта ће бити са свима нама и овом земљом... Поента и јесте отерати и ућуткати интелигенцију, са другима се лако манипулише. Čale89 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Да се запали жито, A inace, sta se ocekuje da se uradi, neka revolucija? Да студенти запале жито, али то њих не занима,они ће да запале,али одавде...Србији треба један нови ћелави Васа... Лидија Миленковић, Ignjatije and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Или неки бунт у народу Prag tolerancije nam je veoma veliki, tako da na bunt niko i ne pomislja. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Их, ми смо стари послушници... Код нас све функционише по систему "завади, па владај". А јако нас је тешко завадити. zuti car је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 7, 2015 Пријави Подели Написано Април 7, 2015 Промени вутру закачићеш неку болештину заразићеш честит свет око себе. Ja pusim najkvlaitetnije sto mozes da pronadjes. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука