Jump to content

Primljen signal iz svemira koji možda nema prirodno poreklo

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

Просек у Нигерији.

samo se vi momci tešite .....   moja poznanica poreklom iz Nigerije pominje malo veću cifru - na osnovu njenog skromnog ispitivanja  (4 samples).   Ja sam ostala dosledno skeptična prema njenom iskustvu.  :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

Још 187 и по година до краја света поруку је послао Бог на почетку историје кад је створио свет знајући да ће бити откривена 187,5 година пред крај света.

Подели на овим сајтовима

samo se vi momci tešite .....   moja poznanica poreklom iz Nigerije pominje malo veću cifru - na osnovu njenog skromnog ispitivanja  (4 samples).   Ja sam ostala dosledno skeptična prema njenom iskustvu.  :0222_shocked:

Знаш ли зашто су жене лоше у паркирању? Зато што их целог живота лажемо да је 15цм у ствари 25.

Подели на овим сајтовима

Nemoj da siris defetizam ... ko da nije dosta sto su nas bombardovali amerikanci ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Знаш ли зашто су жене лоше у паркирању? Зато што их целог живота лажемо да је 15цм у ствари 25.

A ja zivim u ubedjenju da je stvar u tehnici... joooj  ( kod parkiranja, naravno) 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Како се тема о ванземаљцима прерворила у сексуалне алузије о црначким димензијама?

Pricamo o IQ ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Interesantno. Cudi me samo ako je od vanzemaljaca sto je signal toliko kratak. 

Ako primimo signal od civilizacije daleko naprednije od nas, bojim se da cemo morati da razmisljamo na potpuno drugaciji nacin. Thinking out of the box i ne zagreba povrsinu raznolikosti kojom bi smo morali da tumacimo njihove poruke.

Ako preptostavimo da je ovo zaista signal neke civilizacije, moze ladno da se desi da je u tom broju sadrzana ogromna kolicina informacija, samo treba da provlaimo kako da dodjemo do njih.

Mnogi naucnici su skepticni sto se ovih stvari tice. Kazu da je jedino kredibilno ocekivati da kontakiramo sa civilzaicjama koje su na slicnom stupnju razvoja kao mi. Ukoliko nabasamo na civilizaciju koja je milion godina u prednosti u odnosu na nas i ciji subjekti poseduju inteligenciju milion puta vecu od nase, slabe su vajde da:

1. uopste zele da pricaju sa nama

2. Da cemo ikad biti u stanju, ne da ih razumemo, nego da ukapiramo da nam se uopste i obracaju.

To bi isto bilo kao da mi sad krenemo nasom tehnologijom da pokusavamo da komuniciramo sa kolonijom pcela. Mozemo da ih obasipamo svim mogucim talasima koje imamo za komunikaciju, one nikad nece ni biti svesne da to uopstei  pokusavamo a verovatno da zapravo mi sami to nikad ne bi smo ni probali... 

Ja bih licno jako voleo da ovo jeste signal druge civilizacije. Samo da nisu ko mi... Onda smo ga naje***

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Како се тема о ванземаљцима прерворила у сексуалне алузије о црначким димензијама?

То је такозвано "жруловање".

Мода да окренем на неку економију-либертаријанизам да извадим ситуацију иначе одосмо у 18+ и моћи ћемо да емитујемо само након поноћи...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...