Grizzly Adams Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ja isti osecaj imam kada vidim americku zastasvu ... Ја имам сличан осећај кад видим ону Обрлајт или Клингтона. Застава ми ништа није урадила, то је обична шарена крпа... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ja isti osecaj imam kada vidim americku zastavu ... Kakav imas kad vidis italijansku? I kako sirotane izdrzavas svaki dan da je gledas, jel treba da doniramo pare za neku psiholosku pomoc dok cucis tamo iza neprijateljskih linija u osinjem gnezdu okruzen nepriajteljima oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Знаш како брале, ја сам изнад признао да је у питању емоција... Што је лоше, наравно. И лицемерно. Али ни у најружнијим сновима нисам могао да замислим да ће тај ... човек ... да добије било какву пажњу 2015-те године. Мислио сам да смо све те вампире које помињеш "закопали" (бар фигуративно) једном заувек. Да видим поново његову одвратну њушку је за мене кошмар. Пљување на младост коју сам провео у страху и беди због њега и њему сличних. Тако да - нека будем лицемеран. Само нека га воде и затворе у тамницу заувек. Било ко. Баш ме брига. vidio sam ja odmah da ti je to emocija zato sam i napisao da ne mislis tako, nego bez obzira na sve gresis, mislim ni ja nesto ne obozavam seselja, razlika je u tome sto ga vi krivite i sudite nepravedno, nije on odgovoran za to sto mu na ledja stavljate, inace ako si mislio da se sve moze zakopati pa ne moze, seselja ce jednog dana zakopati bas kao i mene i tebe ali nece se moci zakopati oni problemi o kojima seselj govori za njih se ne prima ni snjeg ni zemlja ni asfalt nista, ne mozes ih ni gurati pod tepih jer se opet vide, ne treba seselj za to uopste, cemu ga onda kriviti, on govori ono sto misli, ti se sa tim ne moras slagati ali je bez veze da mu sudis zbog toga Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Тако да ме баш заболе за његова права. Све што му се десило је заслужио, а и више од тога. Заборавио си и СМ-а да додаш списку уштви које су упропастиле овај народ и ову земљу. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ја имам сличан осећај кад видим ону Обрлајт или Клингтона. Застава ми ништа није урадила, то је обична шарена крпа... Ni meni Seselj nije nista uradio ali jesu SAD. kordun је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ja bih da izaberu trece. Srbija. Ni Evropa, ni Rusija. Saradnja u svakom smislu može, ali vojni zagrljaji su pogrešni. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 31, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ni meni Seselj nije nista uradio ali jesu SAD. Normalno da nije kad si bio van zemlje ... kako da ti uradi? A sta ti je sad konkretno uradila? Mislim jel su ti srusili nesto tvoje licno? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Извињавам се стварно људи, превише сам емотиван у вези овога. Врати ми се сав онај ужас који желим да заборавим, као и сви ви што се сећате вероватно. Почео сам да пишем и што није баш хришћански. Нећу више. Господ нека се смилује и њему и мени. kordun, Milan Nikolic and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Па ето ја ништа нисам био крив, а Шешељ и његова мафија ми узели младост... Тако да ме баш заболе за његова права. Све што му се десило је заслужио, а и више од тога. Ne može se poreći ovaj argument. Da mi je samo znati ko ih je (Šešelja, Slobu i kompaniju) stvorio. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 1. Šta je "razumni rok" sudjenja "Negde može da bude godinu i po, a u nekom slučaju četiri godine. No kao orijentir odnosno vremenski rok koji je utvrdio precedentni slučaj iz suda u Strazburu je oko dve godine", Koji je to slučaj? Pitam iz radoznalosti, ne osporavam... za sad Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Naravno da će ga uhapsit, prošli put to nije moralo jer je otišao dobrovoljno. Sad morat bude jer nehočet više dobrovoljno, ko bi uostalom, niko nije tako velik cvok. Одлично запажање. Прошли пут није био "лов на Србе", било добровољно, треба мало да вадимо очи међу собом, а они да уживају у томе. Зависници од адреналина (српског) свој своме, не вреди без "лова" то јест "хапшења". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Ne može se poreći ovaj argument. Da mi je samo znati ko ih je (Šešelja, Slobu i kompaniju) stvorio. Створио их је комунизам, СФРЈ. То је било дубоко болесно друштво, чега нажалост многи ни данас нису свесни. Solomon Kane, Плутон and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Како су се сви на истоку лепо опрали за комунизам сем нас и Руса... Плутон, Човек Жоја, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Створио их је комунизам, СФРЈ. То је било дубоко болесно друштво, чега нажалост многи ни данас нису свесни. Ovo je Srbija 2012.g. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 31, 2015 Пријави Подели Написано Март 31, 2015 Хашки казамат: Ево вам га! ваш је, увалили смо му канцер, ваш је лечите га... јер то кошта! Србљи ва власти: Нећемо га! Ваш је, навикли сте се на њега... ви га лечите, јербо кад смо вам га дали договор је био да нам га не врћете... Казамат: Врните нам војводу, без њега је све пусто... турско... Шалу на страну, све су (не)прилике да Амери користе хашки казамат како би до краја тренирали строгоћу по окупираним државицама... или да се, збиља, није казамат зажелео Шешеља... Баба and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука