Jump to content

Kористе Шешеља да би нас казнили

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja isti osecaj imam kada vidim americku zastasvu ...

Ја имам сличан осећај кад видим ону Обрлајт или Клингтона.

Застава ми ништа није урадила, то је обична шарена крпа...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ja isti osecaj imam kada vidim americku zastavu ...

Kakav imas kad vidis italijansku? 

I kako sirotane izdrzavas svaki dan da je gledas, jel treba da doniramo pare za neku psiholosku pomoc dok cucis tamo iza neprijateljskih linija u osinjem gnezdu okruzen nepriajteljima :(

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Знаш како брале, ја сам изнад признао да је у питању емоција... Што је лоше, наравно. И лицемерно.

Али ни у најружнијим сновима нисам могао да замислим да ће тај ... човек ... да добије било какву пажњу 2015-те године. Мислио сам да смо све те вампире које помињеш "закопали" (бар фигуративно) једном заувек. Да видим поново његову одвратну њушку је за мене кошмар. Пљување на младост коју сам провео у страху и беди због њега и њему сличних.

Тако да - нека будем лицемеран. Само нека га воде и затворе у тамницу заувек. Било ко. Баш ме брига.

vidio sam ja odmah da ti je to emocija zato sam i napisao da ne mislis tako, nego bez obzira na sve gresis, mislim ni ja nesto ne obozavam seselja, razlika je u tome sto ga vi krivite i sudite nepravedno, nije on odgovoran za to sto mu na ledja stavljate, inace ako si mislio da se sve moze zakopati pa ne moze, seselja ce jednog dana zakopati bas kao i mene i tebe ali nece se moci zakopati oni problemi o kojima seselj govori za njih se ne prima ni snjeg ni zemlja ni asfalt nista, ne mozes ih ni gurati pod tepih jer se opet vide, ne treba seselj za to uopste, cemu ga onda kriviti, on govori ono sto misli, ti se sa tim ne moras slagati ali je bez veze da mu sudis zbog toga

Подели на овим сајтовима

Тако да ме баш заболе за његова права. Све што му се десило је заслужио, а и више од тога.

Заборавио си и СМ-а да додаш списку уштви које су упропастиле овај народ и ову земљу. 

Подели на овим сајтовима

Ја имам сличан осећај кад видим ону Обрлајт или Клингтона.

Застава ми ништа није урадила, то је обична шарена крпа...

Ni meni Seselj nije nista uradio ali jesu SAD.

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja bih da izaberu trece. Srbija. Ni Evropa, ni Rusija. 

Saradnja u svakom smislu može, ali vojni zagrljaji su pogrešni.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ni meni Seselj nije nista uradio ali jesu SAD.

Normalno da nije kad si bio van zemlje ... kako da ti uradi?

A sta ti je sad konkretno uradila? Mislim jel su ti srusili nesto tvoje licno?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Извињавам се стварно људи, превише сам емотиван у вези овога. Врати ми се сав онај ужас који желим да заборавим, као и сви ви што се сећате вероватно.

Почео сам да пишем и што није баш хришћански. Нећу више.

Господ нека се смилује и њему и мени.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па ето ја ништа нисам био крив, а Шешељ и његова мафија ми узели младост...

Тако да ме баш заболе за његова права. Све што му се десило је заслужио, а и више од тога.

Ne može se poreći ovaj argument. :) Da mi je samo znati ko ih je (Šešelja, Slobu i kompaniju) stvorio.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1. Šta je "razumni rok" sudjenja 

"Negde može da bude godinu i po, a u nekom slučaju četiri godine. No kao orijentir odnosno vremenski rok koji je utvrdio precedentni slučaj iz suda u Strazburu je oko dve godine",

Koji je to slučaj?

Pitam iz radoznalosti, ne osporavam... za sad ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Naravno da će ga uhapsit, prošli put to nije moralo jer je otišao dobrovoljno. Sad morat bude jer nehočet više dobrovoljno, ko bi uostalom, niko nije tako velik cvok.

Одлично запажање. Прошли пут није био "лов на Србе", било добровољно, треба мало да вадимо очи међу собом, а они да уживају у томе. Зависници од адреналина (српског) свој своме, не вреди без "лова" то јест "хапшења".

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ne može se poreći ovaj argument. :) Da mi je samo znati ko ih je (Šešelja, Slobu i kompaniju) stvorio.

Створио их је комунизам, СФРЈ. То је било дубоко болесно друштво, чега нажалост многи ни данас нису свесни.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Створио их је комунизам, СФРЈ. То је било дубоко болесно друштво, чега нажалост многи ни данас нису свесни.

Ovo je Srbija 2012.g. :)

DSC02220.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Хашки казамат: Ево вам га! ваш је, увалили смо му канцер, ваш је лечите га... јер то кошта!

Србљи ва власти: Нећемо га! Ваш је, навикли сте се на њега... ви га лечите, јербо кад смо вам га дали договор је био да нам га не врћете...

Казамат: Врните нам војводу, без њега је све пусто... турско... 

Шалу на страну, све су (не)прилике да Амери користе хашки казамат како би до краја тренирали строгоћу по окупираним државицама...

или да се, збиља, није казамат зажелео Шешеља...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...