Semberac Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=v1e2XQg4QjQ 1:10 - 1:37 ЈАКО БИТНО! prstgore prstgore sokiran Па шта ће друго рећи изрод србски који је у скупштини "Републике" Косова?Очигледно да су Артемија антисрби највише мрзели. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=v1e2XQg4QjQ 1:10 - 1:37 ЈАКО БИТНО! sokiran sokiran sokiran Па шта ће друго рећи изрод србски који је у скупштини "Републике" Косова?Очигледно да су Артемија антисрби највише мрзели. Да, да ... "изрод" који је остао на Косову! prstgore prstgore sokiran Какав ли је тек онај "изрод" који је одатле побегао још 1999? Незрео си још, разумем те. Добар си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Zanimalo me, šta pišete o monahu Artemiju, i naiđem na nekoliko tekstova, koji me jednostavno frapiraju, ne mogu reći da me iznenađuju, dovoljno sam, stara da sam se naslušala i pročitala štošta u životu. Najprije me iznenađuje, svrstavanje u tabore, ko je za monaha artemija a ko nije. Nije to Hrišćanski ni najmanje, greh treba razobličavati a ne ljude ponižavati. Taj slučaj samo je pokazao, da smo živ narod, da nema kod nas strahovlade, da nije tako, nebi monah Artemije imao toliki dijapazon ovlaštenja. Iskreno rečeno, više bi koristi bilo da se sveštenstvo pomoli za nj, nego ovakvi tekstovi. skrenuo, pa skrenuo, nećemo za njim, Bože opameti ga. A onda čitam, mišljenja rimokatolika, i o pljuvanju na njih, ne mogu ni to da verujem, i još to, "kako su dovoljno veliki da sami sebe definiraju!" Možete biti, koliki god hoćete, jedino mjerilo i parametar vaše definicije i naše je Bog. Svi ćemo pred njega i vaša organizacija, i moja pravoslavna crkva, i ja vako grešna. Bez razlike i mali i veliki. Da smo mi imali pljuvačke pljuvati po vama, dragi brate rimokatolik, nebi vi blagosiljali stravične zločine Jasenovca, Jadovna i da ne nabrajam. Uredno su Nijemci zabilježili sve što ste radili, ponekad germanska točnost je vrlina. Vi možete prodavati osjećajnost i sentiment, ali uvjek ste nas gledali preko noža, možda ne ove u matici, oni su brojni, i znate sa njima. A moj nesretni narod ste zbrisali, pod papinim blagoslovom sa viševjekovnih ognjišta, i definirajte se koliko god hoćete, meni ni najmanje ne smetate, ne mrzim vas, nije to moj posao, niti bi prljala dres, sa mržnjom prema vama. Ali daj Bože, Svevišnji i Blagi, da vidite šta ste nam uradili, i šta još uvjek činite, pokrštavajući zadnje Srblje po Hrvatskoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Draga gospođo, dok se vi budete sećali Jasenovca , Hrvatiće da se sećaju Vukovara, Tadić će sa onim njiovim Josipovićem da pije za to vreme šampanjac a Artemije da krcka lovu i baš ih briga što se eto vi "frapiraste". Uz put će se srpski precednik izvinuti za paljenje i silovanje, mada sam primetio iz žutih novina da su Hrvatice htele da mu za silovanje vrate istom merom a za paljenje su bile dovoljno uspaljene da mu to i naprave. Naravno da moja "organizacija" stoji iza svih belosvetskih zavera a u poverenju možda vam je sad vreme da dođete kod nas, znate i "gore" imamo jake veze, pišete da ste stari i grešni pa vam je sad pravi trenutak da dobro razmislite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Ајде Завиша немој да шириш ту папистичку пропаганду, та имамо и ми добре везе за горе. Па ми Срби смо ваљда познати по везама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Draga gospođo, dok se vi budete sećali Jasenovca , Hrvatiće da se sećaju Vukovara, ово се не може поредити... велика је разлика.. даље о овој теми само шапатом Завиша, за Вуковар одговарају, за Јасеновац није нико а крви су сви припадници усташког покрета од Фазлагића куле преко цијеле Херцеговине све до Словеније! молим те немој више, није то људски, јаме још нисмо пребројали а камоли коначну цифру српске несреће што нам урадише КРВОПИЈЕ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Moliću lepo Željko, na forumu je lepo rečeno zabranjen svaki vid prozelitizma, a šta je nego prozelitizam kad me neko ubeđuje da ja nisam u Crkvi no u nekakvoj "organizaciji" pa me koleba i mami. A Vuče ja nigde ništa nisam upoređivao nego to ti činiš, pa ispade da jedno jesu žrtve a drugo su kolateralna šteta za koju je dovoljno izvinuti se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 neko me ubeđuje da ja nisam u Crkvi no u nekakvoj "organizaciji" pa me koleba i mami. 0205_whistling ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Moliću lepo Željko, na forumu je lepo rečeno zabranjen svaki vid prozelitizma, a šta je nego prozelitizam kad me neko ubeđuje da ja nisam u Crkvi no u nekakvoj "organizaciji" pa me koleba i mami. A Vuče ja nigde ništa nisam upoređivao nego to ti činiš, pa ispade da jedno jesu žrtve a drugo su kolateralna šteta za koju je dovoljno izvinuti se. псссссс Завиша тише причај о томе, немаш права ни за милионгодина Јасеновац не могу скинути са леђа... то је била колатерална штета"Хрватског прољећа"!!! те две ствари се не могу поредити! не знам ја ко се од кога почео одвајати поред регуларне војске и државе! да је почињен злочин у вуковару јесте урадили су га злочинци! а оно за Јасеновац је било темељно организовано етничко чишћење! ГЕНОЦИД НАЈГОРЕ ВРСТЕ, иза којег је стајала цијела једна држава више година! новорођенчад нису ништа крива ни мој прадјед-стриц није крив што се морао "крстити" као АНТЕ и ности једну малу црну униформу! немој даље молим те... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Вратите се на тему!!! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Oд 36 тема на овом пф, 27 су о бившем владици Артемију. Како вам,бре,не досади... bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Артемије је у свом делању све оштрији и агресивнији, и са том констатацијом нема ко се неће сложити, јер је очигледно. Има ли разлога не назвати ствари правим именом? O. Aлександар Ђаковац је заиста бираним речима, али оштрином коју ситуација намеће, све рекао на месту. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Interesantna je upotreba reči "guru" i "razbojnik", prva je indijska i sastoji se od dve reči GU i RU, prva označava mrak a druga uništitelj reč RAZBOJNIK je srpska, etimološki od reči razbijač, u principu kaže se "razbio kasicu prasicu i maznuo neku siću" to je razbojnik. Znači : mrak, uništitelj, razbijač kad se prevede naslov na Srpski. Vuk, šta si navalio na mene ko da ja branim ustaše? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Oд 36 тема на овом пф, 27 су о бившем владици Артемију. Како вам,бре,не досади... bighugbighug Ima ovde i drugih "kanala", evo Željko je "upalio" ovaj sa prezervativima, što se tamo ne prebaciš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Немам шта да се "пребацујем на други канал", ни не читам ове артемијевске теме, него сам само приметила (тешко било за приметити...) опсесивно отварање нових тема о екс владици... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука