Jump to content

Причешће верника други и трећи дан Васкрса, трапавих недеља...?

Препоручена порука

Нема пмс-а ни смс-а који може да парира једном елоквентном мушкарцу ;)

Елоквентан или не, статистика је неумољива; свако од нас је имао у просеку 33% шанси да се роди (говорим о здравим људима). На свако дете двоје је умрло још у стомаку.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Nidžoka grešiš.Kod tih mikroabortusa(nivo oplođene jajne ćelije pa do implantacije) uglavnom su krivi kontraceptivi koje neke žene koriste (pilule i spirale). Zato je njihovo korišćenje ustvari i jeste multiplo ubistvo (mikroubistvo-ali ubistvo je ubostvo). Tokom trudnoće 9 meseci razni su uzroci pobačaja, najčešće je too u prvom trimestru zbog genskih malformacija, ili problema sa placentom i tu žene nisu ništa krive...Na nivou oplođene jajne ćelije...moguće je da se to desi, ali nije nimalo u tom procentu kako misliš. To bi značilo da nas u raju čeka nekih stotinu nerođene dece...a to nije tako.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Nidžoka grešiš.Kod tih mikroabortusa(nivo oplođene jajne ćelije pa do implantacije) uglavnom su krivi kontraceptivi koje neke žene koriste (pilule i spirale). Zato je njihovo korišćenje ustvari i jeste multiplo ubistvo (mikroubistvo-ali ubistvo je ubostvo). Tokom trudnoće 9 meseci razni su uzroci pobačaja, najčešće je too u prvom trimestru zbog genskih malformacija, ili problema sa placentom i tu žene nisu ništa krive...Na nivou oplođene jajne ćelije...moguće je da se to desi, ali nije nimalo u tom procentu kako misliš. To bi značilo da nas u raju čeka nekih stotinu nerođene dece...a to nije tako.

Не кажем да су жене нешто криве али смрт је смрт, није нешто што је неважно. Не чека у рају 100 деце него на свако рођено два нерођена, у просеку. Да не буде забуне, ако свештеник благослови причешће немам ја ништа против, ни не замерам. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Па тотално си у праву и заиста није шала, наша тужна реалност је "чуо/ла сам, рекао ми тај и тај, а и њему је рекао тај и тај". То је бољка нашег народа, све смо нешто чули, а сами не знамо ништа. На крају ће испасти да ни један свештеник не пости, пошто је свако чуо за неког свештеника да не пости. Маните се тога, него прво да гледамо брвно у нашем оку.

Necemo da osudjujemo,ali ne treba ni da lazemo. 

:351780:

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је за похвалу или грдњу, али некако се стрпим да прође циклус па тек почнем припреме за Тајне.

Немам кад да се коцкам са тим, и да гатам хоће ли оно ..  ил неће.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...