Jump to content

Очистимо Србију .

Препоручена порука

Постави ћу две слике које на сликовит начин показују однос појединих људи према животној средини . Због крајњег безобразлука и бахатости они уништавају природу и угрожавају остале људе . Нека им је Бог на помоћи и нека им опрости јер не знају шта раде . Заиста страшно . :unbelieveble:  :unbelieveble:

Ишао са да уживам у природи и да сликам пчеле на цвету и затекао ово  :shocking:  :shocking:  :229:  :229: :1314_womens:  :1314_womens:

Докле више овако и докле ће ти појединци да угрожавају све нас!

gallery_15281_128_8141.jpggallery_15281_128_9918.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

starsno.... ja se bas trudim da moje dvoriste i oko njega budu uredni i cisti... kao manji nisam obracao paznju na te stvari ali od kako sam tinejdzer pazim na tu "spoljnu Urednost"

ali moja radna soba.. tu mora biti haos :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Заиста је страшно и и смрди као на угинулу животињу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Peta kolona podriva nasu Srbijicu, bacaju djubre posvuda da bi posle mogli da pricaju svojim mentorima kako smo zagadjivaci zemlje, vode i vazduha, a nismo mi smo gostoljubivi, vredni, posteni i bole nas za prirodu i drustvo!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Па ето идеја за радну акцију... Тј. више њих.

Комуњаро једна! Џаба си толико прозападан када је Тито на тебе оставио трајне последице!

:)))

Подели на овим сајтовима

@@Grizzly Adams,

Овакву тортуру над младима ти опет желиш:

https://www.youtube.com/watch?v=drMxVqUrjQU&feature=player_detailpage

Пројектујеш своје фрустрација из младости на нашу срБску омладину!

Подели на овим сајтовима

Комуњаро једна! Џаба си толико прозападан када је Тито на тебе оставио трајне

Прича се да те радне акције и нису биле толико лоше... :)))

Подели на овим сајтовима

Прича се да те радне акције и нису биле толико лоше... :)))

Пратимо ми из ЦК и тебе, анализирамо твој психолошки профил. Ово је већ добра информација за твој досије. Када им предложим да ти поставимо слике згодних омладинки на форуму, које су наравно део нашег пропагандног плана, мораћеш да се прикључиш раним акцијама. Тек када оне крену "случајно" да те обрађују.... иххххх... добићу поред повишице и унапређење. :)

Подели на овим сајтовима

Radne akcije na izgradnji svoje zemlje su za svaku pohvalu.

Naravno bez ideoloskih predznaka, podizati svoju zemlju da bi nama svima bilo bolje je odlicna stvar.

Setite se samo kada su bile poplave kako su ljudi radili ...

Nista lose nema u tome i to treba podrzati ali bi to trebalo podrzavati sada ( pricam o branama ) a ne nakon poplava ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Без обзира на порекло ове традиције... ;) ...стварно би било добро да се мало среди окружење. Јер онда се човек осећа боље, достојанственије, па има више воље да ради и друге ствари. У лепшем окружењу се боље функционише, а ако си окружен смећем онда се тако осећаш и изнутра. Није то много посла како се на први поглед чини.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Без обзира на порекло ове традиције... ;) ...стварно би било добро да се мало среди окружење. Јер онда се човек осећа боље, достојанственије, па има више воље да ради и друге ствари. У лепшем окружењу се боље функционише, а ако си окружен смећем онда се тако осећаш и изнутра. Није то много посла како се на први поглед чини.

Samo da svako od nas podigne jedan odpadak dnevno za nedelju dana bi cela Srbija blistala.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Samo da svako od nas podigne jedan odpadak dnevno za nedelju dana bi cela Srbija blistala.

samo da svako od nas pazi gde baca smece ne bi imali potrebe da dizemo bilo sta.. nazalost.. slabo koga to zanima... No... posto nece sigurno svako i svi, bitno je da par njih krenu da dizu pozitivnim primerom.

Eto naprimer znam da su na prirodno matematickom fakultetu u Nisu studentske organizacije organizovale svoej clanstvo i cistile dvorista fakulteta. Sto je po meni super i za svaku pohvalu. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па ти и ја мож` да дамо моралну подршку, евентуално да пошаљемо неку девизу за пиво... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...