Grizzly Adams Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 У односу на САД, где практично имаш читаву "градацију" предграђа, у Европи је то пуно мање видљиво. У сваком случају, не треба бити лењ. Бар око своје куће свако може да почисти и уреди. Ове слике што је Ненад поставио, то је једна од ствари која ми је највише сметала... Од детињства. Кад не поштујеш своју околину, то значи да не поштујеш себе. Crveni Baron and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Е сад, Србија ти је измешана, овде не долазе у обзир те сагрегације, нити ће скоро. Зато је све прљаво. У сваком крају живе и овакви и онакви. Сва деца иду заједно у школу, и богата и неваспитана, и сиромашна и фина. Углавном немаш боље и лошије, па самим тим прљавије и чистије крајеве. Сад ће ти неки рећи како је то добро. Ал` да не чачкам мечку... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Сад ће ти неки рећи како је то добро. Ал` да не чачкам мечку... Није све црно-бело. Мени се нимало не свиђа ни та сагрегација, искрено. ОК, безобразна деца треба да се избаце из школе и разни пробисвети да се казне и затворе. Али нема ничег лошег у томе да деца богатијих и деца сиромашнијих живе заједно и играју се. То је овде нормално и јесте добро. Неки су својевремено имали више пара и добили су нинтендо, па смо сви висили код њих. И они су долазили код нас на ручак. Некима се ситуација преокренула касније, али се и даље сви дружимо. Тамо се то ретко виђа. Објасни ми молим те шта има лоше у томе да неко ко зарађује 5000 долара месечно живи поред неког ко зарађује 30000? Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2015 У односу на САД, где практично имаш читаву "градацију" предграђа, у Европи је то пуно мање видљиво. У сваком случају, не треба бити лењ. Бар око своје куће свако може да почисти и уреди. Ове слике што је Ненад поставио, то је једна од ствари која ми је највише сметала... Од детињства. Кад не поштујеш своју околину, то значи да не поштујеш себе. Нити себе , нити друге нити своју земљу и њене природне лепоте. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Објасни ми молим те шта има лоше у томе да неко ко зарађује 5000 долара месечно живи поред неког ко зарађује 30000? Ма нема ништа лоше, нисам то ни мислио. Да не скрећемо Ненаду добру тему. Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2015 https://youtu.be/KJMIPVOSsO8 Н И Н Е and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Па не ваља ни једно ни друго. Година је 2015, крајње је време да човечанство мало напредује на том пољу. Чудовишно је да су људи препуштени на милост и немилост зато што су црнци с оне, или неки Арапи, с ове стране баре. Mislim da to nema veze sa time sto su crnci ili arapi, vec jednostavno odrzavaju te krajeve takvima.... sami ti likovi koji zive tu... Evo kod mene u kraju... u krusevcu.. krimosi bili, krimosi ostali, svi se trude da budu krimosi... niko nece da bude posten gradjanin.. a policija ima snage koliko ima, ne mozes ti da hapsis kada nemas saradnju, nemas svedoke, nemas nista... Slazem se ja sa tobom u potpunosti da to treba promeniti.. samo je mnogo problema u menjanju toga... i krvnicki je tesko.... jer ljudi koj izive tu odrzavaju takvo stanje svojevoljno... a drzava tesko da moze da menja volju ljudi.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Kada bi svako barem ispred svoje kuće počistio bilo bi mnogo lepše... Pa da se uvede reciklaža... pakovanja.. flaše (plastične.. staklene),kartoni,papiri, biološki otpad... Kada bi svako imao platnene vreće za kupovinu.....itd..već bi se dosta doprinelo zaštiti životne sredine... Pa možda još i po koja novčana kazna-da boli... Radne akcije zvuče korisno i interesantno... i ovako nema posla... Pa bolje je za džabe raditi za koristan cilj... nego džabe sedeti za ništa... Imamo toliko lepu prirodu... samo je treba održavati.. I sama često sklonim za drugima.. npr. na dečijem igralištu.... ne da bih nekom nešto dokazala.. već što se i sama osećam bolje... a i da bi deci prenela naviku da čuvaju prirodu.. Н И Н Е and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука