Srdjan Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Часопис Дуга, 1994.г. Благовесник, Juanito, Зосима and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Vulin i Vucic? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Karijeristi. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Na njima ostaje svet, ako ista preostane. Vidi zaista. Ovo kao da je prorok napisao. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 Кад се човек ошиша,онда промени,идеје,схватања , једном речју то више није тај човек...зато се ја не шишам и нико ми не може рећи,"ма ко те шиша"... Пг and Srdjan је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 И тако кренусмо на Филистејце никад јачи: дугокоси Самсон да их згроми мишицама, и храбри Давид са праћком да среди Голијата. Ал' не лези враже, прво нам ошишаше Самсона те онемоћа, а Давид загуби праћку под прозором друге жене... "Ноћу је и то завеј'о ветар, ипак на југу војска корача, пао је четрнаести километар, ал' никад неће Кадињача!" Поздрав из ослобођене (воде, ваздуха и памети) Ужичке републике П.С. Прво четворо који ми лајкују пост улазе у вечну листу ктитора Куле од 3000 лајкова, мада би ми више одговарао реципрочан износ у еврима ) verum est in beer, Милан Ракић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 А овај им је бекап варијанта: http: //www.intermagazin.rs/ceda-jovanovic-ne-verujem-u-boga-lake-droge-legalizovati-i-gejevima-dati-da-usvajaju-decu-video/ Ако неко зна његовог попу који је ономад резао Чедин колач пред камерама нека му објасни да се такима не ваља резати колач... Мислим да би коначно са икономије ваљало прећи на акривију, која епитимијица и тако то... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ако неко зна његовог попу који је ономад резао Чедин колач пред камерама нека му објасни да се такима не ваља резати колач... Мислим да би коначно са икономије ваљало прећи на акривију, која епитимијица и тако то... Али само за оне чија нам се политика и идеологија не свиђају. За Вељу Илића може и колач и све, јер он верује у Бога и против је гејева. Нема везе што се накрао и уништио један, некада фин, град. Покајаће се. А и даривао је цркву. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ниси ме сконтао. Кад сам рекао са икономије на акривију нисам мислио само на Чеда већ СВЕ политичаре. Мислим да би то требало да буде једини и најбољи конкретан допринос Цркве у овоземаљском домену... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Svaka im čast! Za samo 20 godina... Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ниси ме сконтао. Кад сам рекао са икономије на акривију нисам мислио само на Чеда већ СВЕ политичаре. Мислим да би то требало да буде једини и најбољи конкретан допринос Цркве у овоземаљском домену... Ма нисам ја ни мислио на тебе, ко да се ти нешто питаш, него на оне што треба ту акривију да спроведу у дело... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука