Гости Guest Написано Март 27, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kako iKragujevac nezvanično saznaje stanovnici kragujevačkog naselja Korićani već nekoliko dana nemaju mira. Naime, nepoznata osoba, ili više njih, maskirani, upadaju u dvorišta, lupaju po prozorima i vratima, ispuštajući pritom neartikulisane zvuke. Vrhunac svega je da su pojedinim ljudima poklali kokoške, tom krvlju mazali vrata, a kokošku okače da vise iznad kapije. Zbog svega ovoga meštani Korićana su bukvalno prestravljeni. Stanovnici ovog dela Kragujevca veruju da su u pitanju sekte, a osobu koja vrši ova nedela prozvali su fantom. Zbog ovih događaja postavljeni su policajci da dežuraju ne bi li uhvatili počinioce. http://www.ikragujevac.com/vesti/27598-horor-u-kragujevcu-stanovnici-koricana-prestravljeni.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Nadam se da će ih uhvatiti policija pre vlasnika poklanih kokošaka.... Јадранка-Дервента and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Надам се да ће их неко дочекати са двоцевком. Млађони, Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 ко год да су ти ... стварно срамота, да човек не поверује како нам је полиција неагилна и неспособна. прва два коментара уз вест : # Dalibor 22-03-2015 16:46nije samo u koricanima, pre nekoliko nedelja isto se tako desavlo i u novom milanovcu Odgovori | Odgovori uz citat | Citat +11# Tamara 22-03-2015 15:44Ne, nekoliko dana, nego duze od mesec dana Odgovori | Odgovori uz citat | Citat Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Satanisti! Srbija poslije ritualnog ubistva pooštri borbu protiv sekti http://www.sme.sk/c/3467348/srbsko-po-ritualnej-vrazde-vystupnuje-boj-proti-sektam.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Све то треба на радну акцију послати. Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kod nas kako neko "prsne", pocne da pokazuje "herojstvo" prema porodici ili krene da "tuce" po narodu! A kad se treba zauzeti za bar i najmanji problem u zajednici, nigde nikoga! Svasta citam, da ljudi nasrcu na sebe, svoje bliznje-familiju, komsije ili sugradjane, samo nigde da procitam da je neko nasrnuo na nekog politicara koji nam krv popise decenijama unazad. S njima su svi lepi, nasmejani i ljubazni, cak i oni "najludji"... Sto bi se reklo "Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase". Пг, zuti car, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Надам се да ће их неко дочекати са двоцевком. I s glogovim kolcem! Tim egzorcista tamo poslat treba! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Не треба ту полиција, ту се само сељаци скупе и направе чеку ноћу, буде посла за ортопедију колко оћеш. U Bosni to zovu seoska diskoteka s ćuskijama i pajserima. I sa nokaut stroboskopima. zuti car, Mилена КШ, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Секташења стандардна. Само недао им Господ Бог да их ухвате стари домаћини шумадинци, има живе да их одеру. Kaludjerovic Sreten and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Секташења стандардна. Само недао им Господ Бог да их ухвате стари домаћини шумадинци, има живе да их одеру. [emoji14]ucpuc2: Cujem da nocu obitavas po sokacima i juris kokoske po selu? lab_man, Kaludjerovic Sreten, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Zamke za vukove , cekas da skljocne a policiju zoves tek da dobro svane , negde oko 10 , 11. Ne mozes da ga ubijes a ima da mu sekta izadje i na nos i na ostale telesne otvore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kad neko spomene satanisticke sekte u Srbiji, meni sve to deluje nestvarno. Ne poricem da postoje, nego sve kao mislim ma kakvi satanisti u Srbiji, to je sve neozbiljno,neki balavci...kao sve mislim da su satanisti tamo negde na ( trulom) zapadu...verovatno gresim...ko zna... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kad neko spomene satanisticke sekte u Srbiji, meni sve to deluje nestvarno. Ne poricem da postoje, nego sve kao mislim ma kakvi satanisti u Srbiji, to je sve neozbiljno,neki balavci...kao sve mislim da su satanisti tamo negde na ( trulom) zapadu...verovatno gresim...ko zna...Pa normalno da su na trulom zapadu nece sigurno u Rusiji da budu [emoji14] Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kad neko spomene satanisticke sekte u Srbiji, meni sve to deluje nestvarno. Ne poricem da postoje, nego sve kao mislim ma kakvi satanisti u Srbiji, to je sve neozbiljno,neki balavci...kao sve mislim da su satanisti tamo negde na ( trulom) zapadu...verovatno gresim...ko zna... Bože, pa Srbija je obogatila čitavo čovječanstvo o pojmove vampir, vampirica, vukodlak (werwoolf), neko nedavno spomenu tamo na temi Mozatov engleski kutak čini mi se, da su jedine dvije riječi koje su preuzete u engleskom od Srba su vampir i šljivovica. Srbija što se tiče tih okultnih stvari i satanizma ima vrlo pristojnu, bolje reći vrhunsku reputaciju na cjelosvjetskom (bjelosvjetskom) nivou a ta se koristi bogato i u holivudskoj filmografiji. https://www.google.cz/search?q=werwolf&num=100&newwindow=1&biw=960&bih=679&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=X5AVVZDbDKGvygPPs4LwBg&ved=0CAcQ_AUoAQ Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука