Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Ma sve to stoji, ali sve mislim nesto da nema " ozbiljnih" satanista u Srbiji...A ono u sta ne verujem, toga i nema... Verujem da su to neki pojedinci koji se tripuju da su satanisti i igraju se...balavci neki ,garant Mилена КШ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Cujem da nocu obitavas po sokacima i juris kokoske po selu? Али само комшијама са којима нисам у најбољим односима (тј првим комшијама). Небој се, твоје су безбедне за сад. :bleh: Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kad neko spomene satanisticke sekte u Srbiji, meni sve to deluje nestvarno. Ne poricem da postoje, nego sve kao mislim ma kakvi satanisti u Srbiji, to je sve neozbiljno,neki balavci...kao sve mislim da su satanisti tamo negde na ( trulom) zapadu...verovatno gresim...ko zna... Рећићу само Данијел Јакупек... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Рећићу само Данијел Јакупек... Nikad cula...sad cu da trazim na google Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kuku meni...nadjoh, bolje da nisam. Takve stvari uopste ne pamtim. Ali vidis kazu da nije pominjao sekte nikakve...on je tezak oblik sociopate. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kuku meni...nadjoh, bolje da nisam. Takve stvari uopste ne pamtim. Ali vidis kazu da nije pominjao sekte nikakve...on je tezak oblik sociopate. To sam vam već pokazao: http://www.sme.sk/c/3467348/srbsko-po-ritualnej-vrazde-vystupnuje-boj-proti-sektam.html Bilo je toga i u Makedoniji: Ritualnim ubistvima namjeravali extremisti izazvat nemire u Makedoniji Rituálnymi vraždami chceli extrémisti vyvolať nepokoje v Macedónsku Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/6368791/ritualnymi-vrazdami-chceli-extremisti-vyvolat-nepokoje-v-macedonsku.html U Čileu zapalili satanisti živo novorodjenče: http://www.pluska.sk/krimi/zahranicne-krimi/ohavna-ritualna-vrazda-cile-sektari-zaziva-upalili-novorodenca.html Satanisti mogu biti i vtrlo prijatni ljudi pobožni hrišćani, ali samo ako su satanisti bivši koji su se obratili Bogu. Svjedočanstvo bivšeg sataniste i njegovo obraćenje: Svědectví bývalého satanisty a jeho obrácení https://prodi.signaly.cz/1106/svedectvi-byvaleho-satanisty-a-jeho Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 А како она разликује кокошаре од добронамерних посетилаца? Lepo, koga ja uvedem taj je dobornamerni posetioc ili koga zna.. ko ulazi sam, ona napada.... prosto. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Kuku meni...nadjoh, bolje da nisam. Takve stvari uopste ne pamtim. Ali vidis kazu da nije pominjao sekte nikakve...on je tezak oblik sociopate. Каснијом истрагом је утврђено да је поседовао брда сатанистичких књига. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Каснијом истрагом је утврђено да је поседовао брда сатанистичких књига. Pa to se uklapa u onu moju teoriju da je to " istripovani " pojedinac. Takvih mozda ima na gomile...ali ozbiljno organizovane sekte sumnjam da ima. sad me podseti i da su 90-ih neke dve devojke u Beogradu ubile babu jedne od njih, iskasapile je nozem, i tada je bilo pomena o sekti satanistickoj, ali nista.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 На жалост то није био усамљен случај. Много је примера самоубистава, убистава и осталог. Постоје и разни документарци са том тематиком који сведоче о сектама у Србији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Znam, ima...evo skoro je bio onaj slucaj sa nekim deckom u okolini Gornjeg Milanovca, sto je u sred noci izasao iz kuce, go, ko od majke rodjen po cici zimi i otisao u nepoznatom pravcu. Otac ga pratio kolima ali ga je izgubio kada je decko usao u sumu. I trazili ga, trazili, mislim da ga uopste nisu pronasli...ne znam i on je spomenuo nesto cudno...pa sumnjaju da je clan neke sekte Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 Evo ovde kazu da je " Drekavac" ( sto god to bilo) :.mislise. U kragujevačkom naselju Korićani se pojavio drekavac! Ako nije drekavac onda je fantom. Ako nije fantom, zasigurno je šaljivdžija sa bolesnim smislom za humor. Kako bilo, kuće su kamenovane, neko noćima zavija kao mačke u parenju, glave i noge zaklanih kokošaka osviću zakačene za krst. U dvorištima eksplodiraju neznana pirotehnička sredstva, domaćini pred kućom nalaze vatre koje nisu zapalili. Policija je obaveštena, te patrole obilaze naselje. – Lupa na vrata, a kada ljudi izađu nema nikoga. Milki Mališinoj buknula je vatra u dvorištu, ona izađe, nikog napolju. Ljudi to čudo nisu videli, samo se vidi senka čoveka. Ja ne verujem da je to čovek, to je neko veće čudo. Živ čovek ne bi mogao da nestane za sekund. Kažu ljudi da je drekavac – svedoči Ljubinka Krstić. - Jedne noći oko 50 ljudi ga je čekalo u jednoj kući. Kad je zalupao na prva vrata u komšiluku, komšinica je javila i svi muškarci u “čeki” su se rastrčali, svako na drugu stranu sveta. Samo par ljudi ga je spazilo i oni su svedočili da je to čudo u tri koraka pretrčalo njivu kraj jedne kuće, a normalnom čoveku treba bar sto koraka preko te njive - ispričala je žena koja je na molbu da se predstavi pobegla u kuću. http://www.telegraf.rs/vesti/1490939-drekavac-terorise-kragujevac-gradjani-naselja-koricani-u-strahu-foto Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 ma ko zna na kakvim " teskim " drogama su ti ludaci... :.mislise. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 ma ko zna na kakvim " teskim " drogama su ti ludaci... U strahu su velike oci.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Четник Написано Март 27, 2015 Пријави Подели Написано Март 27, 2015 ali ozbiljno organizovane sekte sumnjam da ima. Веома су то организоване групације, нису ни мало неозбиљна ствар. Велика већина се финансира из иностранства или преко донација од чланова. Међутим сад када су верске слободе безграничне функционишу под називом "верски покрет","верска организација" тако да је тешко утврдити шта и како раде ван закона. Најкритичнији су колико знам "Црна ружа" и још пар сатанистичких. А о гадостима које раде боље да ни не причам. Од читања молитве Oче наш уназад до тетовирања крста на табанима, пијења животињске крви, самоубиства, убиства, оргије итд итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука