Jump to content

Horor u Kragujevcu: Stanovnici Korićana prestravljeni

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

AAkrv.jpg

Kako iKragujevac nezvanično saznaje stanovnici kragujevačkog naselja Korićani već nekoliko dana nemaju mira. Naime, nepoznata osoba, ili više njih, maskirani, upadaju u dvorišta, lupaju po prozorima i vratima, ispuštajući pritom neartikulisane zvuke.

Vrhunac svega je da su pojedinim ljudima poklali kokoške, tom krvlju mazali vrata, a kokošku okače da vise iznad kapije. Zbog svega ovoga meštani Korićana su bukvalno prestravljeni.

Stanovnici ovog dela Kragujevca veruju da su u pitanju sekte, a osobu koja vrši ova nedela prozvali su fantom.

Zbog ovih događaja postavljeni su policajci da dežuraju ne bi li uhvatili počinioce.

http://www.ikragujevac.com/vesti/27598-horor-u-kragujevcu-stanovnici-koricana-prestravljeni.html

Подели на овим сајтовима

• Одговори 46
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Nadam se da će ih uhvatiti policija pre vlasnika poklanih kokošaka....

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

ко год да су ти  ... стварно срамота, да човек не поверује како нам је полиција неагилна и неспособна.   

прва два коментара уз вест :

# Dalibor 22-03-2015 16:46
nije samo u koricanima, pre nekoliko nedelja isto se tako desavlo i u novom milanovcu

Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

+11# Tamara 22-03-2015 15:44
Ne, nekoliko dana, nego duze od mesec dana 

Odgovori | Odgovori uz citat | Citat

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Kod nas kako neko "prsne", pocne da pokazuje "herojstvo" prema porodici ili krene da  "tuce" po narodu! A kad se treba zauzeti za bar i najmanji problem u zajednici, nigde nikoga!

Svasta citam, da ljudi nasrcu na sebe, svoje bliznje-familiju, komsije ili sugradjane, samo nigde da procitam da je neko nasrnuo na nekog politicara koji nam krv popise decenijama unazad. S njima su svi lepi, nasmejani i ljubazni, cak i oni "najludji"...

Sto bi se reklo "Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase". 

Подели на овим сајтовима

Не треба ту полиција, ту се само сељаци скупе и направе чеку ноћу, буде посла за ортопедију колко оћеш.

U Bosni to zovu seoska diskoteka s ćuskijama i pajserima. I sa nokaut stroboskopima.

Подели на овим сајтовима

Секташења стандардна. Само недао им Господ Бог да их ухвате стари домаћини шумадинци, има живе да их одеру. 

novbreeeee:pucpuc2:

Подели на овим сајтовима

Секташења стандардна. Само недао им Господ Бог да их ухвате стари домаћини шумадинци, има живе да их одеру.

novbreeeee [emoji14]ucpuc2:

Cujem da nocu obitavas po sokacima i juris kokoske po selu? :D
Подели на овим сајтовима

Kad neko spomene satanisticke sekte u Srbiji, meni sve to deluje nestvarno. Ne poricem da postoje, nego sve kao mislim ma kakvi satanisti u Srbiji, to je sve neozbiljno,neki balavci...kao sve mislim da su satanisti tamo negde na ( trulom) zapadu...verovatno gresim...ko zna...

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Kad neko spomene satanisticke sekte u Srbiji, meni sve to deluje nestvarno. Ne poricem da postoje, nego sve kao mislim ma kakvi satanisti u Srbiji, to je sve neozbiljno,neki balavci...kao sve mislim da su satanisti tamo negde na ( trulom) zapadu...verovatno gresim...ko zna...

Pa normalno da su na trulom zapadu nece sigurno u Rusiji da budu [emoji14]
Подели на овим сајтовима

Bože, pa Srbija je obogatila čitavo čovječanstvo o pojmove vampir, vampirica, vukodlak (werwoolf), neko nedavno spomenu tamo na temi Mozatov engleski kutak čini mi se, da su jedine dvije riječi koje su preuzete u engleskom od Srba su vampir i šljivovica. Srbija što se tiče tih okultnih stvari i satanizma ima vrlo pristojnu, bolje reći vrhunsku reputaciju na cjelosvjetskom (bjelosvjetskom) nivou a ta se koristi bogato i u holivudskoj filmografiji.

https://www.google.cz/search?q=werwolf&num=100&newwindow=1&biw=960&bih=679&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=X5AVVZDbDKGvygPPs4LwBg&ved=0CAcQ_AUoAQ

:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...