Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Uf za nju bih glasao! I mi Kolindu za trku imamo! Evo da se kladimo da ako se kandiduje za precednicu da će da ugradi veće gurdi. Aj u 3 banke! Плутон and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Шта је Ђуро палица? Био у Гранду, пре 10-ак година, као неку комедију правио. Ronald and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Био у Гранду, пре 10-ак година, као неку комедију правио. I to onu krš komendiju. Плутон and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Био у Гранду, пре 10-ак година, као неку комедију правио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Ima li nečeg što ti ne možeš da objasniš kroz Vučića? Treba da osmisliš novu društvenu teoriju, vučićizam, gde se ceo svet objašnjava i shvata kroz paradigmu vučićokratije Одговарам ти овде, да не спамујем тему за донације. Делује глупо, ал' ситуација је стварно критична, бар за оне који не планирају ил' не могу да оду из Србије. А пљувао сам ја Тадића и то више (замисли колико је то ), само што су тад све странке биле неокомуњарске, па нисам говорио људима да гласају за неког другог него да не гласају уопште, што је било нереално с обзиром на недемократски изборни закон, ал' није било друге опције, све су странке имале исти корен. А ово за Радуловића, што ме исто зафркавају и мисле да су много паметни што неће да изађу на изборе, не гласам јер мислим да ће да спаси Србију и да ћу много боље да живим ако он буде на власти (мени, барем ако не укину интернет, плата и посо ни најмање не зависе од било чега у овој држави), већ зато што је то реална шанса да у наредних пар година све те неокомуњарске странке (а то су буквално све осим ДЈБ и пар тзв. „патриотских“) пошаљемо у најнеславнији део историје и да се мало погледамо међу собом, да видимо ко смо, шта смо, ди ћемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Одговарам ти овде, да не спамујем тему за донације. Stvarno sam se samo šalila, bilo mi simpatično. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Ignjatije, коЖељ њацИ , Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Eво ти, па гледај, кад си навалио. Манолис каже да би пре гласао и за овако лошег комичара него за неког из тренутне понуде странака. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Имао би и сад шансу да има памети. Не он као он тј. не да он опстане у политици али барем да му не утерају како је испланирано. Има пола СНС-а који је десно оријентисан и имао је јаку екипу око себе до пре пола године која је могла да отцепи тај део СНС-а. Сад је међутим све готово. https://twitter.com/kenobibaby/status/698906852285902849 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Šešelj: Nisam udbaš, znam ko mi smešta! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Eво ти, па гледај, кад си навалио. Манолис каже да би пре гласао и за овако лошег комичара него за неког из тренутне понуде странака. уф Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Šešelj: Nisam udbaš, znam ko mi smešta! Velja Ilić: Ma znam ja ko to meni namešta! Čuvena Veljina uzrečica. (00:55) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Добар интервју са Шешељем, спомињу се неке врло интересантне ствари: Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Je li ga ovaj provocirao da ne gledam i nerviram se dzabe Zna biti prilicno neprijatan i dosadan. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука