Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Je li ga ovaj provocirao da ne gledam i nerviram se dzabe Zna biti prilicno neprijatan i dosadan. Био мало нормалнији, Шешељ такође, у неким тренуцима су се и шалили заједно. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Где су млади, ту је и шала. Колико видим, на крају ћеш ти од Радула, да дођеш до Воје. Макар ће цензус да пређе Не знам шта је са овим форумом, као да је најнемогућнија ствар на свету да Радуловић пређе цензус. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Не знам шта је са овим форумом, као да је најнемогућнија ствар на свету да Радуловић пређе цензус. Ocigledno ne pratimo twitter dovoljno pa nemamo pravu sliku stanja :P verum est in beer, Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ocigledno ne pratimo twitter dovoljno pa nemamo pravu sliku stanja :P У стилу Сомборца. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ako Radul pređe celzijus ću se zamonašim u Ostrog! Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ako Radul pređe celzijus ću se zamonašim u Ostrog! Има месец дана након избора да вам набијам на нос то што је Радуле прерипио цензус. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Има месец дана након избора да вам набијам на нос то што је Радуле прерипио цензус. Daj bre reci mi na čemu si, možda i meni pomogne Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Овај "фајт" са Шутановцем је посебно интересантан. Држи пажњу два сата. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ignjate, brate moj, ti Šekija 24/7 na YT? Ne valja ti to, prošetaj parkom, narani golubove, uputi neku lepu reč kasirki u Maksiju. Će poludiš bre. Nadam se da nisi počo da nosiš zardžalu kašiku u džep? Ako jesi, nema leka Човек Жоја, Ignjatije, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Daj bre reci mi na čemu si, možda i meni pomogne Да не буде после нисам реко! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 Ignjate, brate moj, ti Šekija 24/7 na YT? Пратим његову предизборну активност. Не гледам баш сваку емисију, али доста тога погледам. Не дајем ја свој глас тек тако било коме док га добро не упознам. Ne valja ti to, prošetaj parkom, narani golubove, uputi neku lepu reč kasirki u Maksiju. Će poludiš bre. Обављам ја и друге активности поред гледања Шекија. Код мене на село увек има посао. Можда и полудим, ако већ нисам. Обзиром где живим добро је да сам и овакав. Али даће Бог да сачувам своју психу и душу. Nadam se da nisi počo da nosiš zardžalu kašiku u džep? Ako jesi, nema leka Нисам, барем не још. Шекита подржавам чисто због планиране политике, више спољне и војне, и због економске мало мање. То са ослобађањем од тамо твојих комшија који су нам окупирали Крајну мене не пали. Не секирај се. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 27, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2016 То са ослобађањем од тамо твојих комшија који су нам окупирали Крајну мене не пали. Не секирај се. Pobrko si komšije, to su komšije od bačvana i sremaca, mi imamo druge komšije koje pomažu našu privredu i turizam. Sva sreća u Tisu i Dunav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Да не буде после нисам реко! Nemoj samo da nestanes sa foruma nakon izbora :P Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Nemoj samo da nestanes sa foruma nakon izbora :P Знаш како, мораћу мало да смањим форум због обавеза у Скупштини, ал' биће времена и за то. feeble, Manolis and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 28, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2016 Знаш како, мораћу мало да смањим форум због обавеза у Скупштини, ал' биће времена и за то. Znači foteljaš, znao sam! Плутон and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука