Jump to content

Шешељ о практичним решењима за Косово, економским проблемима, железари, будућности...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima li nečeg što ti ne možeš da objasniš kroz Vučića? 

Treba da osmisliš novu društvenu teoriju, vučićizam, gde se ceo svet objašnjava i shvata kroz paradigmu vučićokratije  :D

Одговарам ти овде, да не спамујем тему за донације.

Делује глупо, ал' ситуација је стварно критична, бар за оне који не планирају ил' не могу да оду из Србије.

А пљувао сам ја Тадића и то више (замисли колико је то :D ), само што су тад све странке биле неокомуњарске, па нисам говорио људима да гласају за неког другог него да не гласају уопште, што је било нереално с обзиром на недемократски изборни закон, ал' није било друге опције, све су странке имале исти корен.

А ово за Радуловића, што ме исто зафркавају и мисле да су много паметни што неће да изађу на изборе, не гласам јер мислим да ће да спаси Србију и да ћу много боље да живим ако он буде на власти (мени, барем ако не укину интернет, плата и посо ни најмање не зависе од било чега у овој држави), већ зато што је то реална шанса да у наредних пар година све те неокомуњарске странке (а то су буквално све осим ДЈБ и пар тзв. „патриотских“) пошаљемо у најнеславнији део историје и да се мало погледамо међу собом, да видимо ко смо, шта смо, ди ћемо...

Подели на овим сајтовима

Одговарам ти овде, да не спамујем тему за донације.

Stvarno sam se samo šalila, bilo mi simpatično. :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

:scratch_head:ne_shvata

Eво ти, па гледај, кад си навалио. :)

Манолис каже да би пре гласао и за овако лошег комичара него за неког из тренутне понуде странака.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Имао би и сад шансу да има памети. Не он као он тј. не да он опстане у политици али барем да му не утерају како је испланирано. Има пола СНС-а који је десно оријентисан и имао је јаку екипу око себе до пре пола године која је могла да отцепи тај део СНС-а. Сад је међутим све готово.

https://twitter.com/kenobibaby/status/698906852285902849

CbMEEeYW4AADx2R.jpg

Подели на овим сајтовима

Eво ти, па гледај, кад си навалио. :)

Манолис каже да би пре гласао и за овако лошег комичара него за неког из тренутне понуде странака.

уф

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...