Jump to content

Da li biblija pravda silovanje???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako ko ne ljubi Gospoda Isusa Hrista da bude proklet, maran ata.

Sta znace ove reci apostola Pavla?Ili ti po agnostikovom recniku da li biblija opravdava bacanje kletve na sve koji ne prihvataju Hrista?

Ove reci znace,da oni koji ne veruju u Hrista nemaju spasenje,jer nisu clanovi Crkve,i samim tim nemaju mogucnost spasenja i zato jesu prokleti,jer nece naslediti Cratsvo Nebesko.

Подели на овим сајтовима

И онда свако дође са питањем "Да ли Библија оправдава....?"  :D

Pa mogla bi jedna takva da se postavi.,,Da li Biblija opravdava......,, pa redom silovanje,bacanje kletve,incest,kamenovanje zbog preljube i sve sto ljude zanima. :D

Подели на овим сајтовима

И онда свако дође са питањем "Да ли Библија оправдава....?"  :D

Наравно да оправдава, зато и јесмо верници :)))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Па нормално, шта си ти мислио, да то може тек тако да ради ко шта хоће. За ваки преступ има да се одговара, за прељубу затрпаш починиоца хрпом камења, елиминишеш шкарт и имаш морално здраво друштво....

Ma aj to za preljubu i nekako moz da se shvati al sto bre da kamenujes coveka koji radi subotom?Kakve veze ima to sa moralnim zdravljem drustva?

Подели на овим сајтовима

Pa kamenovanje za preljubu obradava biblija. 

Imas deo gde Hristos kada trebaju kamenovati bludnicu kaze "onaj ko je bez greha neka baci prvi kamen

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A mene? :-D

Тебе треба поштено излупати и излемати, ништа друго. Хајде, заобиђите ме неки, досадни сте! Живите свој живот или пишите на тему.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Imas deo gde Hristos kada trebaju kamenovati bludnicu kaze "onaj ko je bez greha neka baci prvi kamen"

A slusao sam neko tumacenje da je on tada po prasini pisao njihova imena, tih likova koji su hteli da je kamenuju. Zato sto su svi koristili njene "usluge"... To je to farisejstvo koje je on kritikovao, licemerje i foliranje.

Ima toga i danas, kod ljudi koji sebe nazivaju Hriscanima.

Подели на овим сајтовима

Imas deo gde Hristos kada trebaju kamenovati bludnicu kaze "onaj ko je bez greha neka baci prvi kamen"

Dobra "fora". Nadam se samo da na sudovima ovoga neće da se sete ubice, silovatelji, lopovi...........

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Биће ипак да нам Христос нешто друго поручује

Na to sam i mislio, poručuje nešto drugo, a to me i plaši da se ne shvati kao što sam ja naveo.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Шта нам поручује?

Svi smo rođeni grešnii i činimo mnogo greha tokom života i zato nemamo pravo da sudimo drugima.

пре 31 минута, HOA+ рече

Подели на овим сајтовима

Svi smo rođeni grešnii i činimo mnogo greha tokom života i zato nemamo pravo da sudimo drugima.

Samo sto opet treba razdvojiti objektivne greske u smislu opasnosti po okolinu sa ovim religijskim greskama.

Jer, ako imamo osobu koja npr ubija i pljacka druge osobe, to nekako treba sankcionisati u drustvu dok sa druge strane nema smisla nekome ogranicavati sa kim ce leci u krevet.

Подели на овим сајтовима

Па и прељуба је објективна грешка, врло опасна по околину у разним аспектима.

Ima istine ako mislis na bracnu preljubu, njene posledice mogu biti drustveno destruktivne ali opet, to je dosta individuapna stvar i tesko bi je bilo staviti u pravne okvire.

Svakako, religije, neke i danas cak, kaznjavaju seksualne aktivnosti pa cak i mnogo manje stvari od toga, sto je suluda stvar.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...