Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Наравно, то је његова кућа. Али није преузео власт и ликвидирао све из "класе" која му се није свиђала, па им отео имања и завео диктатуру. pa ni komunizam to ne propoveda kao ni hriscanstvo ali smo imali i "hriscane" koji su ubijali i otimali kao i "komunisti". Pod navodnicima i jedni i drugi. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Cime je pokazao sta misli o pretvaranju vere u biznis i sredstvo sticanja novca i uticaja, i kako da se odnosimo prema tome... Inace je bio radikalno nenasilan. Kalve vere? Ljudi su jednostavno zaradjivali za zivot od prodaje zrtvenih zivotinja. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Наравно да проповеда. То је основна идеја комунизма. Мракс и Енглез су проведали револуцију - са убијањем, стрељањем неподобних и све што иде. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 pa ni komunizam to ne propoveda kao ni hriscanstvo ali smo imali i "hriscane" koji su ubijali i otimali kao i "komunisti". Pod navodnicima i jedni i drugi. A gde je bio taj navodni 'pravi' komunizam kad je ono zlo bilo bas svuda gde su se dokopali vlasti? Месечева је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Nema nista gore na svetu od postenog rada i pomaganja iz srca drugima, svojom voljom... Не није ствар у томе,ја мислим да неко колико год био паметан и радан,не може да заради милијарде, зашто толико.чему то? Па и моја баба је радила и црнчила поштено целог живота,бар ко и Бил Гејц, и у чему је фора да је он финансијски прошао 100000000000 пута боље? Хоће да кажем,да се паре расподеле на све вредне и радне људе,хуманиотарна помоћ не би ни требала! п.с И који си ти сад,шта бре мењате та имена... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Наравно да проповеда. То је основна идеја комунизма. Мракс и Енглез су проведали револуцију - са убијањем, стрељањем неподобних и све што иде. Gde si ti procitao da su pozivali na ubijanje, streljanje? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Бароне, опет ме зезаш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2015 А о капиталистичко-либералном стицању богаства и њиховом хуманизму,мислим све најгоре... Можда се само у том оквиру очигледније манифестују људско лицемерје и страсти? Не бих желео да се тема претвори у међуидеолошко препуцавање форумаша, већ као дискусија о односу хришћанства и идеологија и с тим у вези изношење квалитативних разлика, јер је изузетно опасно посветовњачити хришћанство на шта упућује уводни текст из интервјуа. Као и Гризли ја то сматрам изузетно опасним. florenntina and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Бароне, опет ме зезаш... Pa ne, gde su pozivali na ubijanje i streljanje? To sto su neki streljali, pa streljali su i kada je izvsena burzoaska revolucija i kada smo svi uplovili u "slobodno trziste" ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Хоће да кажем,да се паре расподеле на све вредне и радне људе,хуманиотарна помоћ не би ни требала! Брате, нису у питању паре. Паре можемо ја и ти сад да одштампамо и поделимо свима... Биће опет сиромашни. Пробао је то Слоба 90-тих и сећаш се како се завршило. Сиромаштво се не искорењује парама, него производњом, повећањем продуктивности. Наше баке су радиле мотикама, џаба би њима биле паре. Требали су им трактори и машине. А за тракторе и машине треба ти капитализам и либерализам. Само тако се решава проблем сиромаштва. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 И само да додам,кад кажем да преферирам левицу, то нема везе са Лењином,Марксом,Стаљином и том причом, просто једна глад за социјалном правдом, и правом на живот свакога човека,по истим мерилима... Ko da si reko, ja preferiram pravoslvlje, to nema veze sa Hristom i tom pricom... A pravo na zivot ti garantuje i liberalizam. Levica se zalaze za neka druga prava. Pravo na "besplatno" skolovanje, zdravstvo, posao, izdrzavnje dece, odredjivanje plata itd. Isto tako se zalaze protiv klasa, ako je neko sposobniji od tebe pa zradjuje vise, levica "distrubuira" pare koje je on zaradio. U sustini jedna jako nemoralna ideologija, koja se ne bavi pravom na zivot, vec pravom na tudju imovinu, novac, plodove rada i truda. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Март 21, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Ali bi trebalo i to bogatstvo da se podeli sa nekim ko nema, da ne bi imao probleme kao kamila koja ne moze proci kroz iglene usi. Слажем се. И ту на сцену ступа оно не живим више ја него Христос живи у мени. Значи ја богатство нисам стицао само да бих задовољио себе, своје себичне потребе већ и ради других, ради заједнице. Оснивам фирму, зовем друге људе да ми се придруже, да та средства искористимо у заједници, запошљавам их, итд... Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Брате, нису у питању паре. Паре можемо ја и ти сад да одштампамо и поделимо свима... Биће опет сиромашни. Пробао је то Слоба 90-тих и сећаш се како се завршило. Сиромаштво се не искорењује парама, него производњом, повећањем продуктивности. Наше баке су радиле мотикама, џаба би њима биле паре. Требали су им трактори и машине. А за тракторе и машине треба ти капитализам и либерализам. Само тако се решава проблем сиромаштва. Ма бре,није то та прича,не разумеш ти мене...сморили сте са том либералном причом ,одох и ја са ове теме... Месечева је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 Не није ствар у томе,ја мислим да неко колико год био паметан и радан,не може да заради милијарде, зашто толико.чему то? I dosli smo do sustine, koliko zosketova ljubav prema socijalizmu nije do prava na zivot, nego prava na tudje pare. Posto on misli da nekom ne trebaju milijarde... on se zalaze za to da se one preraspodele, i da mu se otmu kroz drzavno nasilje. i to je "hriscanstvo" .. ti ims milione, ja mislim da ti ne trebaju, daj da te ne uhapsimo oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 21, 2015 Пријави Подели Написано Март 21, 2015 I ja se odjavljujem, nema poente... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука