Зосима Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ево и мог потписа ... Баба, Лидија Миленковић, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 šef Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Eduarda Kukana je za Blic rekao da Nikolić ne bi trebalo da prisustvuje vojnoj paradi u Moskvi povodom Dana pobede 9. maja. Кукан кука све у 16. да Николић не иде на војну параду у Москву... кукала им мајка ако га још и ово послушају... "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Шта је то "зауевек"? Плутон је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Кука Кукан све у 16. , а ако тог кукавца Николић и послуша ... е, онда брале, кукала нам мајка довека... А Срби ће кукати и ако Николић оде и ако не оде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја вам кажем да треба са Швабама посао правити, а ви ме не слушате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Шта је то "зауевек"? Значи и у Царству Небеском, тј алудирамо на то да ће га Руси и Срби највише испунити :good2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ма Лобачевски је био добар, ал` онај Демидович... Тог је требало у Сибир пре него што је написао ону саблазан... Има једна анегдота са Физичког факултета. Професор квантне механике за испит давао задатке из само њему знаних руских збирки. Дозвољавао је да се на испиту користи све, било која књига, белешке, шта год. Лик довукао кофер књига и пао. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Бити "наклоњен нечему" ништа не вреди ако ниси свестан и не знаш вредности којима тежиш. Шта је то што ти се свиђа? Који су то принципи којима тежиш? Зашто, какву корист, шта добро ти доносе? Немам ја ништа против Русије. Али немој да је "волимо" зато што има лепу химну, него да знамо шта од њих оћемо.Али јок... Срби само као овце јуре за предводником па се сурвају у провалију безвезе... Срби имају једну достојну дивљења врлину, која је уосталом сасвим честа код Словена, они верују у снагу разлога и права, према речима апостола они се надају противно свим надама. Golub је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Ја вам кажем да треба са Швабама посао правити, а ви ме не слушате. KolaboraCionisto! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Срби имају једну достојну дивљења врлину, која је уосталом сасвим честа код Словена, они верују у снагу разлога и права, према речима апостола они се надају противно свим надама. Ма јес... Кад на врби роди кикирики. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 KolaboraCionisto! Нисам ја за колаборацију, него за савезништво. Немци и када изгубе рат ипак постану победници. Код нас је обрнуто. Русе можемо волети, али од Шваба треба учити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Немци и када изгубе рат ипак постану победници. Код нас је обрнуто. Pa zato što se švabovi uvek upetljaju u naš mir Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Pa zato što se švabovi uvek upetljaju u naš mir Али увек са коректном понудом. :bendoff: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Јел има неки Србофил овде? 8086.gif Да би волео и ценио друге , треба прво да волиш своје и у том смислу јесам Србофил. Лидија Миленковић, Баба and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 Јел има неки Србофил овде? Bio ja nekad RYLAH and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука