Jump to content

Ако си русофил потпиши!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево и мог потписа ...  :)

DSC03615.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

šef Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Eduarda Kukana je za Blic rekao da Nikolić ne bi trebalo da prisustvuje vojnoj paradi u Moskvi povodom Dana pobede 9. maja.

Кукан кука све у 16. да Николић не иде на војну параду у Москву... кукала им мајка ако га још и ово послушају...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Шта је то "зауевек"? :)

Значи и у Царству Небеском, тј алудирамо на то да ће га Руси и Срби највише испунити  :good2:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма Лобачевски је био добар, ал` онај Демидович... Тог је требало у Сибир пре него што је написао ону саблазан... :)

Има једна анегдота са Физичког факултета. Професор квантне механике за испит давао задатке из само њему знаних руских збирки. Дозвољавао је да се на испиту користи све, било која књига, белешке, шта год. Лик довукао кофер књига и пао.

Подели на овим сајтовима

Бити "наклоњен нечему" ништа не вреди ако ниси свестан и не знаш вредности којима тежиш. Шта је то што ти се свиђа? Који су то принципи којима тежиш? Зашто, какву корист, шта добро ти доносе? Немам ја ништа против Русије. Али немој да је "волимо" зато што има лепу химну, него да знамо шта од њих оћемо.

Али јок... Срби само као овце јуре за предводником па се сурвају у провалију безвезе... :(

Срби имају једну достојну дивљења врлину, која је уосталом сасвим честа код Словена, они верују у снагу разлога и права, према речима апостола они се надају противно свим надама.
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Срби имају једну достојну дивљења врлину, која је уосталом сасвим честа код Словена, они верују у снагу разлога и права, према речима апостола они се надају противно свим надама.

Ма јес... Кад на врби роди кикирики. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

KolaboraCionisto!

Нисам ја за колаборацију, него за савезништво.

Немци и када изгубе рат ипак постану победници. Код нас је обрнуто.

Русе можемо волети, али од Шваба треба учити.

Подели на овим сајтовима

Јел има неки Србофил овде?

8086.gif

Да би волео и ценио друге , треба прво да волиш своје  и у том смислу јесам Србофил.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...