Grizzly Adams Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Сад га поквари Ниџо... Стварно не видим да је овде било ко "пљувао". Реалност је да су ти неки "Срби" правили велика срања и то је то. Није никакво "пљување". Мени само смета што долази од овог Драшковића који је био један од виновника целе те ујдурме, а сад се `бајаги "покајао"... Да се покајао, затворио би се у манастир и не би изашао из њега док је жив. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Giska je bio heroj. I sa pravom se pitam gde ce ova senilna babuskara koja je porucivala "ko nosi tursku zastavu,ostace bez ruke" i pozivala u boj kad dodje Bogu na istinu,sa cim ce pred "njegove" koje je "vodio". Covek koji je inace potpisao inkognito da se ni sa kim u drzavi nije konsultovao kao ministar spoljnih poslova da nato pakt ima slobodan prolaz kroz drzavu,dakle u praksi ako konvoj nato pakta napravi udes u Srbiji niko nema pravo da ih zaustavlja,to je potpisao taj Vuk. I posto ocigledno mnogi stariji od mene ne znaju, u Sarajevu 91 godine je bilo oko 170.000 Srba oko 40% sveukupnog stanovnistva,posle rata je taj broj spao na 15.000 Srba u tom Sarajevu. Sasa 015 and туриста је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Dobro bre, Tanja ostavi coveka, aman, vidis da hoce da izbegne nesporazum. I to na lep nacin. Ajde da budemo veseli Како може нешто озбиљно да се доказује Википедијом? Е то није леп начин. Ајде буди весео а ја одох да роним горке сузе, да удовољим публици, кад би се шалили. :bleh: Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Сад га поквари Ниџо... Стварно не видим да је овде било ко "пљувао". Реалност је да су ти неки "Срби" правили велика срања и то је то. Није никакво "пљување". Мени само смета што долази од овог Драшковића који је био један од виновника целе те ујдурме, а сад се `бајаги "покајао"... Да се покајао, затворио би се у манастир и не би изашао из њега док је жив. Razumem sta hoces da kazes, ali moram da se ovde ne slozim. Prvo, Draskovic, takav kakav jeste, ni najmanje nije kompetentan da o ovome govori, pretpostavljam da se nasao sa Cedom, pa zalili nekim dobrim viskijem. Drugo, naravno da su u ratu svi krivci, i da je bilo zrtava sa obe strane, ali sam uvodni tekst govori o tome da su Srbi stvarno najveci krivci... A to nije istina, pobogu! I onda, postoji polovina koja na ironican nacin govori o tome kako su Srbi tamo debelo zavodili red, ubijali, pljackali itd, a druga polovina, opet na svoj nacin iznosi argumente da to nije bilo bas tako i da je bilo i sa druge strane agresora koji ni najmanje nisu bili naivni. Mi smo toliko toga izgubili svim tim ratovima. Ali opet, biti ironican i podrzavati ideju ovog bolesnika, Draskovica, da Srbi trebaju da konacno priznaju svoje zlocine je zapravo jedna strasna stvar. Nikada ne bih rekao da su Srbi u bilo kom ratu bili zlatni, i sigurno je da ima pojedinaca, ali i grupa koje su nacinile ogromna i gnusna zlodela, ali bilo ih je sa druge strane i to mnogo. Sigurno i vise. I jedno drugo neopravdava, ali i ne dozvoljava da mi danas sa guzicama u toploj fotelji razglabamo ko je bio zlocinac gde. Nemamo ni prava na to. A ja sam rodjen u Srbiji. I ja nemam drugi narod, do svoj. Mozda sam i pristrasan, ali ne zelim da dozvolim da poluljudi kao Draskovic krenu ovako da pljuju i da ljudi to cak iskoriste za svoj sarkazam. Draskovic ovde iznosi lazi. I to je jedini fakat. feeble, Тања1, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 p.s. @Grizli Samo drugi pasus se odnosi na tvoj komentar, ostalo je umetnicka sloboda Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 na zalost muslimana jesu, a na radost srba koji ne bi mogli da sacuvaju front bez te artiljerije na sarajevskom ratistu, ona je bila ta koaj je drzala tri muslimanske divizije zakovane u gradu da ne mogu da se razviju po frontu, otislo bi pola bosne da nije bilo tako. sad se ja pitam jesil ti nas administrator il neki efendija У чему је проблем дечаче? Што би рекла Тања-заобиђи ме. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Grizzly Adams, Човек Жоја, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 У чему је проблем дечаче? Што би рекла Тања-заобиђи ме. ) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Хоће ли ми неко објаснити ,куд се дедоше 160 000 сарајевских срба ? Јел знате да је Сарајево било највећи српски град после Београда? И онако успут,и Вуковар је имао 50% срба ... Срђан Шијакињић, Sasa 015, Дијана. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 У чему је проблем дечаче? Што би рекла Тања-заобиђи ме. pa problem je u tome sto je tebe lakse preskociti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Drugo, naravno da su u ratu svi krivci, i da je bilo zrtava sa obe strane, ali sam uvodni tekst govori o tome da su Srbi stvarno najveci krivci... A to nije istina, pobogu! Уводни текст нисам ни читао, од тог несрећника не желим више никад ништа да прочитам. Само је неко поставио питање "да ли су `Срби` гранатирали Сарајево" и одговор је - јесу. Онда су кренуле неке безвезне приче које немају везе са животом, али с` обзиром да су познати аутори у питању нико их и не узима за озбиљно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa 015 Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 У прилог линк са Википедије. То ти је јак доказ? Реци ми да се шалиш? Шалиш се. Pa i nije da se salim. Vuk Draskovic 98 god nije imao nikakvu funkciju u tadasnjoj SRJ. Znaci, bio je vodja jedne nekada jake opozicione stranke, sto pokazuju dva pokusaja atentata na njega, prvi na ibarskoj a drugi u Budvi. S' tim sto naglasavam recenicu "bio je vodja jedne nekada jake opozicione stranke" zato sto je SPO poceo da se osipa mnogoooo pre 98. Pokusala je da ga ubije drzavna sluzba bezbednosti, ista ona koja je ubila Ivana Stambolica. Ta ista sluzba za koju nas sadasnji premijer tvrdi da je ubila te momke u tom kaficu. Sto dovodi do sledeceg zakljucka, ubila ih sluzba da bi oprala dela koj je ucinila i koje je planirala da ucini u tadasnje vreme. Po mom misljenju takvo delo nije nicim opravdano, pa ni spiranjem krvi sa svojih ruku , ali ko mene pita. Ja sam vama izneo dokaz da ni Draskovic a ni Beli "za koga sam ja mislio da ste ga okarakterisali kao ubicu" u vasem prvom citatu nisu odgovorni za to ubistvo. Sto dovodi do sledeceg, ako vi imate neki drugi dokaz da je Draskovic odgovoran za to ubistvo, osim price rekla kazala, trebalo da ga iznesete ili da se bar iz pristojnosti ako ne iz potrebe izvinete svim ljudima koje ste nazvali pijanim u ovoj temi. I sledeci put citirajte samo deo onoga sto zelite a ne da svi ljudi na forumu bacaju graske sta ste vi hteli da kazete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Уводни текст нисам ни читао, од тог несрећника не желим више никад ништа да прочитам. Само је неко поставио питање "да ли су `Срби` гранатирали Сарајево" и одговор је - јесу. Онда су кренуле неке безвезне приче које немају везе са животом, али с` обзиром да су познати аутори у питању нико их и не узима за озбиљно... jeste samo sto je problem sto je pitanje glupo, jasta su nego su granatirali bunker, pa nisu se sigurno ljudi branili od 3 divizije sa pistoljima na vodu, svakakvih kretenskih pitanja ima na ovom forumu i onda moras nekima ko maloj djeci da crtas koliko su ogranicenih shvatanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 pa problem je u tome sto je tebe lakse preskociti Како год. То је моја ствар и нисам дужан теби да 'полажем рачуне' ни по којем питању, па ни по тежини и висини. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Уводни текст нисам ни читао, од тог несрећника не желим више никад ништа да прочитам. Само је неко поставио питање "да ли су `Срби` гранатирали Сарајево" и одговор је - јесу. Онда су кренуле неке безвезне приче које немају везе са животом, али с` обзиром да су познати аутори у питању нико их и не узима за озбиљно... Pa jesu granatirali vojsku Bih? mislim ono...rat je. Da li je armija Bih granatirala nasu vojsku? i sta sad,ajde otvori temu armija Bih granatirala nasu vojsku. Sarajevo je bio podeljen grad 40% Srba je tamo bilo,dakle samim tim ta prica Srbi granatirali Sarajevo je laz u startu,jer to onda znaci da su Srbi Srbe granatirali. Ne,nego su Srbi granatirali Bih polozaje u ratu koji je poceo kako? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука