Jump to content

Ova je izjava potresla Srbiju: Ubili smo 12.000 ljudi u Sarajevu, od toga 2.000 djece

Препоручена порука

Opsosti ako sam te uvredio nije mi bila namera, a tek nemam nameru da se raspravljam sa tobom o ovakvim stvarima. Zato prastaj. :bendoff:

Ма шта ти можеш мене да увредиш, дај аргументе, докажи оно што тврдиш, не скрећи на лични дијалог.

Написао си следеће:

Nije, ne gresi dusu.

Дакле, докажи да није.

???

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Pa ono jes, ako neko zna znas ti...iz Aviana se bas lep pogled pruza na SFRJ, mogo si ceo rat da ispratis uz pivo i semenke...

Zna medjunardni sud i svi pismeni koji su bili kadri da razumeju ili procitaju presudu ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

vuk draskovic je nase nacionalno ruglo, nebrojeno puta je to dokazao, sve je u stanju da uradi zarad licne promocije, sve....

sta mislite da je takav neki bio mjesto slobe, auuuu....

Подели на овим сајтовима

Полако Тања, цитирала си цео пост где се помиње и Бели, тако да нико не зна на кога си мислила, пошто конкретно име ниси ни рекла.

Тања полако, а ти боље погледај, нисам ја цитирала, Sasa 015 је цитирао мене и написао "није, не греши душу". Дакле, нека докаже да грешим душу, а не да прелази на лични дијалог и неповезано, те увредио ме, те праштај, бла-бла. Једино што желим да чујем су аргументи. Друга опција је не цитирати.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ма шта ти можеш мене да увредиш, дај аргументе, докажи оно што тврдиш, не скрећи на лични дијалог.

Написао си следеће:

Nije, ne gresi dusu.

Дакле, докажи да није.

???

O majko mila. O kome ti pises a o kome ja pisem. Ocigledno da pisemo o razlicitim ljudima ili pisemo razlicitim slovima pa se ne razumemo. :.mislise. Daj pojasni mi malo. :)

Подели на овим сајтовима

Тања полако, а ти боље погледај, нисам ја цитирала, Sasa 015 је цитирао мене и написао "није, не греши душу". Дакле, нека докаже да грешим душу.

pogresila si, ti pominjes nekog drugog belog, on je prvo spomenuo belog kao komadanta srpske garde, a taj beli je ubijen jos tokom 1991 godine, drugog belog komadanta srpske garde vuka draskovica nije bilo, ti si presla na skroz neku drugu osobu, zato ti kaze da ne gresis dusu tako sto tovaris na ovog prvog kriminalca kad u to vrijeme nije ni bio ziv...

Подели на овим сајтовима

vuk draskovic je nase nacionalno ruglo, nebrojeno puta je to dokazao, sve je u stanju da uradi zarad licne promocije, sve....

sta mislite da je takav neki bio mjesto slobe, auuuu....

Taj bi prodao pokrov sa oca .

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

pogresila si, ti pominjes nekog drugog belog, on je prvo spomenuo belog kao komadanta srpske garde, a taj beli je ubijen jos tokom 1991 godine, drugog belog komadanta srpske garde vuka draskovica nije bilo, ti si presla na skroz neku drugu osobu, zato ti kaze da ne gresis dusu tako sto tovaris na ovog prvog kriminalca kad u to vrijeme nije ni bio ziv...

Да ли ти читаш тему. Не помињем никог другог белог и црног, поменула сам убиство четири младића у Пећи и тај мој пост је цитиран.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

O majko mila. O kome ti pises a o kome ja pisem. Ocigledno da pisemo o razlicitim ljudima ili pisemo razlicitim slovima pa se ne razumemo. :.mislise. Daj pojasni mi malo. :)

Заобиђи ме, показао си неозбиљност или расејаност, а можда си нешто и пио. Кад се сабереш и концентришеш, онда ме цитирај поново, а до тада довиђења.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Да ли ти читаш тему. Не помињем никог другог белог и црног, поменула сам убиство четири младића у Пећи и тај мој пост је цитиран.

citam naravno, al nemam ja papire da sam pametan :)

nego polako :

cUtFF8h.png

vidis sta pravi problem, baron pominje tog belog koji je skupa sa giskom bio komadant srpske garde, a ti pominjes nekog skroz drugog u drugom vremenu, zato ti je sasa rekao to nije taj, ne gresi dusu... bar sam ja tako shvatio

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...