Jump to content

Ova je izjava potresla Srbiju: Ubili smo 12.000 ljudi u Sarajevu, od toga 2.000 djece

Препоручена порука

Za jednu stvar je Draskovic potpuno u pravu. Nikada nismo naucili da izadjemo na kraj sa porazom... I dan danas vodimo politiku pobede ili politiku mucenistva... saltamo te dve kako nam se cefne, umesto da da junacki priznamo poraz i okrenemo se buducnosti. Tu je potpuno u pravu...

Pa Srbe niko ne moze da porazi, uvek cemo izaci kao pobednici , pa i sada kada su svi protiv nas mi cemo ih poraziti pre ili kasnije.

Nepobedivost nosimo u genima ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ма јасно ми је све. Ти си хтео да знаш све, да је Бели убијен 1991, ја која додаје ставку убиства у Пећи, не знам ништа о том догађају, ти ћеш ми објаснити да Бели није извршио убиство младића, јер је убијен 1991, фол збуњен си па не знаш да ли мислим на Белог или на Вука, а ето испаде да знаш све.  Ја треба да не знам ништа. Поред свега знао си да постављаш линкове о убиству у Пећи, што говори да си ето знао и о томе, а опет, ја нисам. Комуникација са тобом није више вредна моје пажње. Прочитала три реченице поста. Довиђења.

Ja vas zaista ne razumem, mada posle ovoga i ne zelim da vas razumem. Donosite ishitrene zacljucke i to onako kako vama odgovara, kad nesto pokusa da vam se objasni vi terate svoju pricu onako kako to vama odgovara, ali to nema veze. Meni je krivo sto vi smatrate da ja vas lazem ili ko zna sta drugo. Ja nemam razlog da branim Vuka, u mom prvom postu sam cak trazio da mi vrati godine, koje sam proveo u njegovoj stranci, to valjda dovoljno govori o tome sta ja sad mislim o njemu. Link sam postavio zatosto ste vi to trazili, bez ikakvih drugih zlih namera. Vi sad pokusavate mene da ocrnite vise nego sto sam crn. A to sto ste vi procitali samo tri recenice posta govori kakav ste vi sagovornik, tj. da citate samo ono sto vam se svidja i onako kako vi zelite, izvlacite delove sadrzaja i to tumacite na nacin kako to vama odgovara. Komunikacija sa svakim licem je "vredna" moje paznje, bez obzira da li se sagovornik slaze ili ne slaze sa mojim misljenjem, ali vi ste prevrsili svaku meru sa vasim ponasanjem. Tako da ja sa vama necu vise ni slovce da razmenim, jer vi ne da niste vredi paznje vec niste vredni vremena da se ubedjujem sa vama. Ostajte s' Bogom

Подели на овим сајтовима

Ja vas zaista ne razumem, mada posle ovoga i ne zelim da vas razumem. Donosite ishitrene zacljucke i to onako kako vama odgovara, kad nesto pokusa da vam se objasni vi terate svoju pricu onako kako to vama odgovara, ali to nema veze. Meni je krivo sto vi smatrate da ja vas lazem ili ko zna sta drugo. Ja nemam razlog da branim Vuka, u mom prvom postu sam cak trazio da mi vrati godine, koje sam proveo u njegovoj stranci, to valjda dovoljno govori o tome sta ja sad mislim o njemu. Link sam postavio zatosto ste vi to trazili, bez ikakvih drugih zlih namera. Vi sad pokusavate mene da ocrnite vise nego sto sam crn. A to sto ste vi procitali samo tri recenice posta govori kakav ste vi sagovornik, tj. da citate samo ono sto vam se svidja i onako kako vi zelite, izvlacite delove sadrzaja i to tumacite na nacin kako to vama odgovara. Komunikacija sa svakim licem je "vredna" moje paznje, bez obzira da li se sagovornik slaze ili ne slaze sa mojim misljenjem, ali vi ste prevrsili svaku meru sa vasim ponasanjem. Tako da ja sa vama necu vise ni slovce da razmenim, jer vi ne da niste vredi paznje vec niste vredni vremena da se ubedjujem sa vama. Ostajte s' Bogom

Ja stvarno ne znam sta si ocekivao od Tanje?  ne_shvata

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...