Тања1 Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Уз дужно поштовање, причате о стварима које не познајете довољно. Прије свега Срби су живјели у Сарајеву (невјероватно, зар не Када је дошло до грађанског рата Срби су држали велики дио територије самог града, као и приградских општина. Елем, потпуно је погрешна конструкција "Срби су гранатирали Сарајево" јер Срби су живјели у том Сарајеву и нису могли да гранатирају сами себе (мада, кажу, да се нешто слично догодило на супротној страни). Оно што се може рећи је да су српске снаге са територије Сарајева које су држали под својом контролом гранатирали дијелове града које је под својом контролом држала тзв. Армија БиХ. Наравно, са друге стране тзв. Армија БиХ је гранатирала дијелове Сарајева под српском контолом. А о Вуку Драшковићу не вриједи трошити ријечи... facenew22222222 Volim_Sina_Bozjeg and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 koje su lebdele iznad sarajeva u kvantnoj neodredjenosti... al u sarajevu nisu bile... To gde se trupe ukopaju njihov je problem i one su legitiman vojni ciilj ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Није ми јасно због чега нагађаш, тај последњи део сам ја изоставила, да не би дошло до забуне, већ на питање "Драшковић? то беше онај..." додајем нову ставку, још једну нову причу везано за особу о којој је реч. Ali nisi ga izostavila prvi put, sto je ostavilo prostora da se shvati kao da si mislila na onog drugog. I za sve to bi mene bolelo uvo da nisi onako napala coveka ni krivog ni duznog kako je rasejan i jos stosta, samo zato sto je izmedju dve opcije, koje si ti sama ostavila otvorene, razumeo jednu a ne drugu. Sasa 015 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 To gde se trupe ukopaju njihov je problem i one su legitiman vojni ciilj ... izgleda je dobru travu nabavio, vidis da mu se po glavi mota kvantna neodredjenost Тања1 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 pa sta je cudno sto su zgrade gadjane, pa zgrade su bile protivnicki vatreni polozaji, izvoli na youtube pa gledaj gradske borbe u sarajevu ili u bilo kom drugom gradu, evo pogledaj iz rata u siriji, pa dokuci cemu zgrade sluze, onda neces imati predrasude o nekim zlocinima koji to nisu, zlocinac je onaj koji je gradjane sarajeva stavio u takav polozaj da bude na prvoj liniji fronta, a ta ekipa je vrlo dobro poznata, nemoj da srbima poturate nekih 12 000 zrtava, jer to nema veze sa istinom e o tome se radi. ja mislim da si ti od onih koji ovo draskovicevo lupetanje uzimate zdravo za gotovo jer vam lijeze na dusu, volite takvu demagogiju i to je sva sustina, a niej sustina da neko negira da su srbi radili zlocine Cekaj sam milosevic je mastao o Velikoj Srbiji, zasto je toliko nenormalno da se prihvati da je zleo da taj rat iskoristi za taj cilj? A kaako ces drugacije da dodjs do tog cilja nego da napadas i osvajas okolne zemlje? Ja ne kazem da su Srbi zlikovci, nego da je tadasnja politika bila zlikovacka... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Cekaj sam milosevic je mastao o Velikoj Srbiji, zasto je toliko nenormalno da se prihvati da je zleo da taj rat iskoristi za taj cilj? A kaako ces drugacije da dodjs do tog cilja nego da napadas i osvajas okolne zemlje? Ja ne kazem da su Srbi zlikovci, nego da je tadasnja politika bila zlikovacka... niakda se milosevic nije zalagao za nikakvu veliku srbiju, to je najobicnija glupost, milosevic se zalagao za jugoslaviju, a za veliku srbiju u to doba se zalagao iskljucivo seselj, sto se tice opozicije pa i djindjica npr oni su se zalagali za sto hitnije ujedinjenje krajine i republike srpske, a tek nakon rata eventualno ujedinjenje sa SRJ zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Cekaj sam milosevic je mastao o Velikoj Srbiji, zasto je toliko nenormalno da se prihvati da je zleo da taj rat iskoristi za taj cilj? A kaako ces drugacije da dodjs do tog cilja nego da napadas i osvajas okolne zemlje? Ja ne kazem da su Srbi zlikovci, nego da je tadasnja politika bila zlikovacka... a kad nije bila zlikovacka, pa onom aliji su nudili da bude i predsjedavajuci jugoslavije samo da ne ide u rat, on bio pristao, al kad je otisao u vasington na savjetovanje odmah po povratku je pocelo pucanje i to bas u tom sarajevu sta velis na to Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 niakda se milosevic nije zalagao za nikakvu veliku srbiju, to je najobicnija glupost, milosevic se zalagao za jugoslaviju, a za veliku srbiju u to doba se zalagao iskljucivo seselj, sto se tice opozicije pa i djindjica npr oni su se zalagali za sto hitnije ujedinjenje krajine i republike srpske, a tek nakon rata eventualno ujedinjenje sa SRJ Pricati da se milosevic zalagao za Jugoslaviju, to jest da na silu natera HRvate i Bosnjake oruzijem i tenkovima da budu deo drzaave koje ne zele.... To sto bi je on zvo jugoslaavija... to je druga prica.. to bi bila velika Srbija.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Уз дужно поштовање, причате о стварима које не познајете довољно. Прије свега Срби су живјели у Сарајеву (невјероватно, зар не Када је дошло до грађанског рата Срби су држали велики дио територије самог града, као и приградских општина. Елем, потпуно је погрешна конструкција "Срби су гранатирали Сарајево" јер Срби су живјели у том Сарајеву и нису могли да гранатирају сами себе (мада, кажу, да се нешто слично догодило на супротној страни). Оно што се може рећи је да су српске снаге са територије Сарајева које су држали под својом контролом гранатирали дијелове града које је под својом контролом држала тзв. Армија БиХ. Наравно, са друге стране тзв. Армија БиХ је гранатирала дијелове Сарајева под српском контолом. А о Вуку Драшковићу не вриједи трошити ријечи... Ali ne razumes... Moras gadno da opljujes po Srbima u ovoj temi, to se trazi... To je ono sto je bitno. МилошБГ, feeble, horatio and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 izgleda je dobru travu nabavio, vidis da mu se po glavi mota kvantna neodredjenost A ne... cist sam ko patrijarhova suza vec dva meseca... kordun, Crveni Baron and туриста је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Ali ne razumes... Moras gadno da opljujes po Srbima u ovoj temi, to se trazi... To je ono sto je bitno. Ali ako oces da budes popularan onda malo drame i autopatetike i na konju si пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 E sad vec vredjate, niti sam lud a nisam ni pijan. Mozda jesam neozbiljan ali to vama nedaje za pravo da mi se tako obracate. Posle vaseg prvog citata ja sam zaista mislio da pisete o Belom, posle toga sam mislio da pisete o Vuku, A sad vise nisam siguran da mi uopste pisemo o istim ljudima. U prilog tome vam dajem link sa wikipedije o tom tragicnom dogadjaju. http://sh.wikipedia.org/wiki/Masakr_u_kafi%C4%87u_Panda Gde jasno stoji sta se misli ko je ubica tih decaka. У прилог линк са Википедије. То ти је јак доказ? Реци ми да се шалиш? Шалиш се. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Ali ako oces da budes popularan onda malo drame i autopatetike i na konju si Svasta.. Ko je jos bio popularan, a da je nesto branio ili da se zalagao... Vazno je samo dobro pljuvati... Svet o tome odavno prica. Crveni Baron, Mилена КШ and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 У прилог линк са Википедије. То ти је јак доказ? Реци ми да се шалиш? Шалиш се. Dobro bre, Tanja ostavi coveka, aman, vidis da hoce da izbegne nesporazum. I to na lep nacin. Ajde da budemo veseli Mилена КШ and Samo Ana је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Svasta.. Ko je jos bio popularan, a da je nesto branio ili da se zalagao... Vazno je samo dobro pljuvati... Svet o tome odavno prica. ma salim se... ovi sto patetisu i drame su vise ko neke babe nego sto su popularni... "buhuuuu svi nas mrze i biju nas i ne vole nas i misle da smo najgori a mi smo toliko fini i dobri i savrseni da se coveku smuci... buhuuuu" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука