Jump to content

Живети слободно

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 211
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

E, da, pade mi na pamet... Razmisljala sam isto kao Anika pre par godina ("sta ja znam sta je dobro, ne moze ovo-ono...")

Savle je, vala, delao. :D Sistematski je progonio Hriscane. :D Dooobro je znao sta zeli i imao je cilj. ;) Ako me razumete. :D

Bas sam na ovome finome nasemu forumu :D procitala: "Ako zelis da Bog upravi korake tvoje... Moras se kretati!" :)

Не размишљам ја тако, не разумемо се... Само сам рекла да сви имамо различите жеље и циљеве. Мени просек са факса дозвољава да одмах упишем докторске студије, али нисам сигурна да би ме то усрећило и да ћу икад то урадити.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Anika, ja to na kontu ovoga: "Не мора да значи да је оно што ми желимо уједно и добро за нас" i " ми себе никад не можемо сагледати исправно", nego piskaram sa fona, pa ne mogu da citiram. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • 3 months later...
Надам се само да је све ок.

И да живи слободно. :)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Sta ti je kapitalizam, odvaja coveka od bliznjih sa foruma, umesto da se druzi sa nama i bude drustveno bice on mora da rmbaci ceo dan i da se otudjuje od drugih i svoje ljudske prirode pretvaracujuci se u robota. Al neka mu to je trazio, to je taj slobodni zivot. 

Подели на овим сајтовима

Супер чланак:

I'm going to tell you a secret.  I have a very simple, 4-word strategic plan (devised it a few years ago).

Here it is...

Do fewer things, better.

This has made my life -- and my work, dramatically better.

Here's how I execute on my strategic plan:
1. Decide on what matters the most.
2. Say no to everything else.
3. When something falls in the gray area, re-read #2.

http://onstartups.com/do-fewer-things-better

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...