Deki992 Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Svaka čast Vuč...ups, Huanu! Ipak Vucicu.... Za samo godinu dana vidis sta je covek napravio eeee Grizzly Adams, GeniusAtWork and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 E, da, pade mi na pamet... Razmisljala sam isto kao Anika pre par godina ("sta ja znam sta je dobro, ne moze ovo-ono...") Savle je, vala, delao. Sistematski je progonio Hriscane. Dooobro je znao sta zeli i imao je cilj. Ako me razumete. Bas sam na ovome finome nasemu forumu procitala: "Ako zelis da Bog upravi korake tvoje... Moras se kretati!" Не размишљам ја тако, не разумемо се... Само сам рекла да сви имамо различите жеље и циљеве. Мени просек са факса дозвољава да одмах упишем докторске студије, али нисам сигурна да би ме то усрећило и да ћу икад то урадити. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 @Anika...зато се и молимо ..."Да буде воља Твоја..." Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 Да. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 11, 2015 Пријави Подели Написано Април 11, 2015 @Anika, ja to na kontu ovoga: "Не мора да значи да је оно што ми желимо уједно и добро за нас" i " ми себе никад не можемо сагледати исправно", nego piskaram sa fona, pa ne mogu da citiram. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 5, 2015 Пријави Подели Написано Август 5, 2015 Javi se, Grizzly! Nedostajes, bolan! Драшко је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Waiting for more... #weluvGrizzly ivanaika је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Gde Grizli uopste otisao, nema ga nikako na forumu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 15, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2015 Надам се само да је све ок. И да живи слободно. ivanaika, Човек Жоја, Suncokret54 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Waiting for more... #weluvGrizzly Zvone stvarno, razumem apstinenciju, mentalni post itd. ali sto je previse previse je Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Пословне обавезе-не стиже. Suncokret54, Џуманџи and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Sta ti je kapitalizam, odvaja coveka od bliznjih sa foruma, umesto da se druzi sa nama i bude drustveno bice on mora da rmbaci ceo dan i da se otudjuje od drugih i svoje ljudske prirode pretvaracujuci se u robota. Al neka mu to je trazio, to je taj slobodni zivot. ivanaika, Данче*, Suncokret54 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Juanito, Џуманџи, Aquilius Cratus and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 18, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 Један пример како се све може, без обзира на препреке: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Супер чланак: I'm going to tell you a secret. I have a very simple, 4-word strategic plan (devised it a few years ago). Here it is... Do fewer things, better. This has made my life -- and my work, dramatically better. Here's how I execute on my strategic plan:1. Decide on what matters the most.2. Say no to everything else.3. When something falls in the gray area, re-read #2. http://onstartups.com/do-fewer-things-better Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука