grigorije22 Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ali postoji jedna prednost, koja se nalazi u korenu definicije ateizma: ateisti ne tvrde da postoji bilo kakva prednost. Oni nisu prihvatili nekakvu neistinu. Oni prosto odbijaju da prihvate druge neistine, i čekaju da se nađe šta jeste istinito. Samo da jos doticni gospodin objasni kako je utvrdio da je recimo Islam ili Hriscanstvo neistina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Од сада имам нови сигначр Ти си ”човек пчела”. Од овликог текста што ”не ваља” ти се уватио за тај један одличан део. Плутон, Gordana . and Аурор је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Али је мудровао о својој струци... И то добро мудровао. Jeste da ljudi u stvari treba da imaju bubrege kao slatkovodna riba,ili da ljudska kicma treba da bude kao femur Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ma covek je inteligentan i strucan, tu nema spora. Samo mislim da neki ateisti imaju obicaj da potcenjuju vernike i veru, pa onda misle da razgovaraju sa ljudima ogranicenih pogleda, znanja itd. Sto stvarno, da ne gresimo dusu, u nekim slucajevima i jeste tacno... Ali ideje se ne kritikuju na osnovu onoga sto o njima misle budale, nego sto misle pametni ljudi. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Jeste da ljudi u stvari treba da imaju bubrege kao slatkovodna riba,ili da ljudska kicma treba da bude kao femur Уз дужно поштовање, Гришо, ти си у тим стварима танак. Баш као што је он танак у философији, религији итд. А и ја сам танак да бих му одговарао. Аквилије Илуминатски би већ могао да склепа нешто... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ma covek je inteligentan i strucan, tu nema spora. I klasican redukcionista. Treba da dodje ovde da dobije jednu anti redukcionisticku terpaiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ma covek je inteligentan i strucan, tu nema spora. Samo mislim da neki ateisti imaju obicaj da potcenjuju vernike i veru, pa onda misle da razgovaraju sa ljudima ogranicenih pogleda, znanja itd. Sto stvarno, da ne gresimo dusu, u nekim slucajevima i jeste tacno... А има ту још једна ствар. Он је поодавно отишао у Вавилон и живи у Аризони. Ако је према њима судио о верницима, онда све разумем... Јефимија Крунић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ја не разумем више... Је л' им ово тешко разумети или прихватити? http://en.wikipedia.org/wiki/Non-overlapping_magisteria A ko je rekao da je NOMA neki vrhunac razumevanja odnosa religije i nauke i da je njeno prihvatanje sad odjednom neki postulat? Za mene je NOMA zanimljiv ali neozbiljan i fundametnalno jednostran koncept... Od NOMA-e jedino religija ima koristi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ja sam čituckao pomalo neke teme na Verujem. Je l' Miloš Babić bio tamo pod nikom Aurelius? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ja sam čituckao pomalo neke teme na Verujem. Je l' Miloš Babić bio tamo pod nikom Aurelius? Аха... Главом и угњежденом хијерархијом. Avocado and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Уз дужно поштовање, Гришо, ти си у тим стварима танак. Баш као што је он танак у философији, религији итд. А и ја сам танак да бих му одговарао. Аквилије Илуминатски би већ могао да склепа нешто... Jesam, izato cu da konsultujem nekog nefrologa koji je strucnjak ili nekog ko je strucan za anatomiju,koji ne gleda sve kroz darvinisticke naocare. Ali zamisli samo da imas kicmu kao femur,zlo i naopako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ma covek je inteligentan i strucan, tu nema spora. Samo mislim da neki ateisti imaju obicaj da potcenjuju vernike i veru, pa onda misle da razgovaraju sa ljudima ogranicenih pogleda, znanja itd. Sto stvarno, da ne gresimo dusu, u nekim slucajevima i jeste tacno... Ali ideje se ne kritikuju na osnovu onoga sto o njima misle budale, nego sto misle pametni ljudi. Брате и обратно је. Колико сам ја упознао ограничених атеиста које сам потукао у три речи. Глупост је општа ствар. За интелигентно биће је својствено да се никад не задовољава површним објашњењима било да је атеиста или верник или шимпанза или делфин. Deki992, Gordana ., Јефимија Крунић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Ти си ”човек пчела”. Од овликог текста што ”не ваља” ти се уватио за тај један одличан део. Свако учење и прича има бар нешто исправно И свако каже бар нешто тачно у излагању. Сад, то можда и није тачно на начин на који је мислио, али је то друга ствар... Ali ideje se ne kritikuju na osnovu onoga sto o njima misle budale, nego sto misle pametni ljudi. Ја мислим да се они у суштини плаше тога. gleda sve kroz darvinisticke naocare. Брате, не постоји "дарвинизам" ништа више од "њутнизма" или "ајнштајнизма", окани се ћоравих и превазиђених прича... Сад неко од те екипе да прочита тебе, скроз би се удаљио и потврдио сам себи оно што се ми трудимо да оповргнемо. П.С. И прочитај последњи статус мој такође коЖељ њацИ and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 12, 2015 Аквилије Илуминатски би већ могао да склепа нешто Da i to vrlo lako,treba samo da mu udjes u mehanizam. Recit je ponavlja iste mantre i trudi se da bude ubedljiv. Ateisticki Zakir Naik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 12, 2015 Пријави Подели Написано Март 12, 2015 A ko je rekao da je NOMA neki vrhunac razumevanja odnosa religije i nauke i da je njeno prihvatanje sad odjednom neki postulat? Za mene je NOMA zanimljiv ali neozbiljan i fundametnalno jednostran koncept... Od NOMA-e jedino religija ima koristi... NOMA је епистемолошки заснован. То што неко од тога можда има користи је само споредни ефекат. И наравно да се не уклапа свако виђење вере и религије у NOMA принцип. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука