Manolis Написано Март 9, 2015 Пријави Подели Написано Март 9, 2015 Ево, Борко Стефановић ретвитује ову слику. Eeeee koga smo "mi" slali da predstavlja naše interese u Briselu i da potpiše onaj briselski testament... Tuga brale. Ja bih se na njegovom mestu povukao u neki samostan (u dalekoj Etiopiji) i počeo da izučavam i da živim isihazam. Bruka, a on je kao predstavnik "vlade u senci" lol. Плутон and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Eeeee koga smo "mi" slali da predstavlja naše interese u Briselu i da potpiše onaj briselski testament... Tuga brale. Ja bih se na njegovom mestu povukao u neki samostan (u dalekoj Etiopiji) i počeo da izučavam i da živim isihazam. Bruka, a on je kao predstavnik "vlade u senci" lol. Није он из владе „у сенци“, рече човек да има много обавеза као посланик и да је зато одбио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Није он из владе „у сенци“, рече човек да има много обавеза као посланик и да је зато одбио. Možda je morao da polaže neki psiho-test pa je jadnik pao (što je i logično). Kuj će ga znati pravog razloga. Ali da se obrukao, jeste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Možda je morao da polaže neki psiho-test pa je jadnik pao (što je i logično). Вероватно планира да преузме ДС ил' да прави неку нову странку. Баш је био узбуђен сад око случаја Сириза и убеђен је да је он српски Ципрас. Није свестан да сам не може да скупи ни гласове шире фамилије. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Вероватно планира да преузме ДС ил' да прави неку нову странку. Баш је био узбуђен сад око случаја Сириза и убеђен је да је он српски Ципрас. Није свестан да сам не може да скупи ни гласове шире фамилије. Koji šou! Znači Vučić će doživotno da vlada Srbadijom. Svaka čast Vučiću... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Најгоре што може да се деси је да личности и странке које су деведесете изнедриле и даље буду на власти од наредних избора. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Па не знам баш колико Вуле све контролира. Знам за Пинк, данас сам баш смишљао како би се могао звати пинк кад би се комбиновао са Вучић. Можда Пинкчић или без нк нем појма. Углавном знам да жути још увек контролишу део медијума. А што се тиче ДСС-а мисим шта фали риби званој Санди? Код нас човек кад мења канале ко да мења странке. 1. Вучић 2. Вучић 3. Жути 4. Вучић 5. Жути ... Баба, Dexi, Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Код нас човек кад мења канале ко да мења странке. 1. Вучић 2. Вучић 3. Жути 4. Вучић 5. Жути verum est in beer, Н И Н Е, Драган Јашић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Opozicija ne potresa Vucica zato sto je nesposobna za bilo sta osim da krade kada se dokopa vlasti poput DS-a ... I da obilazi kokosinjce po Srbiji u brizi da ne nazebu kokoske kao Tadic ... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Koji šou! Znači Vučić će doživotno da vlada Srbadijom. Svaka čast Vučiću...Видио како то добро иде његовом новом најбољем другу, а некада заклетом непријатељу, из ове лијепе моје, који ће још мало да сустигне по годинама проведеним на трону краља Николу. Још кад никне "Београд на води" - код нас пандан томе је ауто пут(додуше, нема везе што нам је магистрала, та једна једина коју имамо, буквално потонула) - па, сине, има да влада и након своје смрти (тамо некад у далекој будућности). Банатски деран је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Čale89 Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ја сам о томе већ шкрабао по овом форуму да српски нациЈоналисти сад подржавају комуњаре и да је то мало да тако кажем чудновато. Ципрас је нека паткица гарант, још нисам провалио каква али американска сигурно. И то ми је баш било јадно кацам видо да риба звана Санда све са Дверима подржава неке греческе комуњаре које су тамо наместили амери. хаха, страшно. Десничари, а узори им левичари... е а једва чекам да видимо ко је и шта је тај Ципрас... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ако се неко још није разочарао у политику и политичаре можда је решење у неким мањим или новијим странкама и покретима. Мислим ако је уопште у политици решење. Онај стари ДСС је имао за мене неку прихватљиву политику, није био екстреман, није био за НАТО, имао је ту неку евроскептичну цртицу, али им је фалило умрежавање са сличним покретима и партијама у Европи ( којих ипак има) некако је био сам и изолован. Овај садашњи ДСС би требао поново да се региструје као странка јер то више није онај стари. feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dexi Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Opozicija????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Ignjatije Написано Март 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ако се неко још није разочарао у политику и политичаре можда је решење у неким мањим или новијим странкама и покретима. Мислим ако је уопште у политици решење. Онај стари ДСС је имао за мене неку прихватљиву политику, није био екстреман, није био за НАТО, имао је ту неку евроскептичну цртицу, али им је фалило умрежавање са сличним покретима и партијама у Европи ( којих ипак има) некако је био сам и изолован. Овај садашњи ДСС би требао поново да се региструје као странка јер то више није онај стари. Mislim da se svako normalan razočarao u političare, ali ne treba ih ignorisati nego menjati, jer je sramota da nam takvi ljudi odlučuju o sudbini. Stari DSS bi bio prava stranka u ovom trenutku sveopšteg rasula i nemorala u politici. Nisu bili ekstremistički nastrojeni, a patriote u pravoj meri. Kao što već rekoh, šteta što su se raspali. O ovom sadašnjem DSS mi muka da pričam, trebalo bi da ih je sramota što su zadržali naziv, jer su samo to i zadržali. Килер метиљавих попова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Mislim da se svako normalan razočarao u političare, ali ne treba ih ignorisati nego menjati, jer je sramota da nam takvi ljudi odlučuju o sudbini. Stari DSS bi bio prava stranka u ovom trenutku sveopšteg rasula i nemorala u politici. Nisu bili ekstremistički nastrojeni, a patriote u pravoj meri. Kao što već rekoh, šteta što su se raspali. O ovom sadašnjem DSS mi muka da pričam, trebalo bi da ih je sramota što su zadržali naziv, jer su samo to i zadržali. DSS bi mozda uradio nesto vise, da nije bilo ovakvih momenata: Kako tvrdi ''Press'', očigledan dokaz za to je poruka koju je Tomislavu Nikoliću preneo šef delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer, da ako misli da sarađuje sa Briselom, isključi bilo kakvu saradnju sa Koštunicom. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/84410/Zapadu-Kostunica-gori-od-Seselja Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука