Jump to content

Зашто опозиција не потреса Вучића

Оцени ову тему

Препоручена порука

226997_vojislav-razlicak-foto-02-beta_f.
http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/313687/Vojislav-Kostunica-Razlicak

Можда је и овај "flower power" био један од пресудних момената за воштуницу, ко ће знати... Ја рецимо никад не бих ни чуо за Коштуниће, док локални кокошари нису масовно кренули на та "поклоничка" путовања. Јако им је такође било, кад се врате, наравно, преплављени утисцима: "Ал' што је ваааздууух". И то оном карактеристичном "К'о некад у осам" дикцијом. Симпаћи.

Подели на овим сајтовима

"Јавни наступ" ?  

То је оно кад арлаучу око породичних вредности у рану јесен, кад се организује геј парада? :)

Pazi znam za tvoj politicki i uopste zivotni stav i posto ga imas takvog naravno da ces do kraja obesmisliti delovanje svake grupacije koja je protivna tvom stavu.

Medjutim,ovo je neistina. Jednostavno Dveri su u medijima dopusteni samo kad je gej parada,sve ostalo je nemoguce. 

Ja sam se jedno vreme stalno preko tvitera dopisivao sa glavnim urednikom Rts-a gde sam mu postavljao takva pitanja,njegov odgovor je bio svako dobija srazmerno glasovima ajde da prihvatimo taj rezon kao ok mozda nije posten ali ok,medjutim posle izbora 2014 kad su Dveri imali vise glasova od mnogih stranaka koji se vise prikazuju i kad sam postavio isto pitanje kako sad,ajde 2012 na izborima je lupam LDP imao vise glasova pa je vise bio na RTSu ali kako sad odjednom 2014 Dveri puno vise glasova od istog LDPa pa opet dosta manje od njih na rtsu? odgovor je izostao.

Mnogo stvari koje oni predlazu,rade koji apsolutno nema veze sa gejevima ili porodicnim vrednostima ali toga nema u medijima.

Prvi razlog je sto to nisu popularne za politicare stvari pa sto bi ih onda nudili na tanjiru gradjanima i rizikovali da dveri otmu koji glas-mozda postoji ta logika.

Drugi bas isturanje pokreta Dveri samo u vreme gej parade koji oni volsebno pristaju (jer bolje ikad nego nikad) upravo da bi nekome delovalo da taj pokret osim gej parade nema nista drugo u svom programu. 

Tako da je to preforsirana prica o tome da su samo tu za gej paradu,pa jesu ali ne zato sto oni hoce tako,nego zato sto mocnici tako hoce. Kad bi se iskljucili potpuno iz price o gej paradi kao sto su hteli pred proslu paradu kroz upravo taj argument da ne zele da ih kroz tu medijsku manipulaciju ljudi izjednacavaju sa samo tom jednom temom u drustvu,onda je nastao stampedo na drustvenim mrezama da ne smeju zbog Vucica,kad onda to odrade onda imaju samo to da kazu i u krug.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...