RYLAH Написано Март 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Istina je samo sto to ne odgovara mitu o njiam kao beckim konjusarima pa se onda izmisljaju ovakva tumacenja. Prebacivali? Kao da su fabrike paklice cigarete, prebacis i bum eto ga. Radili su i Iskra i Sever u istoj drzavi pa znamo razliku u kvalitetu. A tesko da je Jugoslavija nekim svojim birokratskim ustrojsvom dala bilo kakvu prednsot Iskri ili Gorenju. Ако ћемо већ о томе, онда морамо да се сетимо неколико таласа сече српских директора који су почели да постижу одличне резултате, и сталног почињања испочетка, док друге републике то нису имале, или неколико таласа сече политичког руководства Срба, кад год је претила опасност да је "српски фактор" превише ојачао. Па онда да се сетимо и букагија које су стављене Србији у виду две аутономне покрајине, па намерног толерисања многих ствари... Ал мислим да нема потребе да идемо баш толико далеко. Углавном, далеко од тога да су они нешто много паметнији од нас што се руковођења или развоја тиче, али су били политички далеко паметнији, сви у бившој држави, што се и видело, и види се и дан данас. feeble, Месечева, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Evo velikog STRUCNJAKA.. smilje AVRAMOV.. koja daje genijalne savete.. http://srbinaokup.info/?p=50483 Проф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од тачака, била је – тотално уништење Православља“ (ВИДЕО) ni cavoski nije bolji.... to su sve kvazi intelektualci koji su unistili intelektualno ovaj narod.. pricajuci gluposti... Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Морам рећи RYLAH да ме је ова тема стварно натерала да размислим о тим догађајима још једном. Често се трудим да својој фамилији објасним како да препознају "знаке времена" и спакују кофере на време када их препознају, ово ми је још мало разјаснило неке ствари у вези тог питања. Са друге стране, срце ме боли кад видим да се наш народ још увек мучи да разуме шта се догодило и који су узроци свег страдања и зла које смо преживели. Споро учимо и то нам је дошло главе. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Evo velikog STRUCNJAKA.. smilje AVRAMOV.. koja daje genijalne savete.. Генијалне савете је давала почетком деведесетих, и то СМ лично. А он радио све супротно, па ти сад види какве му је савете давала. А ово чиме се данас бави не спада у научни опус на који сам ја мислио. Жена је дала огроман допринос развоју међународног јавног права код нас, чиме год се данас бавила, и какво год ти мишљење имао о њој. Срђан Шијакињић and Месечева је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Evo velikog STRUCNJAKA.. smilje AVRAMOV.. koja daje genijalne savete.. http://srbinaokup.info/?p=50483 Проф. др Смиља Аврамов: „Између САД, Ватикана и Немачке склопљен је 1976. године тајни споразум у 11 тачака. Једна од тачака, била је – тотално уништење Православља“ (ВИДЕО)ni cavoski nije bolji.... to su sve kvazi intelektualci koji su unistili intelektualno ovaj narod.. pricajuci gluposti... Mladjoni izmedju nje i tebe ... ne znam ... mrtva trka ko je jaci intelektualac ... :bendoff: :bendoff: Ovu zenu je milina slusati ... feeble, Manolis and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Mladjoni izmedju nje i tebe ... ne znam ... mrtva trka ko je jaci intelektualac ... :bendoff: :bendoff: ja i nisam intelektualac, ja sam covek seljak.... danas je sramota biti intelektualac u srbiji... :good2: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 А ово чиме се данас бави не спада у научни опус на који сам ја мислио. Жена је дала огроман допринос развоју међународног јавног права код нас, чиме год се данас бавила, и какво год ти мишљење имао о њој. Sa obzirom da joj je pola porodice stradao od ustasa, nije ni cudo sto u svom "nacunom radu" po pitanju jugoslavije ima strasan BIAS... A time se i najvise bavila, Jugoslavijom.. i time kako su zli hrvati urnisali jadne srbe... jer je mrzela sve hrvate zbog ustasa. I to se jasno vidi u njenom delu i biografiji..... Takvi ljudi nikada ne bi trebalo da se bave tim temama gde su imal izrtve... jer ce uvek biti pristrasni, kao sto je ona bila. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ако ћемо већ о томе, онда морамо да се сетимо неколико таласа сече српских директора који су почели да постижу одличне резултате, и сталног почињања испочетка, док друге републике то нису имале, или неколико таласа сече политичког руководства Срба, кад год је претила опасност да је "српски фактор" превише ојачао. Па онда да се сетимо и букагија које су стављене Србији у виду две аутономне покрајине, па намерног толерисања многих ствари... Ал мислим да нема потребе да идемо баш толико далеко. Углавном, далеко од тога да су они нешто много паметнији од нас што се руковођења или развоја тиче, али су били политички далеко паметнији, сви у бившој држави, што се и видело, и види се и дан данас. Slazem se to bi svakako bio zestok offtopic ali mi je malo bezvezno da se uopste spori jedno takvo tehnicko pitanje. Zloupotreba republickih i saveznih fondov. Kad je to ocito da ih je bilo na svim nivoima i godinama zajendicke drzave. Kad je to tako ne znam u cemu je stos negirati da je i Sloveniaj ostecena u tome procesu. Da je to opravdanje za njihov separatizam uopste nije i to nikad ni ne bih tvrdio. Ali ne postoji razlog da se negira da je i iz njihovih fondova mnogo pokradeno. Ni jedan razlog osim ideoloskog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Slazem se to bi svakako bio zestok offtopic ali mi je malo bezvezno da se uopste spori jedno takvo tehnicko pitanje. Zloupotreba republickih i saveznih fondov. Kad je to ocito da ih je bilo na svim nivoima i godinama zajendicke drzave. Kad je to tako ne znam u cemu je stos negirati da je i Sloveniaj ostecena u tome procesu. Da je to opravdanje za njihov separatizam uopste nije i to nikad ni ne bih tvrdio. Ali ne postoji razlog da se negira da je i iz njihovih fondova mnogo pokradeno. Ni jedan razlog osim ideoloskog. Не знам на какву "крађу" мислиш, они су се бунили зато што су, по сопственом мишљењу, давали превише за неразвијене крајеве, и почели да кују оне кованице. Ако ниси на то мислио, а очигледно да ниси, можеш ли ми појаснити на шта си мислио, да бисмо се разумели? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Ustavu suverenitet dolazi iz naroda, rusoova teorija narodne suverenosti, dakle bez podrske vecine naroda - ustav nema snagu. Dakle - nije imao, nemoj da budes lozanski dva i farbas pravno nepismen narod. UStav kog se ne prdirzava 70 % ljudi nije vazeci ustav, drzava u kojoj veliki broj gradjana nece da zivi ne postoji. Ne lazi narod. Ne budi lozanski. Брате... Плутон, Crveni Baron and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Разумем да правници то гледају из угла своје науке, али заиста мислим да de facto ти "устави" у том тренутку више нису имали никакву тежину... Посебно не у смислу да спрече независност република. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Sa obzirom da joj je pola porodice stradao od ustasa, nije ni cudo sto u svom "nacunom radu" po pitanju jugoslavije ima strasan BIAS... A time se i najvise bavila, Jugoslavijom.. i time kako su zli hrvati urnisali jadne srbe... jer je mrzela sve hrvate zbog ustasa. I to se jasno vidi u njenom delu i biografiji..... Takvi ljudi nikada ne bi trebalo da se bave tim temama gde su imal izrtve... jer ce uvek biti pristrasni, kao sto je ona bila. Pa znaci ni jedan srbin ne bi trebao da se bavi tom temom? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Grizzly Adams, toliko si se raspisao a ne odgovori mi na prosto pitanje ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Кренула брате сећања, емоције... Шта је све могло да буде другачије... Извињавам се што сам прескочио. Које питање? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Разумем да правници то гледају из угла своје науке, али заиста мислим да de facto ти "устави" у том тренутку више нису имали никакву тежину... Посебно не у смислу да спрече независност република. Па што онда нпр. Шпанци не дозволе Каталонцима да се отцепе? Народ то ''де факто'' жели... Устав је устав и тачка. Највиши правни акт сваке државе. Ако газимо преко устава, газимо преко себе самих. Насилно рушење устава је државни удар. Зна се како се тад реагује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука