Срђан Шијакињић Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Можда зато што су оптерећени лошим суловима живота, немогућношћу осамостаљивања, грађења породице...па траже разлог несрећи која их је задесила? А и љубав према историји може бити фактор као и радозналост. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 А и љубав према историји може бити фактор као и радозналост. Може, наравно. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Брате, немој више о праву, леба ти. Теорија на међународно преузете обавезе гледа овако: Ако је држава преузела међународне обавезе, дужна је да их се придржава. С тим што теорију не праве роботи, па се подразумева да држава неће да преузме међународне обавезе које су противне њеном уставу, који је у складу са реалношћу на терену у тој држави. Аман више. A sta sam ja pogresno rekao? Gde sam rekao nesto nasuprot tome sto si ti pisao... Pricmo o teoriji prva kako ona gleda na vazece/nevazece pravne norme.... Nego ti da se ne napraavis pametan i da meni ne zameris nesto, svet bi se srusio! Bitno je da ove nepismene ne ispravljas, ali zto da se njim uslihtaris, mene fol nesto ispravljas vadjenjem iz konteksta i zamenom teza. E moj rile.. neverovatno je koliko si ti covek subjektivan i licaan u diskusijama... Nije ni cudo sto su ti Smilja i Kosta - intelektuaalci.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Можда зато што су оптерећени лошим условима живота, немогућношћу осамостаљивања, грађења породице...па траже разлог несрећи која их је задесила? E to si u pravu, ali nazalost to nije razlog.. razlog su intelektualci koji prispaju gluposti kad lazu da zivimo u neliberalizmu, opste nepoznvnje ekonomije i tako neka generalna pismenost. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Не знам да ли је већ било ово Вуково виђење тих дешавања. Вук Драшковић: Дан моје издаје Dobr je pisac sunce mu zarko.. stetaa sto je ovako uzasno slabo kredibilan al kad ga sroci svaka mu cast.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 И овај мањи је, да извиниш, превише велики... штета, баш би ми одговарао уз неке (видовите) поруке, оно кад сам, ономад, пре викиликса и далеко пре хашких пресуда знао, (из поузданих извора), да ће из хашког казамата пустити на слободу Готовину, Харадинаја, Перишића, Станишића, Френкија ... Да, па вероватно ту постоји и ограничење датотеке у килобајтима... Пробај са једним (49,54 KB/49,48 KB) и од ова два. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Фала високо Гринзуби! Ју ар д бест! штоно би рекли наши стари... зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Можда зато што су оптерећени лошим условима живота, немогућношћу осамостаљивања, грађења породице...па траже разлог несрећи која их је задесила? Ако се лоше живи, онда треба да погледате где се добро живи и тражите од њих - оћемо и ми овако! Нема никакве сврхе копати по прошлости, јер та прошлост је само лудило и безумље. Гледајте у будућност. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 https://m.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U RYLAH, Човек Жоја, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Ја се поломим да напишем нешто паметно и ништа, а Таша постави смајли и добије сто лајкова. Шта ти је дискриминација... Плутон, Млађони, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Ја се поломим да напишем нешто паметно и ништа, а Таша постави смајли и добије сто лајкова. Шта ти је дискриминација... Eh Grizli sad si me urek'o ! Млађони and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Ако се лоше живи, онда треба да погледате где се добро живи и тражите од њих - оћемо и ми овако! Нема никакве сврхе копати по прошлости, јер та прошлост је само лудило и безумље. Гледајте у будућност. Ili makar realno pogledati razloge zasto se gde dobro zivi.. a ovde vlada jedan iracionaln defetizam.. amerikanci su bogati jer pljackaju po svetu, ovi su bogati jer pljakaju tamo oni ovamo.. svi su bogati po srbima jer nekog pljackaju... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Март 13, 2015 Пријави Подели Написано Март 13, 2015 Dobr je pisac sunce mu zarko.. stetaa sto je ovako uzasno slabo kredibilan al kad ga sroci svaka mu cast.. Добар, али га је застранио право политички... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука