Sherlock H. Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Мушкарци који каче мишићаве полунаге плавушане по теми... . Sodoma i Gomora brate. Ovo k'o da im je Panaret hakovao naloge. Grizzly Adams, Juanito, Лазар Нешић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 А још се поуздано и не зна да ли је у питањЕ девојка или дечко... А још се поуздано и не зна да ли је у питањЕ девојка или дечко...E moj brate, kad dodjes do tog stadijuma zagorelosti shvatis svu dubinu one jevandjelske da nema vise muskog ni zenskog... Баба, RYLAH, Manolis and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Citam vase komentare i mogu vam reci da sam se propisno isablaznjavao i isorzecavao... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Шта ако Кеди опет постане атеиста? Ко зна ко ју је све бомбардовао на пп, нема је да се јави. :.mislise. Е дечаци, па не иде то тако. Баба је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Шта ако Кеди опет постане атеиста? Ко зна ко ју је све бомбардовао на пп, нема је да се јави. :.mislise. Е дечаци, па не иде то тако. Можда неће постати атеиста можда постане жемски шовиниста Лазар Нешић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Dobro došla na forum... Pa, evo, što se mene tiče, meni teško dođe da nazovem bratom ili sestrom nekoga koga ne poznajem u srž što bi se reklo... Sad, Hristos je jasno rekao ko je Njegova porodica, pa tako valjda možemo i mi (s tim što nije moj brat koji mi klima kao senka i udovoljava svakom mom hiru)... Ako bih po tim kriterijumima gledao, nisu samo pravoslavni i verni moji braća i sestrice, ali (nažalost, a to je i na meni) inače retko posećujem forum da sam nekog toliko upoznao ovde da mogu da ga nazovem bratom ili sestrom... Nemoj nikad da generalizuješ, time se ja vodim, i ide nekako. Rasti u čoveka koji će voleti ljude, svet i život ne kroz prizmu svojih ili tuđih mišljenja, već kao ličnosti, onakve kakve jesu. Čim poželiš da menjaš nekog (tako barem je kod mene bilo) odmah vidim da se nešto u odnosu menja i da nije to to. Što reče neko nekad: ljubav će nas svemu naučiti. Pozdrav Gordana . and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2015 нема је да се јави ту сам, него учим за глупи колоквијум коментари су сјајни навели су ме да разумем како се Исус осећа размишљајући -како да им докажем да стварно постојим, да ме није нико измислио да би их преварио -коју слику да им пошаљем да би поверовали да сам на њој ја -зашто уопште да доказујем своје постојање сликом, када ја нисам слика -зашто је уопште битно да ли сам мушко или женско -зашто ме доводе у везу са Ватиканом плус, један брат форумаш је написао да ми верује... па мало боље разумем и оно "Блажени су који не видеше, а повероваше", што ми је раније била одбојна реченица, јер сам против било каквих постегзистенцијалних издвајања... али то се односи на овај свет, јер ко ми је поверовао, добио је од мене смајли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 ... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 -зашто је уопште битно да ли сам мушко или женско Због Петра. Sherlock H., Avocado, Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Она слика са мартијем мистеријом, није дотична особа,јер положај руке,нема везе са оним сензуалним уснама,ако могу да приметим... :0203_cool: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Март 11, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 11, 2015 ево посматрам своју слику кроз скенирајући тунелски микроскоп, како бих пронашла на њој неки доказ за неверне Томе чини ми се да моја коса баца неку сенку на стрип, изнад речи "немогућег" мада не разумем се у осветљење, можда то није од косе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 ево посматрам своју слику кроз скенирајући тунелски микроскоп, како бих пронашла на њој неки доказ за неверне ТомеОдакле знаш о скенирајућим тунелским микроскопима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Jedino da postavis neku sliku na kojoj se... vidi nesto vise... Da me ne shvatis pogresno, ja to da bi' bolje pogledao te senke o kojima govoris. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Кеди,знаш како,овде су једино слике са летовања-плаже 100% веродостојне,па ти сад види... п.с. ништа горе,него кад одлепиш за време поста Manolis, Crveni Baron, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 11, 2015 Пријави Подели Написано Март 11, 2015 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука